dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.975
- Πόντοι
- 8.345
Δεν ξέρω τι έχει πάθει το βαιμπερ δεν μπορώ να απαντήσω παρακαλώ στείλτε κανονικά μήνυμα αν μπορείτε μπορώ να δω μηνύματα αλλά δεν μπορώ να απαντήσω
στειλαμε, στειλαμε
Δεν ξέρω τι έχει πάθει το βαιμπερ δεν μπορώ να απαντήσω παρακαλώ στείλτε κανονικά μήνυμα αν μπορείτε μπορώ να δω μηνύματα αλλά δεν μπορώ να απαντήσω
How do I fix Viber not sending messages?Δεν ξέρω τι έχει πάθει το βαιμπερ δεν μπορώ να απαντήσω παρακαλώ στείλτε κανονικά μήνυμα αν μπορείτε μπορώ να δω μηνύματα αλλά δεν μπορώ να απαντήσω
ΧαχαχΤο body to body δεν το αναφέρεις κι αρχίζω να ανησυχώ.
Καλημέρα όμορφο Αριαδνακι.. καλές δουλειές και ένα όμορφο πρωινό από εμένα.Καλημέρα σασ!!! Οποιοσ επιθυμεί πρωινό μασαζακι και χαλάρωση Πριν ξεκινήσει ενα απαιτητικό πρωινό μπορεί να Μ στειλει

Ωραίος τρόπος να ξεκινήσει η μέρα...Καλημέρα σασ!!! Οποιοσ επιθυμεί πρωινό μασαζακι και χαλάρωση Πριν ξεκινήσει ενα απαιτητικό πρωινό μπορεί να Μ στειλει
Από τι ώρα ξεκινάνε τα ραντεβού;Έρχεσαι και βόρεια;Καλημέρα σασ!!! Οποιοσ επιθυμεί πρωινό μασαζακι και χαλάρωση Πριν ξεκινήσει ενα απαιτητικό πρωινό μπορεί να Μ στειλει
Από τισ 9 ναι φυσικά και ερχομαιΑπό τι ώρα ξεκινάνε τα ραντεβού;Έρχεσαι και βόρεια;
Οκ ευχαριστώΑπό τισ 9 ναι φυσικά και ερχομαι
καλημέρα και από εδώ...Καλημέρα σασ!!! Οποιοσ επιθυμεί πρωινό μασαζακι και χαλάρωση Πριν ξεκινήσει ενα απαιτητικό πρωινό μπορεί να Μ στειλει
με αντιγραφεις..καλημέρα και από εδώ...![]()
ναι, γιατί λες καταπληκτικές και πρωτότυπες ατάκες...με αντιγραφεις..
και σήμερα με πρόβλημα...;Δεν ξέρω τι έχει πάθει το βαιμπερ δεν μπορώ να απαντήσω παρακαλώ στείλτε κανονικά μήνυμα αν μπορείτε μπορώ να δω μηνύματα αλλά δεν μπορώ να απαντήσω
Ναι αλλά μασάζ ξέρεις;
Νάτα και τα όμορφα, τα καλλιτεχνικά !
Τι να το κάνεις το μασάζ;;;;Ναι αλλά μασάζ ξέρεις;
Αχρείαστο νάναιΤι να το κάνεις το μασάζ;;;;