Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
σωστόςΜάλλον για την καντίνα θα λέει τέτοια ώρα, που μαζεύονται οι ρεμπεσκεδες μετά την έξοδο να φάνε.όλα τα άλλα είναι κλειστά.
Οκ αλλά 19 με 34 τα κύρια πιάτα είναι ακριβο, αν ήταν 10-20 ώστε να βρίσκουν όλοι να φάνε κάτι οκ, αλλά έτσι δυσκολοΟ βασιλαινας εχειι απιστευτο φαγητο
Εγω ένα με καλά και λογικά σε τιμή μαγειρευτά θέλω για να παραγγελνω. Το καπλανι κάνει μερικά καλαΓενικά για εστιατόρια αν θέλετε ρωτήστε, επενδυω
Όντως έχει ωραίο φαγητό αλλά υπερτιμημένο.Ο βασιλαινας εχειι απιστευτο φαγητο
Ακούω αντιπρόταση.εγω έγραψα για κοντά στην καντίνα ωραια φανατικά.γενικα ναι υπάρχουν καλυτεραΌντως έχει ωραίο φαγητό αλλά υπερτιμημένο.
Όπως; Για δώσε (εδώ ή σε dm) παράδειγμα...οχι φυσικα.... για μαλακες ψάχνεις; να πάω να δώσω 120€ στην Αριάδνη κι αλλα 30 στο ξενοδοχείο και να φάω το στήσιμο της αρκούδας, ενώ υπάρχουν και άλλες ομορφες παρουσίες που ΚΑΙ μασαζ ξέρουν ΚΑΙ παίρνουν λιγότερα και έρχονται στην ώρα τους;;;
Καλημερα και καλό σκ να έχουμε !! Εύχομαι να περάσετε όλοι υπέροχα !! Όσοι δεν έχετε κανονίσει κάτι... Μπορούμε να περάσουμε μαζί όμορφα...σασ φιλώ !
Άντε, ας ξεκινήσουμε τις...καλησπέρες πια...Καλημερα και καλό σκ να έχουμε !! Εύχομαι να περάσετε όλοι υπέροχα !! Όσοι δεν έχετε κανονίσει κάτι... Μπορούμε να περάσουμε μαζί όμορφα...σασ φιλώ !
Καλημέρα γλυκέ μουΚαλημέρα και εδώ![]()
Παιδιά δεν υπερτιμημένο, ειναι το πιο φθηνό από τα βραβευμένα, στο aleria ή στην hytra πας ένα 20αρι πάνω το ατομοΑκούω αντιπρόταση.εγω έγραψα για κοντά στην καντίνα ωραια φανατικά.γενικα ναι υπάρχουν καλυτερα
και από εμένα προς όλους, ως τις 5:00Καλησπέρα και καλή Κυριακή να έχουμε
....θα μας πεις και το προγραμματακι σου, τιμουλες?και από εμένα προς όλους, ως τις 5:00![]()
ότι προαιρείσθε... πρόγραμμα αν δεν έχει αγώνα μπάσκετ, θα γίνει καλός αγώνας...τα υπόλοιπα στο viber.......θα μας πεις και το προγραμματακι σου, τιμουλες?![]()
αναμένω ο γραφίστας μου, να το ολοκληρώσει....θα μας πεις και το προγραμματακι σου, τιμουλες?![]()