Αποκλείεται να μην την έχει δεί.Πως ξέρει ότι το μασάζ είναι χάλια,από φωτογραφίες;Αφού δεν την έχει δει αχχαχα
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αποκλείεται να μην την έχει δεί.Πως ξέρει ότι το μασάζ είναι χάλια,από φωτογραφίες;Αφού δεν την έχει δει αχχαχα
Από ότι λένε - λέτε το προσπαθεί αυτό να το διορθώσει ! Αν δυο ραντεβού είναι σε κοντινή απόσταση φαντάζομαι ότι θα είναι στην ωρα της η Ariadnaki...καλα αυτο ειναι ενα θεμα! Αλλα απ'οτι καταλαβα το προσπαθει να το διορθωσει!!! Σε εμενα παντως την δευτερη φορα ηταν ακριβως στην ωρα της!![]()
όπως έχω γραψει και πιο πίσω... Δεν αρκεί να το προσπαθεις. πρέπει και να θελεις να το κάνεις... και οπως φαινεται δε θελει.. της έχουν γίνει πολλες προτάσεις για βελτίωση της έχουν δοθεί πολλες ιδέες, για οργάνωση του χρονου των ραντεβου της.. αλλα απλα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ...Από ότι λένε - λέτε το προσπαθεί αυτό να το διορθώσει ! Αν δυο ραντεβού είναι σε κοντινή απόσταση φαντάζομαι ότι θα είναι στην ωρα της η Ariadnaκι
Εκείνη λέει ότι θέλειόπως έχω γραψει και πιο πίσω... Δεν αρκεί να το προσπαθεις. πρέπει και να θελεις να το κάνεις... και οπως φαινεται δε θελει.. της έχουν γίνει πολλες προτάσεις για βελτίωση της έχουν δοθεί πολλες ιδέες, για οργάνωση του χρονου των ραντεβου της.. αλλα απλα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ...
θελει να κανει οσο πιο μεγαλη αρπαχτη γίνεται , στριμωχνει τα ραντεβου της και στο τελος χάνει την μπάλα
Έτσι αερολογίες είναι...επίσης δε μας λέει ποια ειναι για αυτόν καλύτερη .Αποκλείεται να μην την έχει δεί.Πως ξέρει ότι το μασάζ είναι χάλια,από φωτογραφίες;
Εσύ λες σε κάθε άσχετο γιά μιά παραλία που ανακάλυψες 5 λεπτά από την Ομόνοια με γαλαζοπράσινα νερά ξαπλώστρες δωρεάν και το μοχίτο 3 ευρώ;Έτσι αερολογίες είναι...επίσης δε μας λέει ποια ειναι για αυτόν καλύτερη .
Λογικό να χάνεται όταν παίζει σε πολλαπλά ταμπλό …Εμπειρία δεν έχω ακόμα με την ariadnaki λόγω ξενιτεμού , αλλά με την απλή λογική θα πρέπει να προσπαθήσει να τα βάλει σε μια σειρά .όπως έχω γραψει και πιο πίσω... Δεν αρκεί να το προσπαθεις. πρέπει και να θελεις να το κάνεις... και οπως φαινεται δε θελει.. της έχουν γίνει πολλες προτάσεις για βελτίωση της έχουν δοθεί πολλες ιδέες, για οργάνωση του χρονου των ραντεβου της.. αλλα απλα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ...
θελει να κανει οσο πιο μεγαλη αρπαχτη γίνεται , στριμωχνει τα ραντεβου της και στο τελος χάνει την μπάλα

Όντως ωραία παρουσία, το προσπαθεί στο μασάζ και τα πάει ακόμα καλύτερα στο δεύτερο μέρος.
Όμορφο κορίτσι σε πρόσωπο και σώμα. συμπαθητικό μασάζ και καλό δεύτερο μέρος.
Εμφανίσιμη, το προσπαθεί στο μασάζ και τα καταφέρνει ακόμα καλύτερα στο δεύτερο μέρος.
Παιδια η περιπτωση εδω ειναι περισσοτερο σεξ κ λιγοτερο μασαζ.
Συναντηση σημερινη με την κοπελα.................... μου κανει μασαζ με το ενα χερι και εχει το κινητο αναμεσα στα ποδια .........................
ΜΑΚΡΙΑ!!!
Είναι απλά τα πράγματα ρε κλωναρο-αγαπούλη μουΑποκλείεται να μην την έχει δεί.Πως ξέρει ότι το μασάζ είναι χάλια,από φωτογραφίες;

Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις.Είναι απλά τα πράγματα ρε κλωναρο-αγαπούλη μου
65 γαμημένες σελίδες μετρά αυτό το νήμα και στις λιγοστές κριτικές που έχουν ανέβει, σε καμμία δεν αναφέρεται ότι κάνει καλό μασαζ...
Ενδεικτικά σου παραθέτω παραπάνω μερικά μηνύματα μελών που έχουν βρεθεί μαζί της και κανείς δεν αναφέρει κάτι καλό για το μασαζ της. Όλοι αναφέρουν μονο οτι ειναι ομορφη, καλή στο σεξ και πάρα πολύ καλή στο να στήνει κόσμο. Για το μασαζ γράφουν ότι το παλεύει , το προσπαθεί κλπκλπ.
Επίσης το ξέρω απο μια συζήτηση που είχα μαζί της μέσω pm.
Εγω δεν έχω πάει , και δεν πρόκειται να πάω. Όπως επίσης δεν έχεις πάει ούτε εσύ αλλα ούτε και ο έτερος κλωναρο αγαπούλης antonisstepway
Εγώ και η Γιωργία ΒασιλειάδουΒουλωμένο γράμμα διαβάζεις.
Όλο αυτό μου θύμισε κάτι:Ρε παιδιά οποίος θέλει πάει, οποιος δεν θελει δεν παει
Όσοι δεν θέλετε δεν χρειάζεται να γράφεται, ποιο το νόημα?
καμμία διαφορά, call girl ειναι, απλά η ταμπέλα του μασαζ , "πουλάει" καλύτεραεγώ δεν έχω καταλάβει σε τι διαφέρει από ενα call girl αν διαφέρει δηλαδή !
με εκπλήσσεις!!! καλά λόγια για μένα;;;Μα δεν μπορεί να τις αρνηθεί ρε συ pouroneos. Αφου έχουν βγει τοσα άτομα και την εχουν κράξει για αυτο.. Δεν μπορει τόσα άτομα να λένε ψέματα. Σε γενικές γραμμές όμως έχεις δίκιο.
Δεν μπορώ φυσικά, να επιβεβαιώσω τις βελτιώσεις που αναφέρεις και ούτε θα μπορέσω, γιατί δεν πρόκειται να "ψωνίσω" . Αλλά δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ και η Γιωργία Βασιλειάδου
βρήκα καινούρια παι-(χνι)-δάκια για να παίξω....με εκπλήσσεις!!! καλά λόγια για μένα;;;![]()