Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Είναι στο προφίλ μουΣτειλε μου σε παρακαλω το τηλεφωνο σου
...και να'σουν ο μονος?Θέλω κώλο!![]()
Η Αριαδνη του Vip λογικα, κ μετλ επειτα σε καποια αλλα γραφεια... Ψαξε στο μασαζ-σεξ κατ'οικον...Καλημέρα! Θα ήθελα και εγώ πληροφορίες
Είναι η χαρά του να τα βρίσκεις μόνος σου...Οταν ανοιγετε προφιλ υπηρεσιων,δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχετε ηδη ετοιμες φωτογραφιες ωστε να ανεβασετε. Χωρις φωτογραφιες,δε πας πουθενα.
Καλή αρχή και επίσημα από το δικό σου thread. Πες μας κάποιες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα σου , αν και το ξέρουμε οι περισσότεροι από το μασάζ κατά οίκον, για να ξέρουν και οποίοι δεν σε έχουν συναντήσει.Καλημέρα είμαι η Αριάδνη και δουλεύω ανεξάρτητα προσφέρω ερωτικο μασάζ .Πληροφοριες στο τηλέφωνο μου η σε προσωπικό Μήνυμα .![]()
Αυτή ειναι εχω βρεθει μαζι της ωραια κοπελα και απο στο σεξ καληΗ Αριαδνη του Vip λογικα, κ μετλ επειτα σε καποια αλλα γραφεια... Ψαξε στο μασαζ-σεξ κατ'οικον...
Όντως ωραία παρουσία, το προσπαθεί στο μασάζ και τα πάει ακόμα καλύτερα στο δεύτερο μέρος.Αυτή ειναι εχω βρεθει μαζι της ωραια κοπελα και απο στο σεξ καλη