Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι η καθυστέρηση παραμένει, η κοπέλα είναι αδιόρθωτη. Στη μισή ώρα, μου άρχισε τα γνωστά για ταξί/reception/ασανσέρ κλπ. Της είπα ότι της δίνω ένα 10λεπτο μέχρι να ακούσω την πόρτα - και όντως σε 10 λεπτά ήταν εκεί. Ίσως να ήμουν και τυχερός, μπορεί να είχε κοιμηθεί παραπλεύρως του ανελκυστήρα.
Όσο προχωράει η ώρα (είχα βραδυνό ραντεβού) τόσο η Αριάδνη χάνει την αίσθηση του χρόνου και πιστολιάζει τον επόμενο πελάτη. Της αρέσει να αράζει στον προηγούμενο, να χαλαρώνει. Τελικά έρχεται - αλλά σπάει @@. Επίσης, δε νομίζω να το διορθώσει ποτέ. Εδώ και 3 χρόνια της το λένε και δε φαίνεται να την πολυενδιάφερει - οπότε τζάμπα ασχολούμαστε.
Συμβουλές έχω τρεις:
α) Εάν έχετε κλείσει ραντεβού, πηγαίνετε με χαμηλές προσδοκίες. Οπλιστείτε με υπομονή. Πάρτε και κάνα κεφτεδάκι/ποτό μαζί, ποτέ δεν ξέρεις εάν χτυπήσει πείνα στο ενδιάμεσο.
β) Κλείστε ραντεβού νωρίς. Προτιμότερο μεσημέρι/απόγευμα. Υπάρχει σαφής και ευθεία μαθηματική σχέση (αξίωμα) μεταξύ των καθυστερήσεων της Αριάδνης και του προχωρημένου της ώρας.
γ) Μην κλείσετε ραντεβού με την Αριάδνη.
Επιβεβαιώνω επίσης ότι όταν έρθει, απλά χάνεις το μυαλό σου. Απίστευτη συμμετοχή, δεν λέει ποτέ όχι, χαίρεσαι μια πολύ γλυκιά & όμορφη κοπέλα που το ζει μαζί σου. Το καλύτερο GFE για 'μένα (μιας και αυτό επιδιώκω μαζί της, για κοπάνημα πάω σε άλλες).