Επίσης!Δεν ήταν… έγινε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάμε ολοι μαζί πλέκε Θε έχει στη κόλαση ;)Ἔτσι! Καύλωσέ μας πασχαλιάτικα νά πᾶμε στὴν κὀλαση!
Επίσης!Δεν ήταν… έγινε
Πάμε ολοι μαζί πλέκε Θε έχει στη κόλαση ;)Ἔτσι! Καύλωσέ μας πασχαλιάτικα νά πᾶμε στὴν κὀλαση!
Ουαου! Ωραίο κωλαράκι για μπατσακιαhello!![]()
Αυτό αχχεχεΜάλλον αυτό εννοούν όταν λένε..." μαζί σου και στην κόλαση".
Είσαι για τρελά prone bonehello!![]()
Μωρο μου επειδη ξερεις ποσο μ' αρεσεις μπορω να σου λεω την αληθεια. Αυτο το μπραζιλιαν ειναι λιγο για σεναhello!![]()

Το κρατάω αυτό!Μωρο μου επειδη ξερεις ποσο μ' αρεσεις μπορω να σου λεω την αληθεια. Αυτο το μπραζιλιαν ειναι λιγο για σενα![]()
Καλα τα λεει ο φιλος.βαλε ενα κοδονακι να χανεται στο κωλαρακο σουΤο κρατάω αυτό!
Φτου φτου !!hello!![]()

Μωρο μου επειδη ξερεις ποσο μ' αρεσεις μπορω να σου λεω την αληθεια. Αυτο το μπραζιλιαν ειναι λιγο για σενα![]()
....ή ακομη καλυτερα μην βαζεις τιποτα!!! Αλλωστε τα σετακια με τα εσωρουχα τα ειδαμε ολα, ολοι!Καλα τα λεει ο φιλος.βαλε ενα κοδονακι να χανεται στο κωλαρακο σου

<3 <3Φτου φτου !!![]()
Υ.Γ. Κατα τα αλλα τι να πεις σε αυτες τις περιπτωσεις, η εικονα μιλαει απο μονη της !!
Θα πω μονο οτι χαιρομαι που ειχα την χαρα για τις φορες που σε εχω συναντησει μεχρι στιγμης!!
![]()
Χαχαχ όντως ! Εντάξει λοιπόν θα επιστρέψω πιο αποκαλυπτική....ή ακομη καλυτερα μην βαζεις τιποτα!!! Αλλωστε τα σετακια με τα εσωρουχα τα ειδαμε ολα, ολοι!
![]()
παντα διπλα μας και μαχιμηΚαλησπέρα αγόρια !!!!! Και σήμερα διαθέσιμη!!! Και όλη τη βδομάδα καθώς και Κυριακή ως το πρωί πάντα !

Καλημερα σας και χρόνια πολλά ! Θα είμαι κοντά σας και σήμερα![]()
Χρόνια πολλά μωρόΚαλημερα σας και χρόνια πολλά ! Θα είμαι κοντά σας και σήμερα![]()
Χρόνια πολλά γλυκέ μουΧρόνια πολλά μωρό
Κάτι θα κάνουμε και σήμερα!Καλησπέρα κούκλα! Δέ θά μᾶς στείλης στὴν κόλαση σήμερα;