Νέα

Άργος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΧΧΧ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Akis1980!

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Θα είμαι Ναύπλιο σε λίγες μέρες. Ξέρει κανείς τι παίζει εκεί; Για τα σπιτακια στο Άργος έχω ακούσει τα χειρότερα.

nippopados

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Τελικα για τα σπιτακια στην Πυργελλα εχουμε κανενα νεο?Λειτουργει καποιο απο αυτα?

jimqwerty78

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα.

Επίσκεψη στο Άργος πριν από μια εβδομάδα περίπου. Τα 4 σπιτάκια δίπλα στην γέφυρα λειτουργούν κανονικά.

jimqwerty78

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
0
Τιμές ξεκινούν από 30 απλό και φτάνουν 50 με ελεύθερο στοματικό – μασάζ.
Λεπτομέρειες για τα κορίτσια έρχονται.

jimqwerty78

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
0
Στο 1ο δεξιά Ξανθιά από Ουκρανία γύρω στο 1.70. Τιμή 30 απλό και 50 ελεύθερο στοματικό. Πολύ ωραίο προσωπάκι και κορμί. Τέλειο στήθος και κωλαράκι. Την πρώτη φορά (απόγευμα πρόγραμμα 50) ήταν λιγάκι αντιδραστική σε ότι της ζήτησα και βιαστική. Την δεύτερη φορά (Πρωί πρόγραμμα 50) καμία σχέση. Άφθονος χρόνος χωρίς βιασύνες και ότι της ζητούσα το έκανε. Τέλειο τσιμπούκι με πολλά γλειψίματα παντού. Τελείωμα ελεύθερο Ισπανικό πάνω στο στήθος της. Η καλύτερη επιλογή από τα 4 σπιτάκια.

Andromaxiserea

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Ιουλ 2024
Like
781
1000041530.jpg
καλημέρα σας περιμένω αργος σήμερα μεχρι 11ηωρα το βράδυ

Εγγρ.
23 Φεβ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Έχουμε κανένα νέο για τα σπιτάκια στο Άργος? Την επόμενη βδομάδα θα είμαι στην περιοχή και θέλω να μάθω τι παίζει!

anon5158

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2026
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους συναγωνιστές. Έχουμε κανένα νέο για τα σπιτάκια στο Άργος? Την επόμενη βδομάδα θα είμαι στην περιοχή και θέλω να μάθω τι παίζει!
Δουλεύουν το 13, το 21, το 22, το 23, το 24 καί τό 25. Έχει 6 κοπέλες συνολικά. Πρίν την γέφυρα δουλεύει μόνο το 13. Είναι καί τό studio στην Δαλαμανάρα με μία άλλη κοπέλα, δηλαδή 7 κοπέλες συνολικά στην Αργολίδα.

Η τιμές αρχίζουν από 30, δεν θυμάμαι την αρχική τιμή στο studio, 30 ή 40.

Τα προηγούμενα χρόνια είχε πιο πολλά σπίτια ανοιχτά, πιο πολλές κοπέλες και ή αρχική τιμή ήταν 20.

Έχει κλίση καί τό Μέλι Bar στο Ναύπλιο το οποίο προσφερε ερωτικές υπηρεσίες σε καναπέ.

anon5158

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2026
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0

Λίτσα στο Πυργέλλας 24​

Το 24 είναι μετά την γέφυρα, το σπίτι πού είναι στο βάθος αριστερά, στο ημιώροφο. Θέλω να μοιραστώ την δικιά μου εμπειρία από το περασμένο Δεκέμβρη.

Περίεργες συμπτώσεις...​

Μπαίνω στο σπίτι και με υποδέχεται η Λίτσα. Είναι γύρω στα 50 με αρκετά γεμάτη σωματοδομή. Συμφωνούμε για απλό πρόγραμμα στα 30 ευρώ και περνάω μέσα.

Γδύνομαι και αφήνω τα ρούχα μου στο δωμάτιο, με το πορτοφόλι στην τσέπη του παντελονιού. Μου ζητάει να κάνω ντους πριν ξεκινήσουμε. Το ντους βρίσκεται πίσω από έναν τοίχο και δεν υπάρχει οπτική επαφή με το δωμάτιο.

Αφού τελείωσα το ντους, επέστρεψα στο δωμάτιο, κάναμε το πρόγραμμα και στη συνέχεια έφυγα.

Αργότερα, όταν έλεγξα τα πράγματά μου, παρατήρησα ότι έλειπαν 50 ευρώ από το πορτοφόλι μου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα χρησιμοποιήσει καθόλου χρήματα. Η μόνη στιγμή που το πορτοφόλι μου έμεινε στο δωμάτιο χωρίς εμένα ήταν όταν πήγα για το ντους που μου ζήτησε πριν ξεκινήσουμε. Μπορεί να είναι και σύμπτωση, αλλά το αναφέρω ώστε όσοι πάνε να έχουν τον νου τους και να προσέχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Υπάρχει κάρμα, και γυρνάει μπούμερανγκ...

Εγγρ.
1 Απρ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Δουλεύουν το 13, το 21, το 22, το 23, το 24 καί τό 25. Έχει 6 κοπέλες συνολικά. Πρίν την γέφυρα δουλεύει μόνο το 13. Είναι καί τό studio στην Δαλαμανάρα με μία άλλη κοπέλα, δηλαδή 7 κοπέλες συνολικά στην Αργολίδα.

Η τιμές αρχίζουν από 30, δεν θυμάμαι την αρχική τιμή στο studio, 30 ή 40.

Τα προηγούμενα χρόνια είχε πιο πολλά σπίτια ανοιχτά, πιο πολλές κοπέλες και ή αρχική τιμή ήταν 20.

Έχει κλίση καί τό Μέλι Bar στο Ναύπλιο το οποίο προσφερε ερωτικές υπηρεσίες σε καναπέ.
Αδερφέ το σπίτι στην Δαλαμανάρα που ακριβώς είναι? Γιατί δεν έχω καμία πληροφορία γι αυτό.

anon5158

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2026
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
0
Αδερφέ το σπίτι στην Δαλαμανάρα που ακριβώς είναι? Γιατί δεν έχω καμία πληροφορία γι αυτό.
Βρίσκεται στην Άργους μετά από το βενζινάδικο BP στα δεξιά εάν έρχεσαι από Ναύπλιο προς Άργος.

Να προσέχεις την Λίτσα στο 24 στην Πυργέλλα, το έγραψα πιο πάνω ότι μου έλειπαν λεφτά από το πορτοφόλι μετά πού έφυγα από το σπίτι της.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom