Νέα

Αραπάκια στην Πατησίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.176
Πόντοι
2.906
Ειδατε τη Βιβιαν/Νανσυ αυτες τις μερες η ιδανικα τωρα?

xristos999

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Ρε μάγκες γιατί το προφυλακτικό το βγάζουν με τόση προσοχή και το κρατάνε τι το κάνουνε ; Ρωτάω γιατί μου φάνηκε περίεργο

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.158
Πόντοι
746
Ρε μάγκες γιατί το προφυλακτικό το βγάζουν με τόση προσοχή και το κρατάνε τι το κάνουνε ; Ρωτάω γιατί μου φάνηκε περίεργο

Άντε πάλι.
Είπαμε ότι φεύγει για θυσία στον Σατανά,απλά πράματα.

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
95
Like
13.382
Πόντοι
12.436
λέγεται ότι το κάνουν για να μην το πετάξει ο πελάτης κάτω και καρφωθούν οι καβάτζες τους. Λογικό μου ακούγεται.

Krg777

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
0
Περασμα απο την περιοχη πριν καμια ωρα,συναντω βιβιαν με ζακετα κολαν κτλπ,μου κανει νοημα οπως περνουσα στριβω προχωραω πιο κατω ετρεξε και με ακολουθησε μπηκε στο αμαξι κατεβασε κολαν για να πιανω κωλο,φορουσε ενα μπραζιλακι..μου λεει οχι μεσα(για δαχτυλο και καλα)οχι μεσα της λεω χαχα..περασμα καποτα τσιμπουκι γρηγορο δεν σταματησε μεχρι να τελειωσω δεν καθυστερησα κ πολυ βεβαια αλλα ναι..ειπαμε ευχαριστω κ καληνυχτα κ αυτό ηταν..πρωτή μου φορα να ειμαι ειλικρινης δεν τρελαθηκα κιολας αλλα ηταν μια χαρα σαν εμπειρια

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
95
Like
13.382
Πόντοι
12.436
Περασμα απο την περιοχη πριν καμια ωρα,συναντω βιβιαν με ζακετα κολαν κτλπ,μου κανει νοημα οπως περνουσα στριβω προχωραω πιο κατω ετρεξε και με ακολουθησε μπηκε στο αμαξι κατεβασε κολαν για να πιανω κωλο,φορουσε ενα μπραζιλακι..μου λεει οχι μεσα(για δαχτυλο και καλα)οχι μεσα της λεω χαχα..περασμα καποτα τσιμπουκι γρηγορο δεν σταματησε μεχρι να τελειωσω δεν καθυστερησα κ πολυ βεβαια αλλα ναι..ειπαμε ευχαριστω κ καληνυχτα κ αυτό ηταν..πρωτή μου φορα να ειμαι ειλικρινης δεν τρελαθηκα κιολας αλλα ηταν μια χαρα σαν εμπειρια
εντάξει, κι εγώ μια φορά για την εμπειρία το έχω κάνει. Έχει μεν την ομορφιά του απαγορευμένου, ότι δηλ. παρκάρεις σε ένα ήσυχο σημείο και μια εξωτική κοπέλα σε τσιμπουκώνει μες στη μέση του δρόμου, από την άλλη όμως η όλη διαδικασία, με τη μαυρούλα απλά να έχει κατεβάσει το κολάν - άντε το πολύ να γυμνώσει και το στήθος της - παραείναι φαστ τρακ.

xristos999

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Καμια καινουρια εχει έρθει στο σημείο;

BoyCot

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
261
Πόντοι
280
Εγω πριν λιγο εκοβα βολτες δεν ειδα τιποτα απεναντι απο το παρκο και γενικα

• Like
Αντιδράσεις: Konig2

BoyCot

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
261
Πόντοι
280
Τιποτα αλλο εκει κοντα;

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.158
Πόντοι
746
Περατζάδα σήμερα το ξημέρωμα σχεδόν η ώρα είχε πάει 1,απο το σημείο που παρούσες είταν η Τρέισι,Τάρα και η Μπέλα που έχει σχεδόν μήνα στο άθλημα του κυνηγιού,δεν γνωρίζω αν το εξασκούσε παλιότερα και περιοχή. Για εμένα καινούργια είναι εκεί,τιμήθηκε και πάλι η Τάρα που δεν χρειάζεται να ξαναπώ τι πιστόλι είναι αλλά για λίγο μου πέρασε η ιδέα ξαναφορτώσω Μπέλα μιάς και η πρώτη φορά που την πείρα για δεκάρικο το δούλεψε γάντι.
Δεν έκατσε η φάση μιάς και την κουμάνταρε αναβάτης πάπιας που δούλευε ντελίβερι,αυτή την φορά όχι απο τα ντόμινος πίτσα,δεν είχε στο αποθηκάκι πίσω στο σίδερο μάρκα μαγαζιού όπως είχε ο προηγούμενος πρίν απο πολύ καιρό.
Με τα πολλά στόν δρόμο για να βρώ σημείο προς τα πάνω η κυρά Μπέλα έδινε πόνο πεσμένη στα γόνατα στον ντελιβερά επί πεζοδρομίου πίσω απο τα Σχολικά Λεωφορεία,θα τολμήσω να πώ ότι ο αναβάτης πρέπει να είταν εξ Αλβανίας.

smartakias123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2023
Like
8
Πόντοι
0
Περατζάδα σήμερα το ξημέρωμα σχεδόν η ώρα είχε πάει 1,απο το σημείο που παρούσες είταν η Τρέισι,Τάρα και η Μπέλα που έχει σχεδόν μήνα στο άθλημα του κυνηγιού,δεν γνωρίζω αν το εξασκούσε παλιότερα και περιοχή. Για εμένα καινούργια είναι εκεί,τιμήθηκε και πάλι η Τάρα που δεν χρειάζεται να ξαναπώ τι πιστόλι είναι αλλά για λίγο μου πέρασε η ιδέα ξαναφορτώσω Μπέλα μιάς και η πρώτη φορά που την πείρα για δεκάρικο το δούλεψε γάντι.
Δεν έκατσε η φάση μιάς και την κουμάνταρε αναβάτης πάπιας που δούλευε ντελίβερι,αυτή την φορά όχι απο τα ντόμινος πίτσα,δεν είχε στο αποθηκάκι πίσω στο σίδερο μάρκα μαγαζιού όπως είχε ο προηγούμενος πρίν απο πολύ καιρό.
Με τα πολλά στόν δρόμο για να βρώ σημείο προς τα πάνω η κυρά Μπέλα έδινε πόνο πεσμένη στα γόνατα στον ντελιβερά επί πεζοδρομίου πίσω απο τα Σχολικά Λεωφορεία,θα τολμήσω να πώ ότι ο αναβάτης πρέπει να είταν εξ Αλβανίας.
Καλησπέρα δν έχω καταλάβει ρε παιδιά που ακριβώς στη Πατησίων μαζεύει μαυρακια ;ποια είναι η οδός του στενού π μαζεύει ;

risxaout

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
1.547
Πόντοι
201

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.233
Πόντοι
456
Δηλαδή μετά τη Λεωφόρο Γαλατσίου, όπως πηγαίνουμε για τέρμα Πατησίων

2 δρόμοι μετά, είναι η οδός Ζαμπελίου

και απέναντι είναι το πάρκο Φιξ - Κλωναρίδη
Πρόσεξε θα χαθείς καθυστερημένε μέσα στην Αθήνα. Βάλε GPS να βρεις τα μπουρδέλα χαχα.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.851
Πόντοι
2.886
Πρόσεξε θα χαθείς καθυστερημένε μέσα στην Αθήνα. Βάλε GPS να βρεις τα μπουρδέλα χαχα.

Ρε πορδόγερε, 63 χρονε φοβικέ τραμπάκουλα,
που φοβάσαι... τις ελιές ! :2funny::2funny::2funny::2funny:

Εξήγησα στον άνθρωπο πως θα πάει.

Άλλαξε τις πάνες σου πορδόγερε Kalogero,
έχεις κατουρηθεί ! :2funny::2funny::2funny:

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.158
Πόντοι
746
Διακρίνω beef που λένε και στην σημερινή κουβέντα.
Απο ραντεβού θανάτου θα γίνει τίποτα.

risxaout

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
1.547
Πόντοι
201
Να βγαλουμε την Ταρα στο Αμπελαλε;

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968

Mutunus Tutunus

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2023
Κριτικές
18
Like
2.126
Πόντοι
1.071
Μπορεί κάποιος να κάνει ένα ξεκαθάρισμα με τα ονόματα.
Κάποια χαρακτηριστικά, ίσως, για να ξέρουμε ποια είναι ποια;

risxaout

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
1.547
Πόντοι
201
Μπορεί κάποιος να κάνει ένα ξεκαθάρισμα με τα ονόματα.
Κάποια χαρακτηριστικά, ίσως, για να ξέρουμε ποια είναι ποια;
κοκκινα μαλλια - Στεισι
ροζ κολαν κοντοπουτανο - Ντορα
κοντουλα ομορφουλα - Ταρα
ψηλη νταρντανα - στα αρχιδια μου δε μου αρεσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom