το καλυτερο κωλο εχει η βιβιανΜπέλα νταρντανογκόμενα όχι όπως η Τάρα που έιναι σχεδόν στέκα σκουπόξυλο.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
το καλυτερο κωλο εχει η βιβιανΜπέλα νταρντανογκόμενα όχι όπως η Τάρα που έιναι σχεδόν στέκα σκουπόξυλο.
το καλυτερο κωλο εχει η βιβιαν
Ειναι η ιδια Νανσυ?Με τα αφρο χαρακτηριστικο μαλλια?Ροζ κολλαν η γενικα κολλαν που γραφει σωματικως?το καλυτερο κωλο εχει η βιβιαν
πρέπει να πρόκειται για την γνωστή Μπέλλα που ήταν μέχρι και πριν 4 χρόνια εκεί, με "καριέρα" στο μεταξουργείο, σε γνωστό γραφείο και μετά σαν ανεξάρτητη πηγαινοερχόταν Κρήτη-ΡόδοΈκτακτο
Έχουμε καινούργιο γαζελάκι στην περιοχή. Έτσι μου είπε δηλαδή.
Μπέλα απο Γκάνα.Πίπα για πρώτη φορά πολύ τίμια που μπορεί να φτάσει και Τάρα.
Κατέβασε παντελόνι να παίρνει η κωλάρα αέρα στο πίσω μέρος του αλόγου που δεν σταμάταγε να βεντουζώνει μέχρι σταγόνας.
πρέπει να πρόκειται για την γνωστή Μπέλλα που ήταν μέχρι και πριν 4 χρόνια εκεί, με "καριέρα" στο μεταξουργείο, σε γνωστό γραφείο και μετά σαν ανεξάρτητη πηγαινοερχόταν Κρήτη-Ρόδο
Μπέλα νταρντανογκόμενα όχι όπως η Τάρα που έιναι σχεδόν στέκα σκουπόξυλο.δ
Μήπως είναι η Σίλβια την θυμάται κανείς;; Πάει καιρός που έχω να την δω 3-4 χρόνια , είναι επιπέδου Beyonce οι άλλες μπροστά τής ούτε για φτύσιμο!!Έκτακτο
Έχουμε καινούργιο γαζελάκι στην περιοχή. Έτσι μου είπε δηλαδή.
Μπέλα απο Γκάνα.Πίπα για πρώτη φορά πολύ τίμια που μπορεί να φτάσει και Τάρα.
Κατέβασε παντελόνι να παίρνει η κωλάρα αέρα στο πίσω μέρος του αλόγου που δεν σταμάταγε να βεντουζώνει μέχρι σταγόνας.
Εγώ όσο καιρό περνάω απο εκεί,κοντά στα 4 χρόνια δηλαδή δεν την έχω ξαναδεί.Μήπως είναι η Σίλβια την θυμάται κανείς;; Πάει καιρός που έχω να την δω 3-4 χρόνια , είναι επιπέδου Beyonce οι άλλες μπροστά τής ούτε για φτύσιμο!!
Μάγκες αφήνουν γενικά χουφτώματα στο κωλο και κάνα πεταχτό στο στόμα;
Κωλοτρυπίδα εννοώ! (Γαμώ το autocorrect)Κωλοφαρδία δίνει καμία;
Για χύσιμο μάλλον εννοεί και είναι κάτι που θα ενδιέφερε γενικά, πιστεύω.Μάγκες αφήνουν γενικά χουφτώματα στο κωλο και κάνα πεταχτό στο στόμα;
οχι, ουτε και με παραπανω πληρωμη.Ελεύθερο τσιμπούκι κάνει καμία ;
Εχθές πάντως που βρέθηκα στην περιοχή, νέκρα. Γύρω στις 23:30
Εν τω μεταξύ που γίνεται η φάση, γιατί ο δρόμος είναι full στα φώτα.
Είχα πάρει μια σε ένα γήπεδο μπάσκετ μου φενεται περπατάς λίγο πιο πάνω από τη ζαμπελιου άμα θέλω μόνο πίπα μπορώ να ξαναπάω εκεί άμα το ζητήσω;Σε κοντινά σημεία απο εκεί που έχουμε αναφέρει ότι στέκονται.
Μιλάμε για 1-2 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Τόσο πολύ σου άρεσε το σημείο δηλαδή? Άμα δεν έχει άλλον να κάνει παιχνίδι λογικά δεν υπάρχει θέμα.Είχα πάρει μια σε ένα γήπεδο μπάσκετ μου φενεται περπατάς λίγο πιο πάνω από τη ζαμπελιου άμα θέλω μόνο πίπα μπορώ να ξαναπάω εκεί άμα το ζητήσω;