Νέα

Αραπάκια στην Πατησίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.154
Πόντοι
746
Καβάλησα Τρέισι για πρώτη φορά στο πίσω μέσω του αλόγου,μεγάλη μαυρηδερή κωλάρα αφράτη απο Γκάνα.
Χωρίς μα και μού έκτασε και τον έφαγε διάπλατα. Σαν πρώτη φορά πολύ καλά θα τολμήσω να αναφέρω.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.176
Πόντοι
2.906
Καβάλησα Τρέισι για πρώτη φορά στο πίσω μέσω του αλόγου,μεγάλη μαυρηδερή κωλάρα αφράτη απο Γκάνα.
Χωρίς μα και μού έκτασε και τον έφαγε διάπλατα. Σαν πρώτη φορά πολύ καλά θα τολμήσω να αναφέρω.
Τι ωρα ηρθε?Σου πε τιποτα για χρονους που λειπει?Αν τη παιρνουν πολυ ωρα,αν επιστρεφει συντομα κτλ,δε μπορω να τη ξαναπετυχω.Στον κεντρικο βρισκοταν?Που σε πηγε?Η Ταρα με πηγε σε στενο που παρκαρα με δυσκολια κ περασε αμαξι,που να κανα σεξ εκει,ενα καλυτερο μερος για περα απο πιπα υπαρχει?

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.154
Πόντοι
746
Τι ωρα ηρθε?Σου πε τιποτα για χρονους που λειπει?Αν τη παιρνουν πολυ ωρα,αν επιστρεφει συντομα κτλ,δε μπορω να τη ξαναπετυχω.Στον κεντρικο βρισκοταν?Που σε πηγε?Η Ταρα με πηγε σε στενο που παρκαρα με δυσκολια κ περασε αμαξι,που να κανα σεξ εκει,ενα καλυτερο μερος για περα απο πιπα υπαρχει?
Αυτή έσκασε μύτη μαζί με μία άλλη ψηλή αλόγα,ώρα 11 παρα πέντε.
Στον κεντρικό δίπλα απο το πάρκο,παίχτηκε μπάλα σχεδόν δίπλα απο το γήπεδο μπάσκετ που παρεπιμπτώντος έχουν βάλει και αρχίζουν εργασίες οπότε πάει αυτή η καβάτζα.
Την ρώτησα που είναι οι άλλες και μου απάντησε με πελάτες σε χοτέλ,άρρα την πάνε την πούτσα σύννεφο.Λογικά σήμερα άμα πας θα την πετύχεις.
Έχει πάντως κωλάρα και θέληση σε σχέση με άλλες,το μόνο που με χάλασε ότι πέρασε κράνος χωρίς να κάνει παιχνίδι για αρχή του μάτς αλλά ήδη είμουν τούμπανο με το που κατέβασε ρούχο να φανεί η κωλάρα της,πάνω απο τέταρτο δεν κάναμε.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.176
Πόντοι
2.906
Αυτή έσκασε μύτη μαζί με μία άλλη ψηλή αλόγα,ώρα 11 παρα πέντε.
Στον κεντρικό δίπλα απο το πάρκο,παίχτηκε μπάλα σχεδόν δίπλα απο το γήπεδο μπάσκετ που παρεπιμπτώντος έχουν βάλει και αρχίζουν εργασίες οπότε πάει αυτή η καβάτζα.
Την ρώτησα που είναι οι άλλες και μου απάντησε με πελάτες σε χοτέλ,άρρα την πάνε την πούτσα σύννεφο.Λογικά σήμερα άμα πας θα την πετύχεις.
Έχει πάντως κωλάρα και θέληση σε σχέση με άλλες,το μόνο που με χάλασε ότι πέρασε κράνος χωρίς να κάνει παιχνίδι για αρχή του μάτς αλλά ήδη είμουν τούμπανο με το που κατέβασε ρούχο να φανεί η κωλάρα της,πάνω απο τέταρτο δεν καναμε.
Κ πως βολευτηκες εξω χυμα?Ηρθε στην ωρα της κ σκαπουλαρες σαν πρωτος.Η αλογα μαλλον ειναι η Ντορα.Για ξενοδοχεια το βλεπω εξελιξη αφου δεν θελουν να πανε προς Ομονοια (η παιζει να δεχτουν?) γτ ειτε οι ιδιες ειτε ανωτεροι την εχουν καταβρει με το μονοπωλιο.Κραταω οτι ειναι κ η Τρεισι καλη.Τωρα εξω στα ορθια ειναι προκληση.Ας εχουν ενα μερος για αμαξι να ναι στα 4 αυτη κ εγω εξω να βολευτουμε,αλλιως καβαλημα πισω κ οι δυο μεσα.Καλοκαιρι πρεπει να ναι πολυ εως παρα πολυ ευκολα.Πρεπει να κατεβουν πιο κατω να χρησιμοποιουν τα γνωστα φθηνα ξενοδοχεια κ να ζητανε λιγοτερα για μισαωρο η μια φορα που αξιζουν αλλα το χουν στησει καλα το θεμα,δεβ εχουν αναγκη να φυγουν,θα προτεινω να δω αν πανε μαζι μου Ομονοια για "μια φορα" στα 20 οπως κανουν εξω

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.154
Πόντοι
746
Κ πως βολευτηκες εξω χυμα?Ηρθε στην ωρα της κ σκαπουλαρες σαν πρωτος.Η αλογα μαλλον ειναι η Ντορα.Για ξενοδοχεια το βλεπω εξελιξη αφου δεν θελουν να πανε προς Ομονοια (η παιζει να δεχτουν?) γτ ειτε οι ιδιες ειτε ανωτεροι την εχουν καταβρει με το μονοπωλιο.Κραταω οτι ειναι κ η Τρεισι καλη.Τωρα εξω στα ορθια ειναι προκληση.Ας εχουν ενα μερος για αμαξι να ναι στα 4 αυτη κ εγω εξω να βολευτουμε,αλλιως καβαλημα πισω κ οι δυο μεσα.Καλοκαιρι πρεπει να ναι πολυ εως παρα πολυ ευκολα.Πρεπει να κατεβουν πιο κατω να χρησιμοποιουν τα γνωστα φθηνα ξενοδοχεια κ να ζητανε λιγοτερα για μισαωρο η μια φορα που αξιζουν αλλα το χουν στησει καλα το θεμα,δεβ εχουν αναγκη να φυγουν,θα προτεινω να δω αν πανε μαζι μου Ομονοια για "μια φορα" στα 20 οπως κανουν εξω

Υπάρχει χώρος μέσα στο πάρκο που καρφώνεις όρθια,έχω πάρει πρέφα ότι παίζει και μπάλα πάλι στο όρθιο πίσω απο τα λεωφορεία του αγίου παύλου αν λέω σωστά το σχολείο που είναι εκεί.
Τώρα για μέσα στο αυτοκίνητο ρε φίλε όσα μπορείς και όσα κάνεις.
Αυτή είναι η μαγεία του outdoor αλλιώς έκλεινες κοπέλα σε ξενοδοχείο και τέλος. Εδώ μιλάμε για λίγο ποιό extreme καταστάσεις.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.176
Πόντοι
2.906
Υπάρχει χώρος μέσα στο πάρκο που καρφώνεις όρθια,έχω πάρει πρέφα ότι παίζει και μπάλα πάλι στο όρθιο πίσω απο τα λεωφορεία του αγίου παύλου αν λέω σωστά το σχολείο που είναι εκεί.
Τώρα για μέσα στο αυτοκίνητο ρε φίλε όσα μπορείς και όσα κάνεις.
Αυτή είναι η μαγεία του outdoor αλλιώς έκλεινες κοπέλα σε ξενοδοχείο και τέλος. Εδώ μιλάμε για λίγο ποιό extreme καταστάσεις.
Ναι ρε,αφου εχω δοκιμασει Ταρα αλλα η Τρεισι εγραψε σωματικα

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.176
Πόντοι
2.906
Τζιφος παλι για Τρεισι σημερα.Ταρα εκει κ πολυ ωραια σημερα.Μαζι με αλλες δυο,Ντορα σιγουρα κ παιζει να ταν αυτη μια που πηγαινοερχοταν.Εχω βρει Ταρα 2 φορες κ Τρεισι 2 φορες.Να δω αν θα ξαναπετυχω Τρεισι,πρεπει να στηθω πριν την εναρξη

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.023
Πόντοι
496
Εμένα μου ειχε πει δεν θυμάμαι το ονομα της μισή ώρα χοτελ 50€

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.176
Πόντοι
2.906
Παραπροχθες με Tracy.Αψογη και παρα πολυ καλη.Αν κ στην αρχη δε φαινοταν τι με περιμενει τελικα ειναι πολυ καλη με αυξωμειωσεις και ενταση οταν το ηθελα.Αυτη τη φορα στο ιδιο σημειο αλλα σε κομματι με φως.Περασαν κ δυο περαστικοι,η Tracy δε φοβοταν χαχαχ,γελαγαμε.Πολυ γλυκια και γλυκια φατσουλα.Αλλη εψαχνα κ αλλη ειναι.Μαλλον τη Ντορα/Νανση/Βιβιαν η καποια αλλη θελω.Δε πειραζει ομως διοτι η Ταρα που τη βρηκα στο παραπερα στενο βοηθησε και βρεθηκα με Tracy.Μου πε 23 χρονων και οντως ειναι μικρη,φαινεται στο βλεμμα της.Χαμογελαστη ευχαριστη.Πιπα πολυ καλη οπως ειπα,το χει και το παραεχει.Τιμη 10 ευρω και κανουμε τη δουλεια μας vfm γιατι απ οτι φαινεται τα κοριτσια το εχουν.Δηλαδη 100% το εχουν!Εχει λιγα κιλα η Tracy για οσους σας αρεσει αυτο.Δε θα χασετε σιγουρα.Επειδη μπερδευω τα ονοματα των κοριτσιων και δε ξερω πολυ καλα ποια ειναι ξεχωριστα να ξερετε κι εσεις να μη ψαχνετε.Κακο που επιμενουν η πεταγονται και ενοχλουν η τρεχουν σε μας χωρις να θελουμε.Ευγενικα αρνουμαι και τελος.Δεν υπαρχει αμφιβολια στο οτι ειναι καλες και εννοειται με πολυ εως παρα πολυ καλο κοστος.Αν εμενα κοντα θα μουν χαρουμενος γιατι αξιζουν.Ειδικα αμα βρεις με ποια ταιριαζεις 100% αξιζουν!

Sfina97

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Σε πια οδό βρίσκονται τα αφρικανικά αρπακτικά διότι με ενδιαφέρει το σπορ

1spiros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Παιδιά τρεις ερωτήσεις που τις βρίσκουμε ?τι ώρες ? Και ποια παίρνει την καλύτερη πίπα ?

eleospia85

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2012
Κριτικές
16
Like
113
Πόντοι
10
Παιδιά τρεις ερωτήσεις που τις βρίσκουμε ?τι ώρες ? Και ποια παίρνει την καλύτερη πίπα ?
και εμένα με ενδιαφέρει. Δε μπορώ να καταλάβω που είναι η πιάτσα. Διάβασα στη Ζαμπελίου?

risxaout

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
1.547
Πόντοι
201
πολυ δυσκολο να ψαξετε για 15 λεπτα καλυτερα να περιμενετε απαντηση κανα 2 μερες...αλλα ναι τα χου με πει ζαμπελιου-παρκο φιξ απο τισ 11 και μετα

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.154
Πόντοι
746

Πάρκο Φίξ- Ζαμπελίου στενό.
10:30 11 παρά στην χειρότερη 12 μέχρι 5 στην καλύτερη 5:30.
Υποθετικό αυτό αλλά μέχρι τώρα τον καλύτερο τσίμπο τον παίρνει η Τάρα.

paparios

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2025
Like
44
Πόντοι
0
Ισχύει ότι για πίπα η καλύτερη είναι η Τάρα αλλά για γαμησι πρέπει να είναι καλύτερες οι δυο γαζέλες με τις κωλαρες.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.154
Πόντοι
746
Έχουμε κανα νέο απο το πεδίο της μάχης ?

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
28
Like
6.526
Πόντοι
1.446
Αυτές τις μέρες έχει πολύ κρύο κ δε νομίζω να γίνεται δουλίτσα

Katourokavlas

Μέγας
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
15
Like
5.315
Πόντοι
3.665
Καμμια τετοια βυζαρου υπαρχει?

ebony.jpg

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.154
Πόντοι
746

Katourokavlas

Μέγας
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
15
Like
5.315
Πόντοι
3.665
Λές να υπήρχε και να έκανε πεζοδρόμιο εκεί,θα γελάγανε και οι πέτρες.
Όχι οτι θα με χαλούσε δηλαδή.
Σωστο κ αυτο...αλλα καμμια φορα δεν ξερεις..εγω εχω δει 2-3 φορες κατι τετοιες να κυκλοφορουν Αχαρνοπατησιων αλλα οχι πιατσα..
Δεν εχουν ολες βυσμα να χωθουν σε καποιο γραφειο στην Φυλης..:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom