Νέα

Αραπάκια στην Πατησίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.158
Πόντοι
746
Εύγε εύγε εύγε.
Γαμάτε Παίδες Ελλήνων τα μαύρα,καφετιά και γκρίζα γαζελώνια της ζαμπελίου A.E.

Mikros1924

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2016
Like
834
Πόντοι
81

Μηδενικός Παράγοντας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Κριτικές
16
Like
991
Πόντοι
370

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
8.272
Πόντοι
4.966
Παίρνουν μαζί τους την ...πότα για να μην τους κάνουν βουντού μάλλον. Εδώ είχαν κάποτε κωλοχαρτο για να σκουπίζουν τις κάποτες, κι έτσι αφαιρώντας με αυτό τον τρόπο το λιπαντικό η προφύλαξη πήγαινε περίπατο γιατί είχε αρκετές πιθανότητες να σπάσει την ώρα της φάσης. Τώρα με αυτές που οι περισσότερες έχουν κομμένη κλειτορίδα και από σεχ είναι χειρότερο απ' ότι με μια πλαστική κούκλα, τι να πω. Ούτε στο Ιράν τόσο μηχανικά και αποστειρωμενα καβαληματα.Με αυτά τα χάλια σέρβις αυτες κανονικά έπρεπε να πληρώσουν και όχι να πληρώνονται.

risxaout

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
1.552
Πόντοι
201
αμα τους πω να ερθουν 2 για πιπα λετε να πουν ναι?

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.158
Πόντοι
746
αμα τους πω να ερθουν 2 για πιπα λετε να πουν ναι?

Σαφώς και γίνεται,αρκεί να δεχτούν και οι 2μεταξύ τους και να έχεις τα λεφτά στο χέρι.
Μιλάω εκ πείρας,στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου στην μέση εγώ αριστερά δεξιά τα μαυράκια.

UrBoi67

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
32
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα λίγο τις γνώσεις σας πάνω στο θέμα διοτι ειμαι νεος στον χώρο. Υπάρχουν ουσιαστικοί κίνδυνοι με τα μαυρακια στο συγκεκριμένο σημείο (από πέσιμο αμφοτέρων ή ακόμα καμιά αρρώστια).

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.158
Πόντοι
746
Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα λίγο τις γνώσεις σας πάνω στο θέμα διοτι ειμαι νεος στον χώρο. Υπάρχουν ουσιαστικοί κίνδυνοι με τα μαυρακια στο συγκεκριμένο σημείο (από πέσιμο αμφοτέρων ή ακόμα καμιά αρρώστια).

Πάντα φιλάς τον κώλο σου είσαι δεν είσαι σίγουρος.
Δεν ζούμε σε έναν κόσμο άγιο ονειρικά φτιαχμένο.
Στην περιοχή υπάρχει νταβάς,για διάφορα θέματα εξού και το πρόβλημα για κλέφτες.
Πάντα προστασία να έχεις την υγεία σου.
Προσοχή στους τσέους.

risxaout

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Κριτικές
1
Like
1.552
Πόντοι
201
Πάντα φιλάς τον κώλο σου είσαι δεν είσαι σίγουρος.
Δεν ζούμε σε έναν κόσμο άγιο ονειρικά φτιαχμένο.
Στην περιοχή υπάρχει νταβάς,για διάφορα θέματα εξού και το πρόβλημα για κλέφτες.
Πάντα προστασία να έχεις την υγεία σου.
Προσοχή στους τσέους.
παντα το χα απορια..πες οτι σε κανουν τσακωτο οι τσεοι εκτος απο προσβολη δημοσιας αιδους τι αλλο μπορουν να σου κανουν?? αυτοφωρο για ενα τσιμπουκι παει πολυ χαχαχχα

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.158
Πόντοι
746
Όποιος ψάχνει Τάρα,για καβαλήκεμα αυτήν την στιγμή βρίσκεται χοτέλι με κυνηγό.
Στα γρήγορα που μίλαγε πρίν μου το κλείσει στην μάπα κατάλαβα θέλει κανα μισάωρο με μία ώρα ακόμα για να γυρίσει στο πόστο.
Αν είσαι δικός μας μην ντραπείς και να γράψεις.

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
95
Like
13.391
Πόντοι
12.436
παντα το χα απορια..πες οτι σε κανουν τσακωτο οι τσεοι εκτος απο προσβολη δημοσιας αιδους τι αλλο μπορουν να σου κανουν?? αυτοφωρο για ενα τσιμπουκι παει πολυ χαχαχχα
να σε τσιμπήσουν π.χ. για πίπα στο αυτοκίνητο είναι δύσκολο πρακτικά. Θα πρέπει να έχουν σταμπάρει τα σημεία όπου γίνεται παιχνίδι και να κάνουν πεζή περιπολία επί τούτου, απίθανο μου φαίνεται. Και πώς αποδεικνύεται ότι έχεις πληρώσει τη μαυρούλα;
Όσο για το σημείο που κάνουν πιάτσα, υπάρχουν τσιλιαδόροι και ειδοποιούν αν εμφανιστεί αστυνομία.

UrBoi67

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
32
Πόντοι
0
να σε τσιμπήσουν π.χ. για πίπα στο αυτοκίνητο είναι δύσκολο πρακτικά. Θα πρέπει να έχουν σταμπάρει τα σημεία όπου γίνεται παιχνίδι και να κάνουν πεζή περιπολία επί τούτου, απίθανο μου φαίνεται. Και πώς αποδεικνύεται ότι έχεις πληρώσει τη μαυρούλα;
Όσο για το σημείο που κάνουν πιάτσα, υπάρχουν τσιλιαδόροι και ειδοποιούν αν εμφανιστεί αστυνομία.
Παιδιά οι τσεοι δεν είναι το θέμα σε αυτά, μόνο με καταγγελία θα ασχοληθούν που πριν καν φτάσουν στο σποτακι θ εχουν σφυρίξει λήξη. Όλοι ξέρουν τι γίνεται. Το θέμα είναι στα αραπακια υπάρχει φόβος την ωρα της κατάθεσης να φας φερμα από τρίτους; Ή είναι ήσυχο το σποτ εκει;

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.158
Πόντοι
746
Παιδιά οι τσεοι δεν είναι το θέμα σε αυτά, μόνο με καταγγελία θα ασχοληθούν που πριν καν φτάσουν στο σποτακι θ εχουν σφυρίξει λήξη. Όλοι ξέρουν τι γίνεται. Το θέμα είναι στα αραπακια υπάρχει φόβος την ωρα της κατάθεσης να φας φερμα από τρίτους; Ή είναι ήσυχο το σποτ εκει;

Σε αυτό το θέμα είναι ΟΚ
Οι νταβάδες δεν θέλουν να χάσουν κόσμο απο τέτοια αστεία.

Εγγρ.
13 Απρ 2021
Like
6
Πόντοι
0
Σαφώς και γίνεται,αρκεί να δεχτούν και οι 2μεταξύ τους και να έχεις τα λεφτά στο χέρι.
Μιλάω εκ πείρας,στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου στην μέση εγώ αριστερά δεξιά τα μαυράκια.
Για δώσε παραπάνω πληροφορίες συνάδελφε!! Δύο μαζί ταυτόχρονα φλάουτο;; Ή και άλλα πράματα μαζί;; Και πόσο σου κόστισε;; Ευχαριστώ

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.158
Πόντοι
746
Για δώσε παραπάνω πληροφορίες συνάδελφε!! Δύο μαζί ταυτόχρονα φλάουτο;; Ή και άλλα πράματα μαζί;; Και πόσο σου κόστισε;; Ευχαριστώ
Εγώ ρώτησα για μόνο πίπα και έτυχε να είναι μαζί δίπλα δίπλα και να μιλάνε στο πεζοδρόμιο.
Συγκεκριμένα θυμάμαι είχα ρωτήσει την Ντόρα και μου πέταξε σκόντο να φέρει και την ψιλοχοντρή φίλης να ρουφήξει και αυτή.
Έπαθα εγκεφαλικό στο πίσω κάθισμα με 20 ευρώ. Έψαχνα να βρώ δύο 10ευρα και μου λέει άστο αγκόρι ντώσε 20 και θα τα βρούμε μετά εμείς.
Δεν προλάβαινε να αφήσει η μία βούταγε η άλλη. Σκληρό επεισόδιο για εγκεφαλικό.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.158
Πόντοι
746
Σκληρή πίπα απο Τάρα στο πίσω κάθισμα προ 10 λεπτών,έχουνε σκάσει μπάτσοι και φέρνουν βόλτα.

Talibanakos44

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
32
Like
5.424
Πόντοι
2.846
Παίρνουν μαζί τους την ...πότα για να μην τους κάνουν βουντού μάλλον. Εδώ είχαν κάποτε κωλοχαρτο για να σκουπίζουν τις κάποτες, κι έτσι αφαιρώντας με αυτό τον τρόπο το λιπαντικό η προφύλαξη πήγαινε περίπατο γιατί είχε αρκετές πιθανότητες να σπάσει την ώρα της φάσης. Τώρα με αυτές που οι περισσότερες έχουν κομμένη κλειτορίδα και από σεχ είναι χειρότερο απ' ότι με μια πλαστική κούκλα, τι να πω. Ούτε στο Ιράν τόσο μηχανικά και αποστειρωμενα καβαληματα.Με αυτά τα χάλια σέρβις αυτες κανονικά έπρεπε να πληρώσουν και όχι να πληρώνονται.
Δε ξέρω εάν πιστεύουν σε βουντού και αλλά τέτοια.Ο λόγος π μαζεύουν τις καποτες και τα χαρτιά-μαντιλακια κτλπ είναι για μη βρωμίζουν τη περιοχή,να μην αφήνουν υπολείμματα ποσο μάλλον χρησιμοποιημένες καποτες στη περιοχή,είναι εντολή από νταβάδες ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα με τους κατοίκους,εάν δεις εκεί πέρα στα στενά που σε πάνε είναι φουλ πυκνοκατοικημένες περιοχές,η μια σε πάει κ σε ένα γκαράζ πολυκατοικίας,οι άλλες στο πάρκο τέρμα πάνω καθώς έχει και σχολείο εκεί δίπλα.Εαν άφηναν τις βρωμιές τους εκεί θα γινόντουσαν συνεχείς παραπάνω και καταγγελίες,τουλάχιστον τώρα δεν υπάρχουν απομεινάρια ότι έπεσε το γαμησι της γαζελας την επόμενη μέρα.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.176
Πόντοι
2.906
Για πειτε τι παιζει τωρα απο ονοματα να τις ξεχωρισουμε ολοι πολυ καλα?Ταρα-Ντορα-Τρεισι και οι αλλες 2 πως λεγονται?Εμφανισιακα πως ειναι και ποιες αξιζουν σωματικα?Ταρα σιγουρα,ποια αλλη?

ChrisChris90

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Τώρα με το κρύο ξέρετε αν υπάρχει κίνηση μετά τις 11;

Stories

Νέο!

Stories