SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 6.246
κριμα κ ειναι στοχος μουΝαι ακριβώς. Βέβαια είχα πάει σε αυτή κ άλλες φορές όχι πολλές αλλά είχα πάει.
κριμα κ ειναι στοχος μουΝαι ακριβώς. Βέβαια είχα πάει σε αυτή κ άλλες φορές όχι πολλές αλλά είχα πάει.
Όπως ανέφερα κ στο φίλο πριν είχα πάει κάποιες φορές σ αυτή εεε και μια έτυχε,ναι υπήρχε ταλαιπωρία γιατί αρχικά έβαλα κρέμα κλασικά,υποχώρησε λίγο κ μετά εμφανιζόταν ξανά με έντονο κάψιμο-φαγούρα-κοκκινίλες κτλπ,πήγα αρχικά σ δερματολόγο όπου τελικά για το πουτσο δε βγάλαμε άκρη βλακίες μ έλεγε κ μ προτεινε,τεσπα πήγα σ άλλο δερματολόγο κ μ έβγαλε αυτή τη θεραπεία κ ξέμπλεξα γρήγορα.Έχω την εντύπωση ότι θυμάμαι αναφορά σου γι αυτή την περιπέτεια..
Εύχομαι όλα καλά πια.
Η συγκεκριμένη μου βγάζει κάτι απωθητικό, όχι μόνο λόγω εμφάνισης (γούστα είναι, δεν κρίνω ποτέ, υπάρχουν πολύ χειρότερα) αλλά και γενικά, δε θα είχα εμπιστοσύνη ξέρω γω...
Οξύμωρο βέβαια, θα μου πεις εμπιστοσύνη σε ιερόδουλη;
Ναι. Όσων αφορά τη δουλειά της, και μια τυπική έστω προσοχή και καθαριότητα
Εννοώ το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό βέβαια
Το ξέρω φίλε. Ήμουν χρόνια σε σχέση και είπα να μπω πάλι στις μαυρούλεςΑπαράδεχτος.
Απο το 2011 και δεν ξέρεις αυτά τα βασικά,θα σε μαλώσω.
Έλα ... , γιατρέ μου ... πού είσαι στυλοβάτη της ιατρικής επιστήμης ??? Μου άργησες λίγο στην απόκριση στο σχόλιο ατιμούτσικο και θα σε μαλώσω, αλλά μας χάρισες πλούσιο γέλιο , οπότε σου την χαρίζω κι εγώ! Στην ουσία τώρα γιατί οι υπόλοιπες απαντήσεις στερούνται σοβαρότητας (άκου τα πετάνε για να μη γεμίσει το μέρος καπότες και χαλάσει η καβατζα ...!) σε αντίθεση με το δικό σου που αρμόζει σε έναν ippokrati ... ! Τελικά σε τι ψυγείο τα φυλάνε ? Δεν πιστεύω να φυλάνε το χυσάκι μου σε κανένα ξεφτιλο-ΕΒΓΑ ? Από Häagen-Dazs και πάνω ... ! Παρακαλώ γιατρέ μου να επιλειφθείς και τουλάχιστον τα δικά μου να τα μεταφέρεις με τα χεράκια σου!Πουλάνε το σπερμα , σε τράπεζες σπέρματος , νομίζω .. προσωρινά το φυλάνε σε 1 ψυγείακι που έχει στις πιάτσες
Εγώ θα απαιτούσα Pitsos, αλλά αυτές μόνο από Poutsos ξέρουν..Έλα ... , γιατρέ μου ... πού είσαι στυλοβάτη της ιατρικής επιστήμης ??? Μου άργησες λίγο στην απόκριση στο σχόλιο ατιμούτσικο και θα σε μαλώσω, αλλά μας χάρισες πλούσιο γέλιο , οπότε σου την χαρίζω κι εγώ! Στην ουσία τώρα γιατί οι υπόλοιπες απαντήσεις στερούνται σοβαρότητας (άκου τα πετάνε για να μη γεμίσει το μέρος καπότες και χαλάσει η καβατζα ...!) σε αντίθεση με το δικό σου που αρμόζει σε έναν ippokrati ... ! Τελικά σε τι ψυγείο τα φυλάνε ? Δεν πιστεύω να φυλάνε το χυσάκι μου σε κανένα ξεφτιλο-ΕΒΓΑ ? Από Häagen-Dazs και πάνω ... ! Παρακαλώ γιατρέ μου να επιλειφθείς και τουλάχιστον τα δικά μου να τα μεταφέρεις με τα χεράκια σου!
στις 11 πιάνουν δουλειά υποτίθεται.Χαιρετώ την ομάδα!! Έχω πάει δύο φορές πάρκο Φιξ στις 23:00 - 23:15 αυτές τις μέρες και δεν έχω δεί καμμία και δε φταίει το σκοτάδι !! Ξέρει κανείς τι παίζει;;
Το ξέρω καλά το μέρος σου λέω.. Άφαντες!!στις 11 πιάνουν δουλειά υποτίθεται.
Μήπως καθυστέρησαν ή μήπως έτυχε να τις έχουν πάρει όλες εκείνη την ώρα που πήγες;
Απέναντι στο στενό Ζαμπελίου κοίταξες;
Μετά τις 00:00 εμφανίζονται, επειδή περνάω συχνά από το σημείο δίαφορες ώρες της νύχτας, δεν έχει τύχη να δω νωρίτερα.Το ξέρω καλά το μέρος σου λέω.. Άφαντες!!
αν είσαι με αυτοκίνητο, παίζει πίπα στο αυτοκίνητο. Αν είσαι πεζός, κάπου στο πάρκο.Καλησπέρα στην ομάδα .. παίρναω καθημερινα πεζός όταν σχολάω και γενικά μου μιλάνε επειδή τις κοιτάω επίμονα .. αλλά δεν δίνω ποτέ σημασία ομως με έχει καυλωσει μια τώρα και σκέφτομαι να πάω είναι μια που κάθεται πάντα μόνη πως γίνεται η φάση μάγκες που ακριβώς πάμε; Εκεί που θα πάμε είναι safe ; Δεν θελω να έχω στο μυαλό μου ότι κάποιος μπορεί να περάσει και να μας δει επίσης τι τιμές παιζουν μόνο πίπα πόσο πάει; Πίπα και σεξ μαζί πόσο ;
Στείλε pm μεσιέΚαλησπέρα ομάδα μπορεί κάποιος να μου στείλει το κινητό αυτηνής της ταρας; Είναι 2-3 μαζεμένες εκεί και δεν γουστάρω να πάω να ρωτησω ποια είναι
698 8147778Καλησπέρα ομάδα μπορεί κάποιος να μου στείλει το κινητό αυτηνής της ταρας; Είναι 2-3 μαζεμένες εκεί και δεν γουστάρω να πάω να ρωτησω ποια είναι
Στείλε pm μεσιέ
Πως στέλνω αγορινα; Είναι ο αριθμός που έχει γράψει το παιδί από κάτω σου;Στείλε pm μεσιέ