Νέα

Αραπάκια στην Πατησίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 368K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

donp4679

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
23
Like
866
Πόντοι
1.011
Εχθες κατα τις 2:50 περασα και ηταν 4 κοριτσια μαζεμενα στο παρκο. Σαν ζομπι εκαναν οταν με ειδαν αρχισαν να τρεχουν ολες. Πρωτη εφτασε η Μπελλα οπως μου ειπε, αυτη ειναι περιπου 1.85 με ωραιο κωλο και μπουτια. Ουτε πολυ μεγαλα ουτε μικρα. Την διαλεξα γιατι εχει ωραια ματια ( και καλα). Πηγαμε πισω απο το γηπεδο του μπασκετ και αρχισε να ρουφαει. Καλη πιπα μπραβο το κοριτσι. Μετα την πηρα και απο το μουνακι της αλλα δεν βολευε το ορθιο. Τελειωσα και ειπαμε κ 2 λογια, καλη φενεται. Θα την ξανα δοκιμασω την συγκεκριμενη. Δεν ξερω αν αξιζουν αυτες να τις πας σε χοτελ ομως..

risxaout

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
600
Πόντοι
80
Ρε μαγκες ποτε κατεβαινει η ταρα εχω κατεβει 2-3 φορες και δε τη βρισκω πουθενα. Να φανταστω δεν ειναι με τις αλλες 4 που ειναι στη γωνια του παρκου ετσι;

Επισης εχω παρει μονο Ντορα τη μια της γαμησα το προσωπο και φανηκε να γουσταρει τη 2η τη πηδηξα και δε μου εσκυβε καν μου ελεγε τα δικα της οτι επειδη ειμαι πιο κατω και εχει ανηφορα πρεπει να στεκετε πιο ψηλα οτι να νε δηλαδη. Τεσπα οποιος ξερει ας μου πει

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.564
Πόντοι
746
Ρε μαγκες ποτε κατεβαινει η ταρα εχω κατεβει 2-3 φορες και δε τη βρισκω πουθενα. Να φανταστω δεν ειναι με τις αλλες 4 που ειναι στη γωνια του παρκου ετσι;

Επισης εχω παρει μονο Ντορα τη μια της γαμησα το προσωπο και φανηκε να γουσταρει τη 2η τη πηδηξα και δε μου εσκυβε καν μου ελεγε τα δικα της οτι επειδη ειμαι πιο κατω και εχει ανηφορα πρεπει να στεκετε πιο ψηλα οτι να νε δηλαδη. Τεσπα οποιος ξερει ας μου πει
Μεγάλε αν θές υπάρχει τελεφωνάκι Τάρα να μηλίσεις με την ίδια.
Λογικά έχεις κάτσει πολύ άτυχος διότι το μαύρο άτι βγαίνει κανονικά να μαζέψει χρήμα απο 10-11 ώρα μέχρι ξημέρωμα.
Σε pm για να λάβεις τον αριθμό,με ευχαριστείς μετά το ξεβίδωμα.

ChrisChris90

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Μεγάλε αν θές υπάρχει τελεφωνάκι Τάρα να μηλίσεις με την ίδια.
Λογικά έχεις κάτσει πολύ άτυχος διότι το μαύρο άτι βγαίνει κανονικά να μαζέψει χρήμα απο 10-11 ώρα μέχρι ξημέρωμα.
Σε pm για να λάβεις τον αριθμό,με ευχαριστείς μετά το ξεβίδωμα.
Καλησπέρα, μπορώ να έχω και εγώ σε pm το τηλέφωνο της; Όλο τις άλλες πετυχαίνω

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
40
Like
9.719
Πόντοι
4.510
Έχω περάσει κ εγώ αρκετές φορές κ έχω δει τα κορίτσια.Ρε μάγκες δεν είναι επικίνδυνα για τπτ παράσημα;

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
5
Like
4.441
Πόντοι
446
Έχω περάσει κ εγώ αρκετές φορές κ έχω δει τα κορίτσια.Ρε μάγκες δεν είναι επικίνδυνα για τπτ παράσημα;
Και το βρώμικο που τρως από την καντίνα επικίνδυνο είναι αλλά σου αρέσει

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.564
Πόντοι
746

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
65
Like
9.679
Πόντοι
5.436
απ' όσο ξέρω τα κάνουν όλα με προφύλαξη. Μια φορά μόνο πριν από πολύ καιρό είχα πάρει κορίτσι από κει βέβαια - αλλά δεν θυμάμαι να ανακοινώθηκε π.χ. ακάπ με έξτρα.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
20
Like
21.284
Πόντοι
4.646
η Τάρα έχω παρατηρήσει οτι κάθεται πάντα μακριά μόνη της ή απέναντι από τις άλλες γιατί την ζηλεύουν που μαζεύει το περισσότερο μαρούλι και την έχουνε στη μπούκα… μια φορά είχα πετύχει τη Νάνσυ και τη ρωταω πού είναι η Τάρα και μου απαντάει "at the hotel, you will suffer waiting" και ξίνισε τα μούτρα της

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.981
Πόντοι
1.446
Επικίνδυνα είναι παντού και εκεί κ σε μπουρδελα κ στούντιο κ εσκορτ.Απλα αρκετές φορές το αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά πχ μια μαύρη ας πούμε η Ταρα μπορεί αύριο μεθαύριο να μετακομίσει φυλής κ να κάνει ακαποτο τσιμπουκι και αντίστοιχα ένα εσκορτ μαύρη να κάνει ακαποτο τσιμπουκι,ξέρεις εσυ η ο καθένας τι κουβαλάνε ;; Η Μπιουτι από Φυλής ίσως δούλευε δρόμο κ μεταπήδησε μπουρδελο,θεωρείς ότι πριν πάει μπουρδελο πήγε κ έκανε εξετάσεις είτε κάνει κάθε βδομάδα η μήνα ξέρω γώ;;;
Εγώ προσωπικά δεν έχω δώσει ακαποτη πίπα εκεί ποτε βέβαια κάποια μ είχε πει στο χοτελ κάνει ακαποτο τσιμπουκι δε θυμάμαι ποια,ίσως βέβαια μ έλεγε κ φούμαρα.
Φίλος πάντως έδινε ακαποτες πίπες σε μαύρες Σωκρατους όταν ήταν δεν έπαθε ποτε τίποτα κ κόλλησε βλενορια στη φυλής.
Άλλος πάλι κόλλησε κάτι μαλακιες από εσκορτ.Επισης συναγωνιστής πρόσφατα κάπου ανέφερε εδώ μέσα ότι του έσπασε η καποτα σε αντίδραση με baby oil σε μαύρη κ κάτι κόλλησε όχι πάντως κάτι τρελό. Πάντως σα συμπέρασμα η αλήθεια είναι ότι παντού υπαρχουν πιθανοτητες να κολλησεισ Κάτι ειδικά σε πιάτσες τύπου τρίγωνο με ακαποτα τσιμπουκια,εάν έκαναν πάντως οι μαύρες Πατησίων ακαποτες πίπες θα είχαν περισσότερο κόσμο κ προφανώς περισσότερες πιθανότητες να κολλήσεις κάτι.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Επικίνδυνα είναι παντού και εκεί κ σε μπουρδελα κ στούντιο κ εσκορτ.Απλα αρκετές φορές το αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά πχ μια μαύρη ας πούμε η Ταρα μπορεί αύριο μεθαύριο να μετακομίσει φυλής κ να κάνει ακαποτο τσιμπουκι και αντίστοιχα ένα εσκορτ μαύρη να κάνει ακαποτο τσιμπουκι,ξέρεις εσυ η ο καθένας τι κουβαλάνε ;; Η Μπιουτι από Φυλής ίσως δούλευε δρόμο κ μεταπήδησε μπουρδελο,θεωρείς ότι πριν πάει μπουρδελο πήγε κ έκανε εξετάσεις είτε κάνει κάθε βδομάδα η μήνα ξέρω γώ;;;
Εγώ προσωπικά δεν έχω δώσει ακαποτη πίπα εκεί ποτε βέβαια κάποια μ είχε πει στο χοτελ κάνει ακαποτο τσιμπουκι δε θυμάμαι ποια,ίσως βέβαια μ έλεγε κ φούμαρα.
Φίλος πάντως έδινε ακαποτες πίπες σε μαύρες Σωκρατους όταν ήταν δεν έπαθε ποτε τίποτα κ κόλλησε βλενορια στη φυλής.
Άλλος πάλι κόλλησε κάτι μαλακιες από εσκορτ.Επισης συναγωνιστής πρόσφατα κάπου ανέφερε εδώ μέσα ότι του έσπασε η καποτα σε αντίδραση με baby oil σε μαύρη κ κάτι κόλλησε όχι πάντως κάτι τρελό. Πάντως σα συμπέρασμα η αλήθεια είναι ότι παντού υπαρχουν πιθανοτητες να κολλησεισ Κάτι ειδικά σε πιάτσες τύπου τρίγωνο με ακαποτα τσιμπουκια,εάν έκαναν πάντως οι μαύρες Πατησίων ακαποτες πίπες θα είχαν περισσότερο κόσμο κ προφανώς περισσότερες πιθανότητες να κολλήσεις κάτι.
Η πρώτη πρόταση είναι το βασικότερο. Δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με το αν είναι μαύρη, άσπρη, κίτρινη κλπ. Παίρνουν τόσους, που ο καθένας έχει τόσα, και δεν προσέχει, ή δεν πλένεται καν κλπ κλπ. Ο ίδιος που μπορεί να 'χει πάρει την πιο τελευταία στο δρόμο που έχει τα πάντα στο μουνί της, μπορεί την επόμενη μέρα (ή και απευθείας) να πάει Φυλής και να τα κάνει πάσα σε κάποια...
Ναι είναι γνωστό ότι στις Αφρικανικές χώρες υπάρχει περισσότερο aids κλπ, αλλά οι πιθανότητες είναι πάνω κάτω ίδιες, ίσως να υπάρχει απειροελάχιστη διαφορά.
Πάντα λάστιχο, ειδικά σε πιάτσες..

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.981
Πόντοι
1.446
Η πρώτη πρόταση είναι το βασικότερο. Δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με το αν είναι μαύρη, άσπρη, κίτρινη κλπ. Παίρνουν τόσους, που ο καθένας έχει τόσα, και δεν προσέχει, ή δεν πλένεται καν κλπ κλπ. Ο ίδιος που μπορεί να 'χει πάρει την πιο τελευταία στο δρόμο που έχει τα πάντα στο μουνί της, μπορεί την επόμενη μέρα (ή και απευθείας) να πάει Φυλής και να τα κάνει πάσα σε κάποια...
Ναι είναι γνωστό ότι στις Αφρικανικές χώρες υπάρχει περισσότερο aids κλπ, αλλά οι πιθανότητες είναι πάνω κάτω ίδιες, ίσως να υπάρχει απειροελάχιστη διαφορά.
Πάντα λάστιχο, ειδικά σε πιάτσες..
Τα πάντα παίζουν και παντού αλλου μεγαλύτερες πιθανότητες αλλου λιγότερες,μπορεί ν είσαι τυχερός κ να έχεις βγει από τα χειρότερα κ σκοτεινά μονοπάτια του αγοραίου αλώβητος μπορεί να πέσεις στη στιγμή να δώσεις κανένα ακαποτο τσιμπουκι,να τριφτείς στο μουνι κάποιας μοσχομυριστης που σου φαίνεται πεντακάθαρη σε κάποιο μπουρδελο της φυλής και να σου τη κάτσει.Το λιγότερο είναι μύκητες που στο μετάξι ειδικά παίζουν αβέρτα ειδικά στα τσιμπουκαδικα,τώρα πιάτσες δε το συζητώ καν είναι σφαγείο.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Τα πάντα παίζουν και παντού αλλου μεγαλύτερες πιθανότητες αλλου λιγότερες,μπορεί ν είσαι τυχερός κ να έχεις βγει από τα χειρότερα κ σκοτεινά μονοπάτια του αγοραίου αλώβητος μπορεί να πέσεις στη στιγμή να δώσεις κανένα ακαποτο τσιμπουκι,να τριφτείς στο μουνι κάποιας μοσχομυριστης που σου φαίνεται πεντακάθαρη σε κάποιο μπουρδελο της φυλής και να σου τη κάτσει.Το λιγότερο είναι μύκητες που στο μετάξι ειδικά παίζουν αβέρτα ειδικά στα τσιμπουκαδικα,τώρα πιάτσες δε το συζητώ καν είναι σφαγείο.
Και στη Φυλής έχουν μυρίσει μύκητες (ψαρίλα) από κάποια, ακόμα και στο σαλόνι, χωρίς καν να μπεις δωμάτιο και να γδυθεί.. :confused::rockon:

Talibanakos44

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
21
Like
4.981
Πόντοι
1.446
Και στη Φυλής έχουν μυρίσει μύκητες (ψαρίλα) από κάποια, ακόμα και στο σαλόνι, χωρίς καν να μπεις δωμάτιο και να γδυθεί.. :confused::rockon:
Ναι ρε παντού,εγώ θυμάμαι πέρσι καλοκαίρι στη Ναταλια Μίλφ με το τρελό τσιμπουκι σάλια κτλπ Φωκαίας κ Αχαρνων,κόλλησα μύκητες βαρβάτους όχι απλώς μια δυο φορές κρέμα,κανονικά θεραπεία 2 βδομαδες κρέμα sarmel ,σαπούνι γι πλύσιμο κ χαπι κανονικά.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.488
Πόντοι
3.446
Ναι ρε παντού,εγώ θυμάμαι πέρσι καλοκαίρι στη Ναταλια Μίλφ με το τρελό τσιμπουκι σάλια κτλπ Φωκαίας κ Αχαρνων,κόλλησα μύκητες βαρβάτους όχι απλώς μια δυο φορές κρέμα,κανονικά θεραπεία 2 βδομαδες κρέμα sarmel ,σαπούνι γι πλύσιμο κ χαπι κανονικά.
Έχω την εντύπωση ότι θυμάμαι αναφορά σου γι αυτή την περιπέτεια.. :think:
Εύχομαι όλα καλά πια.

Η συγκεκριμένη μου βγάζει κάτι απωθητικό, όχι μόνο λόγω εμφάνισης (γούστα είναι, δεν κρίνω ποτέ, υπάρχουν πολύ χειρότερα) αλλά και γενικά, δε θα είχα εμπιστοσύνη ξέρω γω...
Οξύμωρο βέβαια, θα μου πεις εμπιστοσύνη σε ιερόδουλη;
Ναι. Όσων αφορά τη δουλειά της, και μια τυπική έστω προσοχή και καθαριότητα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.473
Πόντοι
6.246
Ακα τσιμπ εννοεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom