Νέα

Απομυθοποιώντας το Αιδοίο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Alvy Singer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.313
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Πάμε τώρα στα δικά μας στην Ελλάδα. Αν το ψάξει κανείς σε συγκριτική βάση θα δεί ότι στην χώρα μας όπως και στις περισσότερες μεσογειακές χώρες τείνουμε να δίνουμε στο σεξ αρκετά μεγαλύτερη αξία από ότι κάποιοι Βόρειοι η κάποιοι Ανατολικοί λαοί. Νομίζω όμως ότι ακόμη και έναντι των ''δυτικών'' πάλι ''υπερέχουμε''.

Ολοι οι Σλαβικής προέλευσης λαοί για παράδειγμα δίνουν συγκριτικά μάλλον μεγαλύτερη αξία στο ποτό έναντι του σέξ, από την άποψη της απόλαυσης.

Συνήθως οι άνθρωποι δίνουν αξία σε ότι τους λείπει, ή σε ότι τους πείθουν ότι έχει αξία.

Οσον αφορά  αυτό που στις περισσότερες περιπτώσεις λείπει, μάλλον είναι  το νομικά, ηθικά η οικονομικά, περιορισμένο, η απαγορευμένο.

Είμαστε λοιπόν οι έλληνες σεξουαλικά στερημένοι, η καταπιεσμένοι ??  Είμαστε τόσο λιγούρια ?? για να το πούμε λαικά !!!

Δεν νομίζω ότι στην ελλάδα σήμερα  συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο τόπος βρίθει απο μπουρδέλα, στούντιο, μασατζίδικα, καλτεριμιτζούδες κλπ. Ακόμη και άνθρωποι χωρίς οικονομική άνεση με ένα δεκάευρο στο μετάξι αυτό που θέλουν έστω και κατά προσέγγιση θα το βρούν.

Επιπλέον το παραπάνω μοντέλο της ''σεξοποίησης'' ( για να αναφερθώ και σε ότι εμμέσως η αμέσως μας πείθουν ότι έχει αξία ) της οικονομικής δραστηριότητας που χοντρικά περιέγραψα είναι παγκόσμιο. Οπως δουλεύει στο εξωτερικό δουλεύει λίγο πολύ και στη χώρα μας. Αρα δεν μπορεί να δικαιολογήσει το γιατί εμείς εδώ στην Ελλάδα δίνουμε παραπάνω σημασία από ότι οι ξένοι στο σεξ ??

Ας δούμε κάποιες πιθανές εκδοχές σαν πιθανές αιτίες.

Μήπως είναι ζήτημα απλά Ελληνικής/Μεσογειακής ιδιοσυγκρασίας να μας αρέσει τόσο πολύ το σεξ ώστε να του δίνουμε εμείς οι Ελληνες πιο μεγάλη αξία ??

Ας το δούμε λίγο ''ιστορικά''. Ας πάρουμε τα δεδομένα των προηγούμενων δεκαετιών. Απο την εποχή των ''καμακιών'' τα καλοκαίρια στα τουριστικά μέρη, όπου γινόταν και εξακολουθεί σε ένα βαθμό να γίνεται το έλα δείς, μέχρι την εποχή που μετά την οικονομική κατάρρευση των καθεστώτων της ανατολικής ευρώπης που σε συνδυασμό με την εισαγωγή του ευρώ στην Ελλάδα η χώρα μας γέμισε με ''σοσιαλιστικής'' προέλευσης "υψηλής ποιότητας'' ανατολική ''σάρκα'', η κοινωνία εξελίχθηκε αρκετά.
Το συγκεκριμένο όμως χαρακτηριστικό της ιδιαίτερης εκτίμησης στο σέξ δεν άλλαξε. Παρότι η προσφορά αυξήθηκε δραματικά η ζήτηση παρέμεινε η ίδια η μεγάλωσε.

Ο δικαστής Καλούσης στο πρόσφατο παρελθόν απαιτούσε αντί αμοιβής δίμετρες ουκρανέζες και μόνο μεζούρα δεν έβγαζε για να τις μετράει όταν του τις φέρνανε.

Αλλη εκδοχή. Μήπως μέσα από το σεξ προσπαθούμε σε βαθμό μεγαλύτερο απο τον ''συνηθισμένο'' στην ελλάδα να ικανοποιήσουμε άλλες ανάγκες ??

Τέτοιες ανάγκες είναι οι παρακάτω.

Πρώτον. Η επιβεβαίωση και η αυτοεπιβεβαίωση της αρρενωπότητας του άντρα.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που πολλοί από εμάς λειτουργούν λες και έχουν βάλει κοντέρ στη πούτσα και προσπαθούν να αποδείξουν στον εαυτό τους, αλλά και στους γύρω τους πόσο άντρες είναι από το πόσες γυναίκες γαμάνε.

Σε πολλές δε περιπτώσεις λειτουργούν συγκρίνοντας τις επιδόσεις του ''κοντέρ'' με αυτές των φίλων τους η των γύρω τους ινριγκάροντας ψυχολογικά ακόμη περισσότερο τον εαυτό τους.

Το πρόσφατο ''πρωτοφανούς διάστασης και ενδιαφέροντος''  θέμα που σχετιζόταν με τη δήλωση του ''Εθνικού Γαμιά''  Σπαλιάρα για το πόσες γυναίκες έχει πηδήξει αποδεικνύει την τάση του Ελληνα έστω και εμμέσως η υποσυνείδητα να θέτει τον εαυτό του στη ''δοκιμασία'' της  σύγκρισης όσον αφορά τις σεξουαλικές του επιδόσεις, και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό. Αλλιώς γιατί να κάθεται να ασχολείται όλη η χώρα για το πόσες γυναίκες γάμησε η δεν γάμησε κάποιος όποιος και να είναι αυτός ??
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )

 

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Μηνύματα
14.802
Κριτικές
110
Like
20.313
Πόντοι
28.786
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
Για να καταλήξω λοιπόν κάπου. Πολλοί άντρες  ξεχνούν κάτι βασικό. Το σέξ είναι απόλαυση, όχι τρόπαιο. Για να το πώ με λόγια της πιάτσας, για την πάρτη σου γαμάς και για κανέναν άλλο,. Το να φτάνει κάποιος στα όρια του ψυχαναγκασμού προκειμένου να γράφει ''χιλιόμετρα το κοντέρ'' είναι απλά ένας εντελώς λάθος τρόπος  για κάποιους να ανατρέψουν την χαμηλή τους αυτοεκτίμηση.

Δεύτερη ανάγκη. Η ανάγκη για  άσκηση εξουσίας στα πλαίσια πολλές φορές κάποιας  ''τυφλής'' εκδικητικότητας. Είναι αρκετά φανερό από άντρες που χρησιμοποιούν, και εννοούν ( γιατί κάποιοι το κάνουν και απλά από συνήθεια ), εκφράσεις όπως ''τη ξέσκισα'', ''της πέταξα τα μάτια έξω'', ''τη ξεμούνιασα'' κλπ. Ακόμη και ο όρος ''τον/την γάμησα'' χρησιμοποιείται μεταφορικά για να υποδηλώσει άσκηση βίας, ταπείνωσης, εξαπάτησης και γενικότερα υποβάθμισης κάποιου. Αυτό βέβαια συμβαίνει και σε άλλες γλώσσες όχι μόνο στην ελληνική, αλλά στη χώρα μας πιστεύω συμβαίνει καθ' υπερβολήν. Τι προφανέστερο από το γεγονός ότι η έκφραση ''Αντε γαμήσου'' αποτελεί βρισιά, ενώ στην κυριολεξία της παραπέμπει σε κάτι αν μη τι άλλο ευχάριστο.

Συνήθως έτσι λειτουργούν άντρες που έζησαν η εξακολουθούν να ζούν σε καταπιεστικά περιβάλλοντα που τους δημιουργούν κόμπλεξ. Μια δεύτερη κατηγορία είναι οι άντρες που έχοντας φάει αρκετές χυλόπιτες στη ζωή τους γίνονται ( μέχρι κάποιου βαθμού ) κρυπτομισογύνηδες και βγάζουν πάνω στις πουτάνες συνήθως όλα τους τα ποθημένα σε εκδικητική βάση. Τους άντρες αυτής της κατηγορίας εύκολα τους εντοπίζεις από το γεγονός ότι ενώ χρησιμοποιούν αβέρτα τις πουτάνες, συνήθως τις περιφρονούν και τις απαξιώνουν ταυτόχρονα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αντιστροφή του παραπάνω φαινομένου. Αντρες δηλαδή που είναι υπερβολικά δεσποτικοί και επιβλητικοί στη καθημερινότητά τους να αναζητούν στο χώρο της πορνείας ''αφέντρες'' που θα τους ''ξεφτιλίσουν'' θα τους ''τιμωρήσουν'', θα τους ''ταπεινώσουν'', κλπ. Από όλα έχει ο μπαξές.

Ο καθένας λοιπόν ''πορεύεται'' με βάση τι του λείπει. Αλλά αυτό που του λείπει πάει συνήθως να το βρεί μέσω του σεξ, γιατί απλά δεν μπορεί να φανταστεί και να βρεί κάποιο άλλο τρόπο.

Για να καταλήξω λοιπόν κάπου απαντώντας την ερώτηση που αρχικά έθεσα.

Προσωπικά πιστεύω ότι το σεξ είναι υπερεκτιμημένο, ειδικά δε στην Ελλάδα είναι περισσότερο υπερεκτιμημένο από ότι σε κάποιες άλλες χώρες. Οι δε λόγοι που αυτό συμβαίνει είναι, κατά την άποψή μου και χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο,  δύο. Ο πρώτος είναι η γενικότερη ιδιοσυγκρασία μας. Και ο δεύτερος το γεγονός ότι πολλοί απο εμάς μέσα απο το σεξ πάμε να καλύψουμε άλλες ανάγκες μας και να βγάλουμε κάποια ποθημένα μας, η κάποια ψυχικά μας ελλέιματα.

Στο κάθε βέβαια άνθρωπο που ασφαλώς αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση, οι δυο παραπάνω λόγοι συναντούνται με διαφορετική βαρύτητα.

Αυτά απο εμένα !! :hi: :hi:
 

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Μηνύματα
18.640
Κριτικές
1
Like
1.905
Πόντοι
366
βλεπω το βιντεο.
μιλαμε ο τυπος εχει βγαλει καλους.. :jerking:
 

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Μηνύματα
564
Like
37
Πόντοι
6
mindreader στα περισσοτερα συμφωνω ,με το πολυ σωστο <<το σεξ ειναι απολαυση και οχι τροπαιο>> δυστυχως στην ελλαδα το βλεπουμε σαν τροπαιο ,οι φρασεις <την ξεσκισα,της εφαγα το κουλουρι κ.τ.λ. >> το αποδεικνυουν ,ομως γιατι ειμαστε ετσι?? πιστευω οτι εχει περασει μεσα μας ,στο dna μας  να σκεφτομαστε ετσι .Εγω προσωπικα σαν φαν του αγοραιου ερωτα απο μικρη ηλικια το ξεπερασα πολυ γρηγορα και πραγματικα αναρωτιομουν γιατι οι φιλοι μου κανουν ετσι μολις δουν μια γυναικα ,οταν πολυ ευκολα βρισκουν ικανοποιηση σε μπουρδελα στουντιο κ.τ.λ.Διαφωνω μονο στο συναισθηματικο κενο που γραφεις οτι καλυπτεται με μια γυναικα ,και ο λογος πιστευω πως δεν εχουμε κοινα ενδιαφεροντα  με τις γυναικες , χομπυ (μπορει να κανω λαθος) και αλλες δραστηριοτητες,τωρα βεβαια μια αγγαλια ,ενα χαμογελο μια κουβεντα,μια συζητηση, ναι ,αλλα δεν καλυππτουν το κενο ,γιαυτο και θελουμε αλλαγη .Τι κοινο μπορει να εχω με μια γκομενα οταν εγω ας πουμε μου αρεσει το ποδοσφαιρο ενω αυτη ασχολειται μονο με το <<χοντο>> μοδες ρουχα κ.α.και αυτο συμβαινει στις περισσοτερες ,90% των γυναικων ,το βλεπω σε ολους τους φιλους μου παντρεμενους και μη .Διαφωνω με το ρητο του Ωναση ,γιατι τελικα παρολες τις γυναικες που ειχε με ολο το χρημα δεν νομιζω να βρηκε τελικα τη ευτυχια ,αυτο που ειπε ισχυε γιαυτον που αγοραζε οποια ηθελε ,ναι,αλλα αξιζε τον κοπο ??κατα την γνωμη μου δικαιολογησε την μανια του για το χρημα .Προσωπικα ασχετως φαν το υ αγοραιου εχω πολυ καλες σχεσεις με γυναικες και ικανοποιω και την πνευματικη συντροφικη αναγκη αλλα η πλειονοτητα νομιζω οχι .
Οι αλλοι λαοι πιστυεω οτι εχουν καταλαβει εδω και πολλα χρονια την διαφορα αυτη (οι βορειοι ,και γενικα οι ανεπτυγμενοι).
 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
16
Πόντοι
5.775
mindreader στα περισσοτερα συμφωνω ,με το πολυ σωστο <<το σεξ ειναι απολαυση και οχι τροπαιο>> δυστυχως στην ελλαδα το βλεπουμε σαν τροπαιο ,οι φρασεις <την ξεσκισα,της εφαγα το κουλουρι κ.τ.λ. >> το αποδεικνυουν ,ομως γιατι ειμαστε ετσι?? πιστευω οτι εχει περασει μεσα μας ,στο dna μας  να σκεφτομαστε ετσι .Εγω προσωπικα σαν φαν του αγοραιου ερωτα απο μικρη ηλικια το ξεπερασα πολυ γρηγορα και πραγματικα αναρωτιομουν γιατι οι φιλοι μου κανουν ετσι μολις δουν μια γυναικα ,οταν πολυ ευκολα βρισκουν ικανοποιηση σε μπουρδελα στουντιο κ.τ.λ.Διαφωνω μονο στο συναισθηματικο κενο που γραφεις οτι καλυπτεται με μια γυναικα ,και ο λογος πιστευω πως δεν εχουμε κοινα ενδιαφεροντα  με τις γυναικες , χομπυ (μπορει να κανω λαθος) και αλλες δραστηριοτητες,τωρα βεβαια μια αγγαλια ,ενα χαμογελο μια κουβεντα,μια συζητηση, ναι ,αλλα δεν καλυππτουν το κενο ,γιαυτο και θελουμε αλλαγη .Τι κοινο μπορει να εχω με μια γκομενα οταν εγω ας πουμε μου αρεσει το ποδοσφαιρο ενω αυτη ασχολειται μονο με το <<χοντο>> μοδες ρουχα κ.α.και αυτο συμβαινει στις περισσοτερες ,90% των γυναικων ,το βλεπω σε ολους τους φιλους μου παντρεμενους και μη .Διαφωνω με το ρητο του Ωναση ,γιατι τελικα παρολες τις γυναικες που ειχε με ολο το χρημα δεν νομιζω να βρηκε τελικα τη ευτυχια ,αυτο που ειπε ισχυε γιαυτον που αγοραζε οποια ηθελε ,ναι,αλλα αξιζε τον κοπο ??κατα την γνωμη μου δικαιολογησε την μανια του για το χρημα .Προσωπικα ασχετως φαν το υ αγοραιου εχω πολυ καλες σχεσεις με γυναικες και ικανοποιω και την πνευματικη συντροφικη αναγκη αλλα η πλειονοτητα νομιζω οχι .
Οι αλλοι λαοι πιστυεω οτι εχουν καταλαβει εδω και πολλα χρονια την διαφορα αυτη (οι βορειοι ,και γενικα οι ανεπτυγμενοι).

Ειναι το ιδιο ρε γκασμα να γαμησεις με ενα 10-50-100ευρω την χυσοκανατα που την γαμανε πακιστανοι, χοντροι κα βρωμιαρηδες σε ρδελα/χοτελ με το να ανταλλαξεις 2-3 κουβεντες με μια τυπισσα που γουσταρεις και να ριξετε ενα ξεσκισμα που καμια σχεση δε θα εχει με το γαμησι στην πουτανα;

Αν δεν γουσταρεις γκομενα που να ασχολειται με χοντο, βρες αλλη. Η γκομενα που γαμας επι πληρωμη εχει με το ζορι τελειωσει το δημοτικο, εχει ερθει με τα ποδια απο την αλβανια η απο οπου αλλου ηρθε, και η μεγαλυτερη της ικανοποιηση ειναι οταν βαφει τα νυχια της και οταν βγαινει να χαλασει λεφτα σε ρουχα που δεν θα ξερει να συνδυασει. Ενα βλαχαδερο και μισο με λιγα λογια, στις περισσοτερες περιπτωσεις.

Τα πουτανακια ειναι για να ξεκαβλωνουμε και να βγαζουμε τα γουστα μας οχι για να υποκαταστησουμε την πραγματικη επαφη. Αν γινει αυτο σημαινει οτι εισαι ανικανος συναισθηματικα να επενδυσεις στον εαυτο σου, ποσο μαλλον σε εναν αλλον ανθρωπο. Που δεν ειναι κακο αν το γνωριζεις οτι συμβαινει, αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις, οπως του βαρεμενου στο MGTOW Hellas που εβγαλε το βιντεο, δεν το αντιλαμβανεται.
 

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
86
Ειναι το ιδιο ρε γκασμα να γαμησεις με ενα 10-50-100ευρω την χυσοκανατα που την γαμανε πακιστανοι, χοντροι κα βρωμιαρηδες σε ρδελα/χοτελ με το να ανταλλαξεις 2-3 κουβεντες με μια τυπισσα που γουσταρεις και να ριξετε ενα ξεσκισμα που καμια σχεση δε θα εχει με το γαμησι στην πουτανα;

Αν δεν γουσταρεις γκομενα που να ασχολειται με χοντο, βρες αλλη. Η γκομενα που γαμας επι πληρωμη εχει με το ζορι τελειωσει το δημοτικο, εχει ερθει με τα ποδια απο την αλβανια η απο οπου αλλου ηρθε, και η μεγαλυτερη της ικανοποιηση ειναι οταν βαφει τα νυχια της και οταν βγαινει να χαλασει λεφτα σε ρουχα που δεν θα ξερει να συνδυασει. Ενα βλαχαδερο και μισο με λιγα λογια, στις περισσοτερες περιπτωσεις.

Τα πουτανακια ειναι για να ξεκαβλωνουμε και να βγαζουμε τα γουστα μας οχι για να υποκαταστησουμε την πραγματικη επαφη. Αν γινει αυτο σημαινει οτι εισαι ανικανος συναισθηματικα να επενδυσεις στον εαυτο σου, ποσο μαλλον σε εναν αλλον ανθρωπο. Που δεν ειναι κακο αν το γνωριζεις οτι συμβαινει, αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις, οπως του βαρεμενου στο MGTOW Hellas που εβγαλε το βιντεο, δεν το αντιλαμβανεται.

Ο βαρεμένος μάλιστα στο βίντεο ούτε πουτάνες δεν προτείνει, όπως ο πίκερ ας πούμε, λέει να κάνουμε γυμναστική...
 

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Μηνύματα
4.643
Κριτικές
10
Like
16
Πόντοι
5.775
Ο βαρεμένος μάλιστα στο βίντεο ούτε πουτάνες δεν προτείνει, όπως ο πίκερ ας πούμε, λέει να κάνουμε γυμναστική...

Ολα καλα ειναι τυπε.

Αρκει να ειναι με μετρο, η αν δεν ειναι με μετρο να μην σε τρωει.

Οσες πουτανες και να γαμησεις, θα υπαρχει μια/δυο που θα θελεις να κανεις κατι παραπανω με την παρτη της. Στο τελος μπορει να καταληξεις να τη λες και αυτη πουτανα, αλλα δεν εχει σημασια.

Αυτοι οι τυποι ειναι δυστυχισμενοι, το λιγοτερο.
 

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Μηνύματα
564
Like
37
Πόντοι
6
Ειναι το ιδιο ρε γκασμα να γαμησεις με ενα 10-50-100ευρω την χυσοκανατα που την γαμανε πακιστανοι, χοντροι κα βρωμιαρηδες σε ρδελα/χοτελ με το να ανταλλαξεις 2-3 κουβεντες με μια τυπισσα που γουσταρεις και να ριξετε ενα ξεσκισμα που καμια σχεση δε θα εχει με το γαμησι στην πουτανα;

Αν δεν γουσταρεις γκομενα που να ασχολειται με χοντο, βρες αλλη. Η γκομενα που γαμας επι πληρωμη εχει με το ζορι τελειωσει το δημοτικο, εχει ερθει με τα ποδια απο την αλβανια η απο οπου αλλου ηρθε, και η μεγαλυτερη της ικανοποιηση ειναι οταν βαφει τα νυχια της και οταν βγαινει να χαλασει λεφτα σε ρουχα που δεν θα ξερει να συνδυασει. Ενα βλαχαδερο και μισο με λιγα λογια, στις περισσοτερες περιπτωσεις.

Τα πουτανακια ειναι για να ξεκαβλωνουμε και να βγαζουμε τα γουστα μας οχι για να υποκαταστησουμε την πραγματικη επαφη. Αν γινει αυτο σημαινει οτι εισαι ανικανος συναισθηματικα να επενδυσεις στον εαυτο σου, ποσο μαλλον σε εναν αλλον ανθρωπο. Που δεν ειναι κακο αν το γνωριζεις οτι συμβαινει, αλλα στις περισσοτερες περιπτωσεις, οπως του βαρεμενου στο MGTOW Hellas που εβγαλε το βιντεο, δεν το αντιλαμβανεται.
Σε οποιαδηποτε απαντηση δινεις φιλε βριζεις-απαξιωνεις τον συνομιλητη με αποτελεσμα να μην γινονται σχολια απο πολλους γιατι θα πρεπει να σου απανταμε βριζοντας,γκασμα,φρικιο βλακα ,μαλακα κ.τ.λ.δεν χρειαζεται ολο αυτο γιατι χαλαει το ολο σκηνικο του φορουμ,ο καθενας λεει την γνωμη του οπως την καταλαβαινει το οτι δεν συμφωνεις δεν σημαινει και οτι εχεις δικιο .Εχω παρατηρησει οτι με οποιον διαφωνεις του ριχνεις απαξιωτικα σχολια(οπως πολλοι εδω μεσα) που πρανεφερα ,ξερεις ποσο ευκολο  ειναι να βρισω??πανευκολο ,αλλα εδω λεμε γνωμες σχολια,αυτο σημαινει και φορουμ.Τωρα αυτα που γραφεις δεν ειναι απολυτα,γιατι ολες οι <<πορνες>>δεν ειναι αμορφωτες ειδικα στο εξωτερικο,οσο για τα υπολοιπα ξαναδιαβασε τι γραφω δεν γραφω για δικες μου εμπειριες αλλα για αλλων ,κατα την γνωμη μου παντα,και σου το λεει καποιος που ειναι με γκομενες και σε σχεση και πουτανιαρης αλλα το κυριοτερο πορνοτουριστας γνωριζοντας πολλες πορνες στο εξωτερικο .Θα σε παρακαλεσω να μην βριζεις (ειναι ενοχλητικο )γιατι πρεπει να απανταμε στον ιδιο τονο ,κανεις κακο στο φορουμ ,μερικοι που εχουν καποιες αποψεις, γνωσεις,σκεψεις κ.α. δεν γραφουν γιαυτον τον λογο .Εχουν γραφτει σελιδες επι σελιδων για ελεεινιδες,πιρφορους,κ.τ.λ.δεν συμφωνουν ολοι με ολους η με εναν (θα ηταν κουραστικο οπως λεει και o mindreader).Η ανταλαγη αποψεων θα μας βοηθα ολους ας ξερουμε καποιοι πολλα ,αλλωστε γιαυτο μπαινουμε εδω και ειμαστε μελη
 

dCorso

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
7.965
Κριτικές
33
Like
6.946
Πόντοι
3.496

Εδω η γυναικα μιλα και αναλυει καταστασεις απο μονη της..!!
Και ο νοων νοειτω..  :sunglasses:
 

bourdeliaris82

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Μηνύματα
6.468
Κριτικές
56
Like
6.102
Πόντοι
3.556
To νέο βίντεο του MGTOW,πολύ πετυχημένο μπορώ να πώ



 

dCorso

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
7.965
Κριτικές
33
Like
6.946
Πόντοι
3.496

dCorso

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
7.965
Κριτικές
33
Like
6.946
Πόντοι
3.496

dCorso

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
7.965
Κριτικές
33
Like
6.946
Πόντοι
3.496

dCorso

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
7.965
Κριτικές
33
Like
6.946
Πόντοι
3.496

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom