Νέα

Απόλυση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
37
Πόντοι
16
Υπάρχει και στα downloads του site, αλλά επειδή είναι καλό, το βάζω και εδώ  ;)

Συνημμένα

• apolisi.jpg
    apolisi.jpg
    68,5 KB · Εμφανίσεις: 72

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
43
Πόντοι
6.765
Πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι επαθε ο δολιος ο μαυρος ο καψερος!!!!!

lado

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
4
Πόντοι
0
:2funny:
ε. μα συμπεριφορα γραμματεως ηταν αυτη; :P

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
828
Πόντοι
86
Πω πω πω !!! Αντε να ήξερε τι τον περημένει !!!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
28
Πόντοι
66
:grin:  :2funny:  :grin:  :2funny:  :grin:  :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
46
Πόντοι
2.157
.......και γαμω τ αγαμητα.....!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
74
Like
12.404
Πόντοι
16.603
πολύ καλό.....
αλλά να το σοβαρέψω λίγο μάγκες?

είσαι γυναίκα, δουλεύεις πολλά χρόνια κάπου σαν πωλήτρια και θέλεις να σε διώξει το αφεντικό (γιατί σου φέρεται σαν σκουπίδι ενώ δεν σου αξίζει...)....
δηλαδή, δεν θέλεις να παραιτηθείς για να μην του χαρίσεις περίπου 9,500 ΕΥΡΩ (του απάνθρωπου πούστη)...
αλλά βλέπεις πως ο πούστης θέλει να σε κοντράρει για να σηκωθείς να φύγεις μόνη σου (δεν του φτάνουν τα εκατομμύρια που βγάζει κάθε μήνα...)...
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ για να σε ΑΠΟΛΥΣΕΙ και να ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ?

thanks in advance για τα "tips"

tassos

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Πολύ καλό! αν και η ιστορία μου θυμίζει κάποιο επεισόδιο απο την αγγλική σειρά Singles  ;)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ρε τον μαλακα πως την πατησε!

Επισκέπτης
Ηθικό δίδαγμα.Μη γδύνεσαι πριν έρθει η γκόμενα!!!

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Δεύτερο στο καπάκι ηθικό δίδαγμα. Μη γδύνεσαι μπροστά στη γραμματέα σου (εκτός και αν είναι η kamelie ντυμένη γραμματέας - έξοχη .......)

arximidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ ισχύει η  λαική παροιμία : Μην βγαζεις ποτε το σωβρακο πριν δεις το .....ποταμι'' :grin: :grin:

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
50
Πόντοι
1
Ανεκδοτακι
Ο τυπος τα φτιαχνει με γκομενα, το πραμα προχωραει , τα πηγαινουν μια χαρα .  Αραβωνιαζονται και λιγο πριν το γαμο η οικογενεια της νυφης καλει το γαμπρο για σ/κ στο εξοχικο. Εκει ο μελλων γαμπρος συνειδητοποιει οτι η μουναρα αδελφη της νυφης τον παιζει . Μπα, ιδεα μου, σκεφτεται στην αρχη οταν απλα τον ψιλοκαρφωνει. Η γκομενα ομως οντως του χωνεται και καποια στιγμη που τυχαινει και ειναι οι δυο τους του σκαει το παραμυθι. "Ειμαι τρελλαμενη μαζι σου απ την πρωτη στιγμη που σε ειδα με την αδελφη μου, εχω παθει πλακα μαζι σου κλπ. " . Ο τυπος τρελλαινεται της λεει "τι να πω ξεχασε το ας το καλυτερα , την αδελφη σου την αγαπω κλπ. " Το ιδιο βραδακι η τυπισσα επανερχεται , του λεει " δε μπορω δεν αντεχω , σε θελω, δεν κρατιεμαι , σε λιγο η αδελφη μου με τους γονεις μου θα πανε για ψωνια θα λειψουν 2 ωρες, ελα στο δωματιο μου". Μα δε γινεται της λεει αυτος" , ελα του λεει στο δωματιο , εστω να μιλησουμε λιγο. Εχει τρελλαθει ο τυπος , αποκλειεται σκεφτεται, δε μπορω να το κανω αυτο το πραγμα, αλλα εν πασει περιπτωσει ας παω στο δωματιο να δω που θα το παει το πραμα. Πραγματι λοιπον παει στο δωματιο, οπου τον περιμενει η γκομενα, με τον που τονε βλεπει αρχιζει τα ιδια, με τρελλαινεις κλπ, ο τυπος εχει τρελλαθει , δεν ξερει τι να κανει. Εκει που αρχιζει και τον χαιδευει, του ανοιγει το πουκαμισο, ο τυπος εχει αρρωστησει, κανει ενα βημα πισω, τραβιεται, την κοιταζει, κανει μεταβολη και σηκωνεται και φευγει. Η γκομενα μενει καγκελο. Εχει τρελλαθει κι ο τυπος. Κατεβαινει κατω , βγαινει εξω απ το σπιτι , παει στ αμαξι και την ωρα που ξεκλειδωνει , εμφανιζεται πατερας , μανα, νυφη κατασυγκινημενοι ολοι. Γαμπρε μου, λεει ο πατερας , να σε φιλησω. Σου στησαμε το σκηνικο με την αλλη μας κορη, για να βεβαιωθουμε οτι εισαι πιστος. Ευγε και μπραβο , γιατι απεδειξες οτι εισαι βραχος. Να σε φιλησω, το χερι της κορης μου ειναι δικο σου.

Ηθικο διδαγμα : Να εχετε παντοτε στο αυτοκινητο καποτες

noname101

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Είναι να μην σου τύχει. Αλλα και αυτός πολύ ανετος, είχε γδυθεί μην και χασει τι?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
63
Πόντοι
66
Πολύ καλό! αν και η ιστορία μου θυμίζει κάποιο επεισόδιο απο την αγγλική σειρά Singles 

Θυμάτι κανείς τον John Kleese να χορεύει γυμνός τραγουδώντας Ρώσικα (έτσι καύλωνε η γκόμενα) και να μπαίνει στό σπίτι ο φίλος του (που δικό του ήταν το σπίτι) με γυναίνα και παιδιά? Μιλάω για το "Ένα ψάρι που το έλεγαν Wanda"...

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
16
Πόντοι
6
Χεχε πολύ γέλιο.. και γαμώ τις ταινίες

unbe -fuckin- lievable!!  :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.820
Πόντοι
17.085
Μεγάλη μορφή ο Cleese... άξιο τέκνο των Monty Python!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
63
Πόντοι
66
Που το θυμήθηκες ρε Σταύρο? 

Μου αρέσει ο John Kleese. Δεν έχει παίξει ΠΟΤΕ σε μάπα πλακατζήδικο έργο!
Και εκτός απο τα έργα, η σειρά με το εγγλέζικο πανδοχείο ήταν κάτι το ασύλληπτο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom