Νέα

Αποφυλακίζεται ο (αμετανοητος) Νίκος Ρωμανός

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα kachaplias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Μηνύματα
5.490
Like
280
Πόντοι
86
κι ομως την άκουσα σήμερα στο ραδιόφωνο και κάτι τέτοια έλεγε
 

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.140
Κριτικές
1
Like
1.619
Πόντοι
216
Πριν το 81 δεν γιναν ουτε υποτιμησεις ουτε επαιρνε το κρατος δανεια

Για διαβασε την απορρητη εκθεση του αβερωφ το 81 και ξαναελα

Aς ρώταγες "ποιοί ρήμαξαν τη χώρα" να πάρεις πλήρη απάντηση. Το "πως κατέστρεψε τη χώρα το ΠΑΣΟΚ" ρώτησες... και, αντίστοιχα, σου απάντησα.
 
OP
OP
kachaplias

kachaplias

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Μηνύματα
6.117
Like
4.738
Πόντοι
1.756
Aς ρώταγες "ποιοί ρήμαξαν τη χώρα" να πάρεις πλήρη απάντηση. Το "πως κατέστρεψε τη χώρα το ΠΑΣΟΚ" ρώτησες... και, αντίστοιχα, σου απάντησα.
χωρις καμια διαθεση να πειραξω καποιον. αν εστω ενας απο τους 2 που εχετε τη διενεξη ηταν γκουρου στα πολιτικα (και ειχε τη σωστη αποψη) σημερα  το κρατος δε θα ηταν φαλημεντο εδω και 10 χρονια!
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.685
Κριτικές
6
Like
8.794
Πόντοι
1.686
Όταν συστηματικά υποβάθμιζε τη δραχμή, για να λαμβάνουμε δάνεια. Όταν, απο το 1981 μέχρι το 2004, που είχε σχεδόν απόλυτη κυριαρχία, δεν έκανε το παραμικρό για να μειώσει σε βιώσιμα επίπεδα τα πάγια έξοδα του δημοσίου τομέα (βέβαια, εαν το έκανε δεν θα ήταν σχεδόν απόλυτα κυρίαρχο, χωρίς τους σταθερούς ψηφοφόρους). Όταν στελέχη του, με υπουργικές θέσεις έκαναν μπάμ οτι είναι μπλεγμένοι με μίζες, και δεν έκανε η ηγεσία τίποτε, για να τους κόψει τη φόρα... θέλεις κι άλλα; Η πραγματικότητα είναι, οτι , αν και ζήσαμε μεγάλες στιγμές "ευμάρειας", ήταν τεχνητή πρόοδος, και μόλις τα τεχνάσματα δεν είχαν αποτέλεσμα, φάνηκε η ζημιά που γινόταν.

Οι πασόκοι προσπαθούν να πείσουν ότι
δεν ήταν έτσι τα πράγματα !

Υπήρχαν και αγνοί πασόκοι, που δεν
θέλουν να πιστέψουν τις λαμογιές των απατεώνων.

Κάτι σαν τους καθολικούς παπάδες που
δεν θέλουν να πιστέψουν ότι κάποιοι παπάδες
ήταν και είναι παιδεραστές.

 

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Μηνύματα
2.932
Like
103
Πόντοι
16
βαζω στοιχημα οτι γραφει με χεσμενο σωβρακο με κορν φλεικς που του εφερε η μαμα.....
μετα της φαπες που ετρωγε στο δημοτικο κανεις δεν τον εκανε παρεα μετα


εσυ  γραφεις με armani ,  εισαι ο σουπερ γκομενος και  εισαι δημοφιλης στο bourdela.com
συγχαρητηρια  για αυτη την εικονικη σου επιτυχια !
 

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.140
Κριτικές
1
Like
1.619
Πόντοι
216
χωρις καμια διαθεση να πειραξω καποιον. αν εστω ενας απο τους 2 που εχετε τη διενεξη ηταν γκουρου στα πολιτικα (και ειχε τη σωστη αποψη) σημερα  το κρατος δε θα ηταν φαλημεντο εδω και 10 χρονια!
Δε χρειάζεται να είσαι γκουρού στα πολιτικά, αδερφέ. Τα κακώς κείμενα, τα ορατά κακώς κείμενα, όλοι τα βλέπουμε. Είναι θέμα παρωπίδων, το αν θα τα αναγνωρίσουμε, ή θα τα απορρίψουμε ως fake news (ή, μάλλον φάκε νιουζ, όπως έγινε πλέον)
 

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Μηνύματα
1.553
Κριτικές
31
Like
3.873
Πόντοι
5.595
Οι αγωνιστες της ζωης δεν εχουν χρονο να ασχοληθουν με χρεωκοπημενες εδω και δεκαετιες ιδεες
Πρεπει να δουλεψουν
Απαντω πρωτα στον νεοναζι . Ιστορικα, οι αγωνιστες της ζωης που δουλευαν σε κατι εργοστασια κατω απο αθλιες συνθηκες , ηταν αυτοι που ξεστραβωθηκαν, ανοιξαν μερικα βιβλια και διεκδικησαν τα δικαιωματα τους, τα οποια και ΕΣΥ (εκτος αν εισαι αφεντικο, οποτε δικαιολογημενα εισαι ακροδεξιος/ καπιταλιστης) απολαμβανεις, οπως το οχταωρο, τα επιδοματα, τις αδειες κλπ.Αυτοι οι ανθρωποι λοιπον, απο τις αρχες του αιωνα, ενω ηταν κατακοποι απο τη δουλεια, διαβαζαν και επαναστατουσαν δεν γυρναγαν στον καναπε να βλεπουν κωλους στην τηλεοραση ουτε ετρωγαν αμασητο οτι θα ερθει ο Φυρερ και θα τους σωσει. Επομενως σου απαντω οτι οι αγωνιστες αυτοι, τα εβαλαν με τα τουφεκια των μπατσων της εποχης, αλλοι συνεληφθησαν και εκτελεστηκαν , αλλα συνολικα μια χαρα ειχαν διαθεση να ασχοληθουν με επανασταση.
Επομενως, η εναντιωση σε ενα αδικο συστημα  δεν ειναι προνομιο μονο των αργοσχολων πλουσιων οπως σε βολευει, αλλα και πολλων βιοπαλαιστων.
Για να εχουμε καλο ερωτημα, περα απο τους μεταναστες, η Χρυση Αυγη, πως σκοπευει να διανειμει τον κοινωνικο πλουτο, τι προγραμμα εχει για τη φορολογηση των εφοπλιστων και των βιομηχανων και τι παροχες θα δωσει στους φτωχους ; για πες μας να δω κατι.

Ως λογικό, νοήμον ον. Ικανοποιήθηκες;
Αφου μαζευτηκες, και αρνεισαι ουσιαστικα οτι μιλας ως αναρχικος (αν και πεταξες τη μπαρουφα σου περι αλληλεγγυης, οτι ειναι εναντια στις αρχες του αναρχισμου η ληστεια τραπεζων ) , απαντω:
Οι αναρχικοι ειναι υπερ της ληστειας τραπεζας. Δεν ειναι υπερ του να ληστεψουν τον κοσμο που ειναι μεσα .
Ο Ρωμανος οχι μονο δεν απειλησε κανεναν, αλλα ουτε καν χρησιμοποιησε το οπλο .
Το οτι καταδικαστηκε για ενοπλη ληστεια ειναι αναμφισβητητο μιας και η κοινωνια δεν δεχεται τη ληστεια μιας τραπεζας. (βεβαια δεχεται τον κυριο Ενεργκα Φλωρο να τρωει τα λεφτα του κοσμου και να ειναι εξω με πουτανες στη Μυκονο και να τα γλενταει, οπως δεχεται και τον κυριο Κοκλωνη με τις εταιρειες - φουσκες που κλεψαν κοσμακη και ειναι πρωτη μουρη στην tv).

Με αυτα τα παραδειγματα, σου δειχνω την ανοχη τη δικη σου και μεγαλου κομματιου της κοινωνιας στην παγιωμενη αδικια και το μισος που εχεις για εναν ανθρωπο που ειναι ταγμενος εναντιον αυτης της αδικιας. Δεν ξερω αν αλλαζει ο κοσμος με τη ληστεια μιας τραπεζας, αλλα σιγουρα δεν αλλαζει ουτε με τις δικες σας "θεωρητικουρες" περι νομιμοτητας, περι καλων και κακων πολιτικων, περι τιμιων εφοπλιστων και τοσα και τοσα αλλα.
Οσο ουτοπικη σου φαινεται η αναρχια ή ο κομμουνισμος λοιπον, αλλο τοσο ουτοπικο ειναι να πιστευεις οτι θα ερθει μια μερα που οι πλουσιοι θα υπακουσουν τους νομους ή οτι θα βγουν νομοι εναντιον των πλουσιων.
ΕΚΤΟΣ βεβαια, αν μιλας ως πλουσιος , για αυτο το λογο λυσσας εναντιον του Ρωμανου.
Επισης κοψε το κλισε "οποιος δεν συμφωνει μαζι σου ειναι φασιστας και ρουφιανος" γιατι δειχνω πολυ καλα τους φασιστες και αν εσυ δεν θες να λεγεσαι φασιστας, τοτε να μην συμφωνεις με τους φασιστες. Γιατι η επιλεκτικη μεταχειριση των κρατουμενων δεν ειναι δημοκρατια, αλλα φασισμος.

Καπου εκει ειναι και οι ιστορικες αποδειξεις για την δικη σου ιδεολογια και τον τροπο με τον οποιο εδραιωθηκε σε αυτη τη χωρα : με συνεργασια με τους Ναζι, μετεπειτα αυτοι οι συνεργατες το παιξαν πατριωτες και με τις πλατες των Αμερικανων και των Αγγλων εκαναν τα Δεκεμβριανα και αρχισαν τον εμφυλιο. Αφου εφτιαξαν το "δημοκρατικο" κρατος, συνεχισαν τις φυλακισεις και τις εξοριες , που ειχε αρχισει ο Μεταξας, με τη βοηθεια κιολας του αντιπροσωπου της Siemens στην Ελλαδα, που εφτιαξε την Ομαδα Χ.
Με ολα αυτα τα μεσα, καθιερωθηκε ο καπιταλισμος στην Ελλαδα, μεσα που δεν μου φαινονται δημοκρατικα,  και με ανθρωπους που δεν μου φαινονται ιδεολογοι, αλλα ρουφιανοι.

Ενω λοιπον σκυβεις το κεφαλι σαν ραγιας στις "νομιμες" αδικιες, βγαζεις λυσσα για ενα κατοχυρωμενο δικαιωμα των κρατουμενων να αποφυλακιζονται μολις εκτισουν ενα μερος της ποινης τους.

Τελος, στις μαλακιες που γραφονται οτι θα δουμε τον Ρωμανο βουλευτη κλπ.
Θα ηθελα να μου δειξετε εναν βουλευτη που δηλωσε πρωην αναρχικος (οχι αριστερος ή πρωην κομμουνιστης ) και ειναι στη Βουλη.
Εναν αναρχικο που να εχει φαει φυλακη και τωρα εχει καποιο αξιωμα.

Αντιθετως, δεν εχετε κανενα προβλημα εσεις οι λοιποι δημοκρατες με τους...αντισυστημικους χρυσαυγιτες που εχουν θρονιαστει στη Βουλη ως βουλευτες και δεν το κουνανε.

Επομενως ειστε επιλεκτικα "δημοκρατες" και η μονη εξηγηση ειναι οτι πραγματικα σας ποναει ο Ρωμανος και βγαζετε λυσσα.

Στον Αλεξ απαντω οτι δεν τιθεται θεμα θαυμασμου, αλλα σιγουρα φοβαται την αναρχικη ιδεολογια.
Τον θαυμασμο μου τον εχουν τα ατομα που αναφερει, αλλα η ιδιοτητα μιας μανας ή ενος εργατη δεν ειναι καθαγιαστικη, για να εχω ουτε αυτους ως ηρωες, οκ;

Δεν υπερασπιζομαι λοιπον αυτη τη στιγμη τη ληστεια της τραπεζας, αλλα το δικαιωμα καποιου να αποφυλακιζεται, οπως ειναι το νομιμο.
Δεν νομιζω οτι ο νομος γραφει οτι απαιτειται ενυπογραφη δηλωση μετανοιας για να αποφυλακιστει καποιος. Κατι τετοια συγχωροχαρτια τα ζητατε μερικοι εδω μεσα, ως γνησιοι φασιστες, γιατι με αυτα εγκαθιδρυσατε το συχγρονο ελληνικο κρατος.

 

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Μηνύματα
2.958
Κριτικές
7
Like
8.984
Πόντοι
1.336
Φίλε , οι περισσότεροι εθελοτυφλούν και γιαυτό και σαν κοινωνία είμαστε σε αυτή την κατάσταση.
 

mrkostas

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Μηνύματα
21
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
0
Βλεπω να τον κανουνε κι αυτον διευθυντη σε καμια τραπεζα στο Βολο....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom