Νέα

ΑΠΟΕΛ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koproni65
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 449
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Φωνη σε μεταδοση νετ δεν προκειται να ξαναβαλω..τερμα

απο ραδιο θ ακουω

H Nova μάλλον κάνει καλή κίνηση, ώστε να ακούμε ΔΗΛΩΜΕΝΟ οπαδικά "δημοσιογράφο"  :zfuck: της επιλογής μας.
Γιατί χορτάσαμε "αντικειμενικότητα"  :jerking: :jerking: τόσα χρόνια από τη Nova.

20008.jpg

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
43
Πόντοι
166
H Nova μάλλον κάνει καλή κίνηση, ώστε να ακούμε ΔΗΛΩΜΕΝΟ οπαδικά "δημοσιογράφο"  :zfuck: της επιλογής μας.
Γιατί χορτάσαμε "αντικειμενικότητα"  :jerking: :jerking: τόσα χρόνια από τη Nova.

20008.jpg
ξυπνησα αρρωστος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

με το μουνοπανο το χθεσινο

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
[size=16pt]Πάνω από 21 εκ. ευρώ τα κέρδη του ΑΠΟΕΛ[/size]

Το χειμώνα είχαν ζητήσει το Μητρογκόλ, λέτε να τον αγοράσουν το καλοκαίρι;  :tooth:
Πιθανότατα θα κάνει παπάδες ο Γιοβάνοβιτς του χρόνου, κρατώντας τον κορμό του
και λίγες προσεγμένες μεταγραφές.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
[size=16pt]Πάνω από 21 εκ. ευρώ τα κέρδη του ΑΠΟΕΛ[/size]

Το χειμώνα είχαν ζητήσει το Μητρογκόλ, λέτε να τον αγοράσουν το καλοκαίρι;  :tooth:
Πιθανότατα θα κάνει παπάδες ο Γιοβάνοβιτς του χρόνου, κρατώντας τον κορμό του
και λίγες προσεγμένες μεταγραφές.

μαλακια αν τον δωσει ο μαρινακης τον μητρογλου

Επισκέπτης
άντε τώρα μετά την πρόκριση του αποελ να πείσεις τον περσονα ότι ολα αυτά που έλεγε το φθινόπωρο ηταν μαλακίες :2funny:θα σε βγάλει ότι ζεις εικονική πραγματικότητα :2funny:

pabp13

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μου αρεσει που εχει στην φωνη του παναθηναικου τον τουλουμπα ,100% παναθηναικος τι να πω ρε γαμωτο,με το κωλουπαλληλακι.

Επισκέπτης
Φωνη σε μεταδοση νετ δεν προκειται να ξαναβαλω..τερμα

απο ραδιο θ ακουω

η κοροιδια τελειωσε προ πολλου στην ζωη μου και χθες μ ενοχλησε πολυ π το ανεχτηκα

τερμα τα καραγκιοζακια στην ζωη μου..οποιαδηποτε μορφης
Εχω κοψει την tv κοντα 4 χρονια,ουτε καν εχω σπιτι μου,την χαρησα.Livestream με αγγλικη μεταδοση ακομα και στα ματς του θρυλου,αυτη ειναι η λυση.

pabp13

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εχω κοψει την tv κοντα 4 χρονια,ουτε καν εχω σπιτι μου,την χαρησα.Livestream με αγγλικη μεταδοση ακομα και στα ματς του θρυλου,αυτη ειναι η λυση.
ρε φιλε βρισκεις κανενα καλο livestream που να μην κολλαει.

pabp13

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
πολλα,καλη συνδεση αν εχεις κανεις καλο κουμαντο
για πε τι εννοεις ,γιατι εχω και τον πατερα μου που δεν παει γηπεδο,και δεν εχουμε νοβα και θελει να βλεπει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.αν ειναι στειλε κανα λινκ

pabp13

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω παιδια τι κανω ,αντε γεια

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.614
Πόντοι
5.006
Με τις επιτυχίες ερχεται και το μπαγιόκο

Πάνω από 21 εκ. ευρώ τα κέρδη του ΑΠΟΕΛ

Τελικά δεν θέλει κόπο και χρήμα. Θέλει τρόπο και ο ΑΠΟΕΛ το απέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν πως τον έχει βρει.

Πολλοί είναι εκείνοι που θα πουν: "Ναι αλλά ήταν τυχεροί" ή "Είχε τύχη" ή "Υπήρχαν ματς που δεν έκανε ευκαιρία" ή "Είναι μία φούσκα". Τι ισχύει απ όλα αυτά;
Τίποτα και όλα! Καταρχάς να πούμε πως ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι φούσκα (αν και διαθέτει το μικρότερο μπάτζετ ομάδες που πέρασε στους "8" τα τελευταία 16 χρόνια). Είναι μία ομάδα που χτίζεται τέσσερα χρόνια τώρα, με έναν κορμό ποδοσφαιριστών που παίζουν μαζί τουλάχιστον δυόμιση σεζόν.

Τα τελευταία τρία χρόνια έχει προκριθεί δυο φορές στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος, για να καταλάβετε το μέγεθος, ξεκίνησε την πορεία του από τις 12 Ιουλίου του 2011.

Πέρασε τρεις προκριματικούς γύρους, προκρίθηκε στους ομίλους, προκρίθηκε στους "16" και έφτασε μέχρι τους "8" την Τετάρτη εναντίον της Λιόν. Όση τύχη και να έχεις, δεν γίνεται κάθε φορά να σου χαμογελά και πανηγυρίζεις (δείτε έναν απολαυστικό πανηγυρισμό που κατέγραψε ο Freddos).

Τα κέρδη

Ποδόσφαιρο σήμερα=χρήματα και η αλήθεια είναι πως ο ΑΠΟΕΛ έχει βγάλει μέχρι στιγμής από την πορεία του στην Ευρώπη καθαρά 18.4 εκ. ευρώ. Αν σε αυτά υπολογίσουμε χορηγούς, διαφημιστικές πινακίδες στο γήπεδο, διαφήμιση στην φανέλα και διάφορα άλλα, τότε το ποσό ξεπερνά τα 21 εκ. ευρώ.

Πως υπολογίζονται όλα αυτά; Ας τα δούμε αναλυτικά.

Πλέι οφ: 2.1 εκ. ευρώ

Πρόκριση στους ομίλους: 3.9 εκ. ευρώ

Για κάθε ματς (6): 550.000 ευρώ = 3.3 εκ. ευρώ

Αποτελέσματα ομίλων: 2.8 εκ. ευρώ

Πρόκριση στους "16": 3 εκ. ευρώ

Πρόκριση στους "8": 3.3 εκ. ευρώ

ΣΥΝΟΛΟ: 18.4 εκ. ευρώ

Για να ξέρετε πως υπολογίζονται οι αριθμοί να πούμε τα εξής. Η συμμετοχή στα πλέι οφ δίνει το ποσό των 2.1 εκ. ευρώ. Η πρόκριση στους ομίλους 3.9 εκ. ευρώ. Για κάθε αγώνα η ομάδα παίρνει 550.000 ευρώ. Για κάθε νίκη 800.000 ευρώ, για κάθε ισοπαλία 400.000 ευρώ και για κάθε ήττα... τίποτα. Τις προκρίσεις τις βλέπετε πιο πάνω.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περσινή σεζόν (2010-2011) πήρε 53.2  εκ. ευρώ (το μεγαλύτερο ποσό) από το σύνολο της συμμετοχής της στην διοργάνωση. Το συνολικό ποσό που μοιράστηκαν οι ομάδες ήταν 754.1 εκ. ευρώ!

Κλείνοντας

Άντε και τα πήρες τα λεφτά. Τι θα τα κάνεις; Στην Ελλάδα δεν χρειάζεται να το σκεφτούμε και πολύ, είδαμε που κατάντησαν οι ομάδες μας. Ο ΑΠΟΕΛ στην προκειμένη περίπτωση κάνει σωστή οικονομική διαχείριση, επενδύει σε λίγους και ποιοτικούς παίκτες και ψάχνει για ταλέντα.

Μένει να δούμε πως θα διαχειριστούν τα φετινά χρήματα για να φανεί ολοκληρωμένο το πλάνο της διοίκησης και του προπονητή.

www.sport24.gr/football/Cyprus/panw_apo_21_ek_eyrw_ta_kerdh_toy_apoel.1682543.html]http://www.sport24.gr/football/Cyprus/panw_apo_21_ek_eyrw_ta_kerdh_toy_apoel.1682543.html[/url]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.614
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/article1685578.ece/ALTERNATES/w460/apoelfans.jpg[/img[/URL]]

[u][b]"Οι Ελληνες μπορούμε να κάνουμε θαύματα"[/b][/u]

Το πανό των φιλάθλων της Αρσεναλ στη ρεβάνς με τη Μίλαν, το οποίο φανέρωνε πίστη στην ομάδα τους, παρά το 4-0 του "Σαν Σίρο", φαίνεται πως αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ μία μέρα μετά. Μόνο που το "We believe" έγινε "We believe more"...

Το βράδυ της Τρίτης, στο συγκλονιστικό παιχνίδι της Αρσεναλ με τη Μίλαν, στο οποίο οι "κανονιέρηδες" έφτασαν κοντά στην επική ανατροπή, αλλά έμειναν στο 3-0 απέναντι στους "ροσονέρι" αναρτήθηκε ένα πανό από οπαδούς της που πρόδιδε πίστη στην ομάδα πολύ πριν αρχίσουν να πέφτουν τα γκολ βροχή. "Το πιστεύουμε".
Τα πάντα για το κυπριακό ποδόσφαιρο (και όχι μόνο) στο balla.com.cy
Εμπνευσμένοι από αυτό, φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ ανέρτησαν την Τετάρτη στο ΓΣΠ που φανέρωνε... ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. "Το πιστεύουμε περισσότερο", ήταν το μήνυμά τους. Είχε και... υστερόγραφο όμως: "Οι Ελληνες μπορούμε να κάνουμε θαύματα". Και ο ΑΠΟΕΛ το έκανε! Ενα ακόμη...

[url=http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/apoel/apoel-oi-ellhnes-mporoume-na-kanoyme-thaumata.1685580.html]http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/apoel/apoel-oi-ellhnes-mporoume-na-kanoyme-thaumata.1685580.html[/url[/URL]]

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
373
Πόντοι
5.795
δυστιχώς τα νέα δεν είναι καθόλου καλά .΄τό χειρότερο έγινε
η αποελαρα κληρώθικε με την ρεαλ καί μάλιστα πρώτο παιχνίδι στην λευκωσια
εγώ προσωπικα ελπίζω σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση....και φυσικά νά μην διασυρθει η ομάδα όπως έγινε με την βασιλεια κοντρα στην μπαγερ.....
φυσικα ένα συστημα ρεχάγκελ δηλαδη κατενάτσιο με ξαφνικες αντεπιθεσεις ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ...
τελος πάντων τα θαύματα γίνοντε μόνο εαν υποτιμηθεί το αποελ απο τουσ ισπανούς και με πολυ πολυ τυχη....διοτι θα πρεπει επιπλεον  να υποτιμηθει το αποελ σε 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
πάντως η καλυτερη ελληνικη ομαδα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ θα παλεψει είμαι σίγουροσ....
πιθανότητες ενα τοις εκατο υπάρχουν και γι αυτο θα παλεψει η αποελαρααααααααααααααααααααα

OP
OP
K

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
373
Πόντοι
5.795
καλή τύχη στην αποελαρα που θα χρειαστει σήμερα πολύ ποιο πολύ απο την τυχη που ειχε η εθνικη στην πορτογαλία στο πανευρωπαικο.
νικη του αποελ και προκριση είναι κατι περισσότερο ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ
εκπληξεις και μάλιστα πολύ μεγάλες έχουμε δει στό ποδόσφαιρο
αλλά για να προκριθει το αποελ θα πρεπει να γίνει οχι εκπληξη αλλά θαυμα ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
μιλαμε για κάτι πολυ ποιο δυσκολο από την νίκη του δαυιδ επι του γιολιαθ..
για να δουμε
πάντως το μονο σύστημα που ταιριαζει είναι κατενάτσιο μέ καμμια ξαφνική επίθεση και ο χιοτης να κανει θαυματα....
τουλαχιστον μία ισοποπαλία στην λευκωσία καί όχι διασυρμός στην ισπανία θά πρέπει να είναι τό σύνθημα..
για να δουμε

Επισκέπτης
απο οτι φαίνεται το ταξίδι του ΑΠΟΕΛ τελειώνει σε αυτή τη σειρα.η ρεαλ μοιάζει ανίκητη και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.για μένα αν πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα ειναι τεράστια επιτυχία.ο ΑΠΟΕΛ ξεπέρασε τα δεδομένα αφού έχει το μικρότερο μπάτζετ απο τις 16 ομάδες που είχαν περάσει από του ομίλους και ένα απο τα μικρότερα σε ολη τη διοργάνωση. ξκαλη επιτυχία σήμερα και ελπίζω να δούμε ενα  κάλο παιχνίδι.θαύματα βεβαία στο ποδόσφαιρο έχουμε δει αλλα επειδή οι αγωνες ειναι διπλοί οι πιθανότητες μειώνονται στο να κάνει το μπαμ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom