Νέα

Από το studio στο hotel

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spyros21athens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
931
Πόντοι
81
εχω φαει κολλημα με ενα μωρακι απο studio...εχω συναντηθει μαζι της 2 φορες στο στουντιο που δουλευει....αλλα θελω να την παρω σε hotel με την ησυχια μου....σκεφτηκα να τη ρωτησω ξερά αν θελει και αν δεχτει να της δωσω το τηλ μου με καποιο τροπο για να κανονισουμε....υπαρχει καποιος αλλος τροπος εκτος ??

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.529
Πόντοι
6.955
Η εμπειρία μου μου λέει πως θα σου δώσει το fb της καθώς και υπόσχεση αλλά σε ξενοδοχείο δεν θα έρθει. Δεν έχει ανάγκη να έρθει διότι κερδίζει πολλά στο στούντιο και είναι αντιδεοντολογικό για τον εργοδότη της να κάνει βίζιτες με πελάτη του στούντιο.

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Κριτικές
12
Like
9.885
Πόντοι
1.336
:2funny: κάνε τις 2 φορές 50 και μετά βλέπεις :2funny::2funny::2funny::2funny:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
10.025
Πόντοι
2.306
Τυπε δύσκολο το κόβω..
Καραδοκουν και οι νταβαδες.
Έτσι εύκολα θα χάνουν λεφτά αν η καθεμια αφηνε το στούντιο για να τα πάρει στο χοτελ τα λεφτά?

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.856
Πόντοι
7.195
[quote author=spyros21athens link= ]εχω φαει κολλημα με ενα μωρακι απο studio [/quote]

τύπε αυτό είναι πρόβλημα

anyway πήγαινε πρώτα καμμιά δεκαριά φορές να την γνωρίσεις καλύτερα και μετά βλέπεις.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.455
Πόντοι
496
Πρέπει να ασημωσεις πολλές φορές ακόμα για να το προτείνεις αυτό...

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.021
Πόντοι
3.556
[quote author=spyros21athens link= ]εχω φαει κολλημα με ενα μωρακι απο studio...εχω συναντηθει μαζι της 2 φορες στο στουντιο που δουλευει....αλλα θελω να την παρω σε hotel με την ησυχια μου....σκεφτηκα να τη ρωτησω ξερά αν θελει και αν δεχτει να της δωσω το τηλ μου με καποιο τροπο για να κανονισουμε....υπαρχει καποιος αλλος τροπος εκτος ??
[/quote]

τύπε εχεις σκεφτει να πας να ζητησεις το χερι της απο τον μπαμπα νταβά της; αν εχεις προικα μπορει να δεχτει:confused:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
129
Like
21.558
Πόντοι
27.686
Κάποιες το κάνουν.Αν είναι σε αυτές και κανεις κάμποσα χλμ πρώτα στο στούντιο μπορεί και να δεχθεί.

OP
OP
spyros21athens

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
931
Πόντοι
81
[quote author=spyros21athens link= ]εχω φαει κολλημα με ενα μωρακι απο studio...εχω συναντηθει μαζι της 2 φορες στο στουντιο που δουλευει....αλλα θελω να την παρω σε hotel με την ησυχια μου....σκεφτηκα να τη ρωτησω ξερά αν θελει και αν δεχτει να της δωσω το τηλ μου με καποιο τροπο για να κανονισουμε....υπαρχει καποιος αλλος τροπος εκτος ??

φίλε μου γιατί απλά δεν πληρώνεις διπλό χρόνο στο στούντιο ώστε να έχεις την ησυχία σου?
εκτός κι αν απλά προσπαθείς να την βγάλεις γκομενίτσα, ή θεωρείς ότι θα σου έρθει πιο φτηνά...
γενικά μπάζει το αρχικό ποστ, φοβάμαι ότι άλλοι είναι οι σκοποί σου.
πες το και οι ειδικοί του μπου θα σου βρουν για όλα λύση :confused: [/quote]

οχι ρε τυπε τι αλλο σκοπο να χω απλα θελω να τη παρω στο χοτελ για πιο ανετα....θα μπορουσα να τη κλεισω και στο στουντιο για μια ωρα αλλα ειναι μαλακια να ρθει ο αλλος και να φαει ακυρο

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
10.025
Πόντοι
2.306

φίλε μου γιατί απλά δεν πληρώνεις διπλό χρόνο στο στούντιο ώστε να έχεις την ησυχία σου?
εκτός κι αν απλά προσπαθείς να την βγάλεις γκομενίτσα, ή θεωρείς ότι θα σου έρθει πιο φτηνά...
πες το και οι ειδικοί του μπου θα σου βρουν για όλα λύση :confused:

οχι ρε τυπε τι αλλο σκοπο να χω απλα θελω να τη παρω στο χοτελ για πιο ανετα....θα μπορουσα να τη κλεισω και στο στουντιο για μια ωρα αλλα ειναι μαλακια να ρθει ο αλλος και να φαει ακυρο [/quote]
Μάλλον άκυρη είναι η δικαιολογία σου τυπε.. Ας περιμένει η ας φύγει ο άλλος. Τι σε νοιάζει?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
7.864
Πόντοι
6.030
Δύσκολο φίλε. Μόνο αν σε γουστάρει και σε θέλει για γκόμενο με σχέση κλπ που μετά θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που πήγε κι έμπλεξες. Φοβούνται τα κυκλώματα για να γαμιούνται με πελάτες σε ξενοδοχεία επι πληρωμή.(άποψη μου)

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.958
Πόντοι
4.546

πες το και οι ειδικοί του μπου θα σου βρουν για όλα λύση :confused:

οχι ρε τυπε τι αλλο σκοπο να χω απλα θελω να τη παρω στο χοτελ για πιο ανετα....θα μπορουσα να τη κλεισω και στο στουντιο για μια ωρα αλλα ειναι μαλακια να ρθει ο αλλος και να φαει ακυρο
Μάλλον άκυρη είναι η δικαιολογία σου τυπε.. Ας περιμένει η ας φύγει ο άλλος. Τι σε νοιάζει? [/quote]Έχει κοινωνική συνείδηση και νοιάζεται για τον πλησίον του

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
36
Like
3.754
Πόντοι
2.596
Την είχα πατήσει έτσι σε ένα σεξ κλαμπ, μπήκε ένας τύπος και πήρε 2 μουναρες για τρεις (3) ώρες ο μαλακας ! Μια ωριτσα θα περίμενα, τρεις είναι πολλές όμως όποτε αν δεν θες να έχεις θέματα κλείσε ώρα στο στούντιο και τότε ρώτησε την κοπέλα αν ψήνεται για χοτελι

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
193
Like
60.049
Πόντοι
41.813
[/quote]

δεν ξερω για στουντιο γιατι δεν παω,αλλα θα συμφωνησω με τον baroc οτι καποιες το κανουν.
προσωπικα το εχω κανει με 3-4 κοπελλες απο μασατζιδικο και δεχτηκαν και τις βλεπω εξω ακομα και σημερα.
θα πρεπει να αποκτησεις την εμπιστοσυνη τους ομως και να τις εχεις δει αρκετες φορες μεσα πρωτα για να πατε εξω μετα.
και φυσικα να μην το κανεις βουκινο εδω.

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.295
Πόντοι
1.796
Τύποι εγώ πάλευα για την Άννα από Κασσάνδρας αλλά δεν τα κατάφερα ποτέ :(

Την είχα δει 15 φορές, μου χε δώσει το κινητό της, αλλά δεν προχώρησε.

Όπως τα λέει ο σύντροφος παραπάνω.

Ελπίζω να ναι καλά όπου και να ναι, επειδή ήταν και καλή τύπισσα. Αν κανείς ξέρει κάτι ας μου πει. Απ τις ελάχιστες για τις οποίες θα ξανάτρεχα σε στούντιο

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.958
Πόντοι
4.546
Τύποι εγώ πάλευα για την Άννα από Κασσάνδρας αλλά δεν τα κατάφερα ποτέ :(

Την είχα δει 15 φορές, μου χε δώσει το κινητό της, αλλά δεν προχώρησε.

Όπως τα λέει ο σύντροφος παραπάνω.

Ελπίζω να ναι καλά όπου και να ναι, επειδή ήταν και καλή τύπισσα. Αν κανείς ξέρει κάτι ας μου πει. Απ τις ελάχιστες για τις οποίες θα ξανάτρεχα σε στούντιο
Τύπε η Έλενα ήταν γάτα, μάζεψε λεφτά και τώρα φτιάχνει βλεφαρίδες και φρύδια με hashtag #lovemyjob

tasoa

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
74
Πόντοι
1
Όπως είπαν κι οι προηγούμενοι θέλει πολλές επισκέψεις πρώτα. Υπάρχουν κι αυτές όμως που σου λένε και καλά μετά από πολλά ραντεβού και τελικά σου ρίχνουν άκυρο.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.856
Πόντοι
7.195
Όπως είπαν κι οι προηγούμενοι θέλει πολλές επισκέψεις πρώτα. Υπάρχουν κι αυτές όμως που σου λένε και καλά μετά από πολλά ραντεβού και τελικά σου ρίχνουν άκυρο.

αλλά όταν λέμε πολλές επισκέψεις, τύποι προσοχή, δεν εννοούμε μέρα παρά μέρα.
Άμα η πουτάνα δει κόλλημα από αγαπούλη μαζεύεται γιατί φοβάται περίεργες καταστάσεις.
Μιά φορά τη βδομάδα ή το δεκαήμερο είναι καλά και μετά από κανά δίμηνο αρχίζετε τις πιέσεις για τα έξτρα

OP
OP
spyros21athens

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
931
Πόντοι
81
Καλά ναι μιλάμε για καμιά 10 φορές σε ένα 3 μηνο.... Και μετά θα προσπαθήσω.... Προφανώς και δεν θα το κάνω βούκινο εννοείτε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Εγώ σου προτείνω να βρεις γκόμενά :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom