Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

denis11

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
28
Πόντοι
0

Τελικά πήγα σε αυτή για ένα γρήγορο, μια χαρά υπηρεσίες για την τιμή, κόψαμε και 2-3 κουβέντες.
Για να μην παρεξηγηθω με την ίδια συζήτηση αν βρίσκεις και αν δεν βρίσκεις στα 50 και στα 250, όταν δώσω 200 την ώρα ψάχνω κάτι εντελώς διαφορετικό, ή μοντέλο η κάτι εξωτικό. Ναι ευχαριστημένος με την Cherry αλλά το μοντέλο εν το βλέπει σε κανένα σύμπαν
Φιλε η Cherry εχει χρονια Κυπρο, σταθερη τιμη και πολυ καλη για γρηγορο. Διπλα εμενε η Αντωνια που χαθηκε.

Η αλλη μετα βυζια στο Corina φολα μεγαλη οπως και η

Η https://m.bazaraki.com/adv/5190334_vanesa/ δεν αξιζει ουτε για γρηγορο. Ψυχρη και παγωμενη.

Λεω να δοκιμασω αυτη

Jayalan4.201

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2023
Like
36
Πόντοι
0

Den vrethika mazi tis alla mono pou minimata en entelos malaksimeni. Estila tis minima to proi gia na mou pi pgies wres itan diathesimi(ithela na tin dw to apogevma) epidi tin proigoumeni fora pou tin girepsa ipen mou oti en gemati. Opotan skeftika ok, na tis stilo proi gia na kanonisoume gia apogevma perki eshi wra. Troo ksitimasha na men tin girefko to proi jai oti doulefki otan theli jini jai efaa block. Oti nane.

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
973
Πόντοι
86

Den vrethika mazi tis alla mono pou minimata en entelos malaksimeni. Estila tis minima to proi gia na mou pi pgies wres itan diathesimi(ithela na tin dw to apogevma) epidi tin proigoumeni fora pou tin girepsa ipen mou oti en gemati. Opotan skeftika ok, na tis stilo proi gia na kanonisoume gia apogevma perki eshi wra. Troo ksitimasha na men tin girefko to proi jai oti doulefki otan theli jini jai efaa block. Oti nane.
Καλα ρε φιλε και μαλακισμενη να μην ειναι γιατι τοση επιμονη να πας με μια 45+ που θελει 120 το μισαωρο και 200 την ωρα;

johnrampo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
58
Πόντοι
0
1.Στέλνω σε κάποια με φωτογραφίες Ασιάτισσας και της λέω αν είσαι μαύρη δεν θα έρθω. Την έχω πάθει με μαύρες που το έπαιζαν λευκες και της εξηγώ ότι υπάρχει πρόβλημα εδώ με αυτές..
Αυτή μάλλον δεν ξέρει καλά Αγγλικά..και διέγραψε όλες τις απαντήσεις της .Την ρωτώ σήμερα γιατί το έκανε και λου λέει διότι δεν πήγα και να βρω άλλη.
Παραδέχτηκε ομως ότι στην αγγελία έχει ψεύτικες φωτό...

Μα πότε σου είπα μάνα μου ότι θα έρθω;Πριν λίγο με μπλόκαρε.

2 .Ρωσσιδα με την οποία έκανα χαβαλέ...αλλά έχει θέμα με τα αγγλικά.. Καταλάβει ότι της συμφέρει...Της μιλώ και αμέσως με ρωτά αν θα πάω.....και ότι δεν είναι η δούλα μου.......
Της είπα κάτι πειρακτικό και με μπλόκαρε ενώ με ξέρει καλά...εμένα και τα αστεία μου..

Στα.....μου.. και....αυτήν την βοήθησα με λίγα τρόφιμα γιατί έχει μωρά στην χώρα ΤΗΣ.

3.Στελνω σε μια καινούρια για μασάζ.
Μου λέει τι προσφέρει.. και της λέω ότι έχει καιρό να μου κάνουν μασάζ...Με μπλοκάρει.. ...

Ρε μα τούτες οι στριμμένες νομίζουν ότι όποιος τους στείλει μήνυμα θα πάρει το αεροπλάνο και θα προσγειωθεί μες στο διαμέρισμα τους;

Εννά πάω να την πλουμίσω χωρίς να ξέρω ποια είναι;

Mας έχουν ανάγκη...αλλά δεν
ξέρουν να μιλούν ωραία...

Αξίζει τους να τες δώσουμε στην αστυνομία..

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
973
Πόντοι
86
1.Στέλνω σε κάποια με φωτογραφίες Ασιάτισσας και της λέω αν είσαι μαύρη δεν θα έρθω. Την έχω πάθει με μαύρες που το έπαιζαν λευκες και της εξηγώ ότι υπάρχει πρόβλημα εδώ με αυτές..
Αυτή μάλλον δεν ξέρει καλά Αγγλικά..και διέγραψε όλες τις απαντήσεις της .Την ρωτώ σήμερα γιατί το έκανε και λου λέει διότι δεν πήγα και να βρω άλλη.

2 .Ρωσσιδα με την οποία έκανα χαβαλέ...αλλά έχει θέμα με τα αγγλικά.. Καταλάβει ότι της συμφέρει...Της μιλώ και αμέσως με ρωτά αν θα πάω.....και ότι δεν είναι η δούλα μου.......
Της είπα κάτι πειρακτικό και με μπλόκαρε ενώ με ξέρει καλά...εμένα και τα αστεία μου..

Στα.....μου.. και....αυτήν την βοήθησα με λίγα τρόφιμα γιατί έχει μωρά στην χώρα ΤΗΣ.

Μου λέει τι προσφέρει.. και της λέω ότι έχει καιρό να μου κάνουν μασάζ...Με μπλοκάρει.. ...

Ρε μα τούτες οι στριμμένες νομίζουν ότι όποιος τους στείλει μήνυμα θα πάρει το αεροπλάνο και θα προσγειωθεί μες στο διαμέρισμα τους;

Καλα και συ εν πουτανες που γυρευκεις ή να πιατε σχεσεις :cheesy:

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.915
Πόντοι
456

Να τις δώσεις στην αστυνομία επειδή σε μπλοκαραν;
Τόσο κόμπλεξ με πουτάνες έχεις;
Ούτε λεφτά σου έφαγαν, ούτε έβαλαν τον νταβα να σε δειρει.
Με τι ασχολείται ο κόσμος...

Unclegtr

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2025
Like
10
Πόντοι
0

Ναι, καλή ιδέα… να πας στην αστυνομία επειδή δεν ανταποκρίθηκαν όπως ήθελες. Θα έχει ενδιαφέρον να εξηγήσεις ακριβώς τι προηγήθηκε και πώς τους μιλούσες.
Πάντως είναι εντυπωσιακό ότι σε τόσο “προβληματικό χώρο” όλες καταλήγουν να σε μπλοκάρουν. Σπάνια σύμπτωση.
Αλλά οκ… λογικά φταίνε όλες οι άλλες.

denis11

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
28
Πόντοι
0
Λοιπον πηγα εδω

Τι να σας λεω.
Απιθανη βραζιλιανα.
Μενω στο corina. Στο μπροστα, οχι στο πισω μπλοκ.

Φοβερο σωμα, βυζι ωραιο σιλικονατο. Απιθανο κωλο.
Μπηκα μεσα και με υποδεχτηκε με ενα ωραιο γαλαζιο σετ εσωρουχα.
Ειπαμε δυο τρεις κουβεντες.

Μιλα Αγγλικα, μετρια αλλα συνενοησε ανετα.
Μπανιο καιιιιιι
Με ταραξε μετα στα φιλια με γλωσσα, ασταματητα. Γλυψιμο αρκετο....τριψιμο πολυ, πίπα ακαποτη και μετα στο ψητο.
Χρεωνει 100 το 15λεπτο
130 το μισαωρο
170 η ωρα.
Δεν δεχεται cim, cif και τετοια.
Φοβερηηηηη περασα υπεροχα.

Υ.Γ πρωτη φορα που δεν πετυχα φολα στο Corina. Μαλλον στο μπροστα μπλοκ πανε τα καλα μωρα και πισω τα.......

Υ.Γ 2. Ωραιο διαμερισματακι

Greek_in_Cyprus

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2026
Like
56
Πόντοι
0
Λοιπον πηγα εδω

Τι να σας λεω.
Απιθανη βραζιλιανα.
Μενω στο corina. Στο μπροστα, οχι στο πισω μπλοκ.

Φοβερο σωμα, βυζι ωραιο σιλικονατο. Απιθανο κωλο.
Μπηκα μεσα και με υποδεχτηκε με ενα ωραιο γαλαζιο σετ εσωρουχα.
Ειπαμε δυο τρεις κουβεντες.

Μιλα Αγγλικα, μετρια αλλα συνενοησε ανετα.
Μπανιο καιιιιιι
Με ταραξε μετα στα φιλια με γλωσσα, ασταματητα. Γλυψιμο αρκετο....τριψιμο πολυ, πίπα ακαποτη και μετα στο ψητο.
Χρεωνει 100 το 15λεπτο
130 το μισαωρο
170 η ωρα.
Δεν δεχεται cim, cif και τετοια.
Φοβερηηηηη περασα υπεροχα.

Υ.Γ πρωτη φορα που δεν πετυχα φολα στο Corina. Μαλλον στο μπροστα μπλοκ πανε τα καλα μωρα και πισω τα.......

Υ.Γ 2. Ωραιο διαμερισματακι
Αδερφέ επειδή στην αγγελία γράφει και για anal, σου είπε ο κωλος πόσο πάει extra ? φαινεται απιθανη περιπτωση και θέλω πολύ να την δοκιμάσω ειδικά με anal

denis11

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
28
Πόντοι
0
Αδερφέ επειδή στην αγγελία γράφει και για anal, σου είπε ο κωλος πόσο πάει extra ? φαινεται απιθανη περιπτωση και θέλω πολύ να την δοκιμάσω ειδικά με anal
Φιλε δεν ρωτησα, γτ δεν ειμαι λατρης.
Αυτο μου εστειλε στο μηνυμα

Συνημμένα

• Screenshot_2026-04-17-12-45-00-523_com.whatsapp-edit.jpg
    Screenshot_2026-04-17-12-45-00-523_com.whatsapp-edit.jpg
    407,8 KB · Εμφανίσεις: 59

i am Maximus

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Φίλε άκου να δεις τι να κάμεις
Πιαστην από άλλο τηλέφωνο κλειστών για 2 ώρες πες ότι ότι θα δώσεις καλά λεφτά και πάτε έρθει η ώρα αφηστην να σε γυρεύει εκείνη όπως σου εκαμε
Παλιοπουτανες έχει μερικές όχι όλες κόσμου τα και στήνουν κόσμο
Οπότε κάμε τους το πίσω να μάθουν περκει βάλουν νουυν

BuckNaked07

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2024
Like
32
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, έχει καιρό να γράψω και σήμερα είμαι ξετρελαμένος απο το τι έζησα.

Συνάντηση με τις παρακάτω

Άμα και άνοιξε η πόρτα και τις βλέπω και τες 3ις μπροστά μου δεν το πίστευα. Όνειρο τα κορίτσια, ολες λεπτοκαμομένες, διαφορετικά μεγέθη στήθος και ζουμερά κωλαράκια.

Συμφωνήσαμε στα 600 ευρώ στη 1 ώρα. Αρκετά μα όταν ξαπλώσεις και έχεις 6 χέρια να σου δίνουν σημασία στο σώμα σου καταλαβαίνεις πόσο πολύ αξίζουν.

Οι κοπέλες φίλες και ήταν άνετα μεταξύ τους, δεν έδιναν φιλιά, πίπα με καπότα και ταυτόχρονα στοματικό με γλύψιμο αρχιδιών καθώς με έγλυφε η άλλη στο αυτί. Εκρήξεις ηδονής, μου άλλαξαν καπότα και βγήκε η μια κοπέλα απο πάνω μου ενώ οι άλλες με έγλυφαν και μου έτριβαν τα αρχίδια.

Λογικό τελείωσα γρήγορα και απλά ξάπλωσα στο κρεβάτι να δέχομαι όλο αυτό που έζησα. Τα κορίτσια ξάπλωσαν όλα πάνω μου και με χαϊδεύαν. Γυρνάω και ξεκίνησε το μασάζ... απλά άστο. Ξετρέλαμενος μετά απο ώρα στο μασάζ μπαίνω για ακόμα ενα ντουζ να ξυπνήσω και πάω πίσω ξανά για 2ο γύρω.

Ξεκινήσαμε τα ίδια πάλι, με πιπονε η μία ενώ είχα τις άλλες 2 αγγελία και γλυφομασταν στο σώμα μας.
Τώρα θα πρέπει να προσθέσω πως το κορίτσι με το προφίλ Στέλλα ήταν η MVP τής βραδιάς με τη πιο πολυ προσοχή και όρεξη στον αγώνα. Και ο 2ος γύρος ήταν μαζί της, ιεραποστολικό ξάπλα στο κρεβάτι και οι αλλες μια δεξια μια αριστερά της να παίζουν με τα βυζιά τους και να με ακουμπάν.
Η Στέλλα σε βλέπει καρφωμένα στα μάτια με κάθε χτύπημα και πιο έντονα και πιο αισθησιακά.

Στην ώρα που την γύρναγα απο δω απο εκεί, οι άλλες να με γλύφουν και να μου ανασαίνουν στα αυτιά, νιώθω το μουνί της να σφίγγει και να με αγγαλιάζει όπως το κάβουρα και να τρέμει σε όλο το κρεβάτι. Εκεί τελειώνω και εγώ και φεύγω με ενα χαμόγελο που δεν θα μπορεί να μου σβήσει άνθρωπός για καιρό.

Απότι καταλάβατε γούσταρα πολύ τη φάση, οι κοπέλες ήταν στο corina το μπροστινό κτίριο.
Ατομικά θα πήγαινα στη Στέλλα ξανά με τα χίλια.
Η Μισέλ είναι καυλιαρα επίσης, λεπτή με μικρό στήθος και με κινήσεις φιδίσιες ήταν πολύ σέξι.
Η Σελενα όπως αποκαλείται είναι πανέμορφη, τέλεια αναλογία, τέλεια φυσικό στήθος, ένας άγγελος. Η πιπα της εξωπραγματική ακόμα και με λάστιχο μα στο γενικό δεν έδειχνε πολύ ενδιαφέρον.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.915
Πόντοι
456
600€ χωρίς φιλιά, πίπα με καποτα και σίγουρα χωρίς χύσιμο στόμα...

Με αυτά τα λεφτά (ίσως και λίγο παραπάνω), πας Αθήνα παίρνεις 3 κορίτσια και όχι μόνο σε γλύφουν όλο χωρίς λάστιχο, τα χύνεις και στόμα ενώ γλυφονται μεταξύ τους.

Συνεχίστε έτσι

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
973
Πόντοι
86
Καλησπέρα παιδιά, έχει καιρό να γράψω και σήμερα είμαι ξετρελαμένος απο το τι έζησα.

Άμα και άνοιξε η πόρτα και τις βλέπω και τες 3ις μπροστά μου δεν το πίστευα. Όνειρο τα κορίτσια, ολες λεπτοκαμομένες, διαφορετικά μεγέθη στήθος και ζουμερά κωλαράκια.

Συμφωνήσαμε στα 600 ευρώ στη 1 ώρα. Αρκετά μα όταν ξαπλώσεις και έχεις 6 χέρια να σου δίνουν σημασία στο σώμα σου καταλαβαίνεις πόσο πολύ αξίζουν.

Οι κοπέλες φίλες και ήταν άνετα μεταξύ τους, δεν έδιναν φιλιά, πίπα με καπότα και ταυτόχρονα στοματικό με γλύψιμο αρχιδιών καθώς με έγλυφε η άλλη στο αυτί. Εκρήξεις ηδονής, μου άλλαξαν καπότα και βγήκε η μια κοπέλα απο πάνω μου ενώ οι άλλες με έγλυφαν και μου έτριβαν τα αρχίδια.

Λογικό τελείωσα γρήγορα και απλά ξάπλωσα στο κρεβάτι να δέχομαι όλο αυτό που έζησα. Τα κορίτσια ξάπλωσαν όλα πάνω μου και με χαϊδεύαν. Γυρνάω και ξεκίνησε το μασάζ... απλά άστο. Ξετρέλαμενος μετά απο ώρα στο μασάζ μπαίνω για ακόμα ενα ντουζ να ξυπνήσω και πάω πίσω ξανά για 2ο γύρω.

Ξεκινήσαμε τα ίδια πάλι, με πιπονε η μία ενώ είχα τις άλλες 2 αγγελία και γλυφομασταν στο σώμα μας.
Τώρα θα πρέπει να προσθέσω πως το κορίτσι με το προφίλ Στέλλα ήταν η MVP τής βραδιάς με τη πιο πολυ προσοχή και όρεξη στον αγώνα. Και ο 2ος γύρος ήταν μαζί της, ιεραποστολικό ξάπλα στο κρεβάτι και οι αλλες μια δεξια μια αριστερά της να παίζουν με τα βυζιά τους και να με ακουμπάν.
Η Στέλλα σε βλέπει καρφωμένα στα μάτια με κάθε χτύπημα και πιο έντονα και πιο αισθησιακά.

Στην ώρα που την γύρναγα απο δω απο εκεί, οι άλλες να με γλύφουν και να μου ανασαίνουν στα αυτιά, νιώθω το μουνί της να σφίγγει και να με αγγαλιάζει όπως το κάβουρα και να τρέμει σε όλο το κρεβάτι. Εκεί τελειώνω και εγώ και φεύγω με ενα χαμόγελο που δεν θα μπορεί να μου σβήσει άνθρωπός για καιρό.

Απότι καταλάβατε γούσταρα πολύ τη φάση, οι κοπέλες ήταν στο corina το μπροστινό κτίριο.
Η Μισέλ είναι καυλιαρα επίσης, λεπτή με μικρό στήθος και με κινήσεις φιδίσιες ήταν πολύ σέξι.
Η Σελενα όπως αποκαλείται είναι πανέμορφη, τέλεια αναλογία, τέλεια φυσικό στήθος, ένας άγγελος. Η πιπα της εξωπραγματική ακόμα και με λάστιχο μα στο γενικό δεν έδειχνε πολύ ενδιαφέρον.
Φιλε σ ευχαριστουμε για τη κριτικη, δεν εχουνε συχνα κριτικες σε αυτο το budget και η κριτικη σου ειναι πολυτιμη. Χαιρομαι και που περασες ωραια, στην ουσια αυτο μετρα.

Θα πω ομως οτι με αυτα τα λεφτα θα επρεπε να τουλαχιστον ακαπωτο και φιλια να ειναι στην τιμη, αλλα και συ με τρεις; Γιατι οχι με 2 κοπελες και παραπανω ώρα ή υπηρεσιες;

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
973
Πόντοι
86
600€ χωρίς φιλιά, πίπα με καποτα και σίγουρα χωρίς χύσιμο στόμα...

Με αυτά τα λεφτά (ίσως και λίγο παραπάνω), πας Αθήνα παίρνεις 3 κορίτσια και όχι μόνο σε γλύφουν όλο χωρίς λάστιχο, τα χύνεις και στόμα ενώ γλυφονται μεταξύ τους.

Συνεχίστε έτσι
Τωρα σιγα μην σου πιασουμε και εγκριση ποσα θα δωσουμε.

Μονο τοξικα σχολια εισαι τυπε , παλια εβαζες και καμια κριτικη ας ειναι και του 70ευρου. Τελευταια μονο κραζεις. Για μας το φορουμ ειναι να μοιραζομαστε πληροφοριες για σενα αποτι φαινεται να βγαζεις τα νευρα σου.

cycycycy1

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2025
Like
272
Πόντοι
20

Ειχα παει πιο παλια στην Selena και ηταν κουκλα. Οι προσφατες photos που εχει ανεβασει με χαλουν λιγο στο προσοπο. Ειδικα εκινες με τα φτερα.

Τη λεει απο κοντα? Ειναι πιο κοντα στις foto με τα φτερα η σε εκεινη με το μαυρο μαγιο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom