Καλησπέρα παιδιά, έχει καιρό να γράψω και σήμερα είμαι ξετρελαμένος απο το τι έζησα.
Συνάντηση με τις παρακάτω
Άμα και άνοιξε η πόρτα και τις βλέπω και τες 3ις μπροστά μου δεν το πίστευα. Όνειρο τα κορίτσια, ολες λεπτοκαμομένες, διαφορετικά μεγέθη στήθος και ζουμερά κωλαράκια.
Συμφωνήσαμε στα 600 ευρώ στη 1 ώρα. Αρκετά μα όταν ξαπλώσεις και έχεις 6 χέρια να σου δίνουν σημασία στο σώμα σου καταλαβαίνεις πόσο πολύ αξίζουν.
Οι κοπέλες φίλες και ήταν άνετα μεταξύ τους, δεν έδιναν φιλιά, πίπα με καπότα και ταυτόχρονα στοματικό με γλύψιμο αρχιδιών καθώς με έγλυφε η άλλη στο αυτί. Εκρήξεις ηδονής, μου άλλαξαν καπότα και βγήκε η μια κοπέλα απο πάνω μου ενώ οι άλλες με έγλυφαν και μου έτριβαν τα αρχίδια.
Λογικό τελείωσα γρήγορα και απλά ξάπλωσα στο κρεβάτι να δέχομαι όλο αυτό που έζησα. Τα κορίτσια ξάπλωσαν όλα πάνω μου και με χαϊδεύαν. Γυρνάω και ξεκίνησε το μασάζ... απλά άστο. Ξετρέλαμενος μετά απο ώρα στο μασάζ μπαίνω για ακόμα ενα ντουζ να ξυπνήσω και πάω πίσω ξανά για 2ο γύρω.
Ξεκινήσαμε τα ίδια πάλι, με πιπονε η μία ενώ είχα τις άλλες 2 αγγελία και γλυφομασταν στο σώμα μας.
Τώρα θα πρέπει να προσθέσω πως το κορίτσι με το προφίλ Στέλλα ήταν η MVP τής βραδιάς με τη πιο πολυ προσοχή και όρεξη στον αγώνα. Και ο 2ος γύρος ήταν μαζί της, ιεραποστολικό ξάπλα στο κρεβάτι και οι αλλες μια δεξια μια αριστερά της να παίζουν με τα βυζιά τους και να με ακουμπάν.
Η Στέλλα σε βλέπει καρφωμένα στα μάτια με κάθε χτύπημα και πιο έντονα και πιο αισθησιακά.
Στην ώρα που την γύρναγα απο δω απο εκεί, οι άλλες να με γλύφουν και να μου ανασαίνουν στα αυτιά, νιώθω το μουνί της να σφίγγει και να με αγγαλιάζει όπως το κάβουρα και να τρέμει σε όλο το κρεβάτι. Εκεί τελειώνω και εγώ και φεύγω με ενα χαμόγελο που δεν θα μπορεί να μου σβήσει άνθρωπός για καιρό.
Απότι καταλάβατε γούσταρα πολύ τη φάση, οι κοπέλες ήταν στο corina το μπροστινό κτίριο.
Ατομικά θα πήγαινα στη Στέλλα ξανά με τα χίλια.
Η Μισέλ είναι καυλιαρα επίσης, λεπτή με μικρό στήθος και με κινήσεις φιδίσιες ήταν πολύ σέξι.
Η Σελενα όπως αποκαλείται είναι πανέμορφη, τέλεια αναλογία, τέλεια φυσικό στήθος, ένας άγγελος. Η πιπα της εξωπραγματική ακόμα και με λάστιχο μα στο γενικό δεν έδειχνε πολύ ενδιαφέρον.