Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 2.915
- Πόντοι
- 456
Παίζει να δοκιμάσω σύντομα αν δε βρω κάτι πιο ενδιαφέρον.ροταο ανεν καλη στο προγραμα που κανει οχι αν κανει σεξ
Θα ενημερώσω εδώ.
Παίζει να δοκιμάσω σύντομα αν δε βρω κάτι πιο ενδιαφέρον.ροταο ανεν καλη στο προγραμα που κανει οχι αν κανει σεξ
Ine sto kakofimo diamerisma stin periohi germasoyias.. an ine san tes pio palies pou ine eki kata kairous (karina,vicky,leyla,christy,alexa etc) den axizoun !!! prosoxi !!!30min 250eu
1h 400eu
sex, bj, massage, lesbo show μου εστηλαν εμενα,
Χαχαχα!!30min 250eu
1h 400eu
sex, bj, massage, lesbo show μου εστηλαν εμενα,
Oi sygkekrimenes se afto to apt sti germasoyia oute na tes peksis moutso en kamnoun oi na tous dokis 400evro tin wra. !!!Χαχαχα!!
400ευρω 1 ώρα!!
Πας Αθήνα, παίρνεις 2 τούμπανα, τους σκίζεις ο,τι τρύπα έχουν και τα καταπίνουν όλα.
Τραβάτε πληρώνετε τις ψωναρες της Λεμεσού.
Τα έχουν κάνει σκατα, μέχρι πριν λίγο καιρό με 20€ γαμουσαμε ασιατισες τώρα με τίποταΚαι πού είσαι ακόμα.
Αλλά τι περιμένεις από τους ντόπιους όταν πήγαν τις Κινέζες και μαύρες στα 60€ και δίνουν 80-100€ για μασάζ και παίξιμο.
Άστο, χαμένη υπόθεση.
Ακόμα υπάρχουν Βιετνάμ , Νεπάλ που δέχονται με 20. Φυσικά πρέπει να προσεχεται που της δείνετε γιατί άμα βρεθεί κανένας ανοιχτοχερης, θα ζητάνε και αυτές 100 το μισάωρο. Εγώ έχω μια Νεπάλ 20 ευρώ όσες ώρες θέλω. Παλιά είχα και μια Ινδή, αλλά έκανα το λάθος και έδωσα σε συναγωνιστή, μετά ήθελε 100 την ώρα!Τα έχουν κάνει σκατα, μέχρι πριν λίγο καιρό με 20€ γαμουσαμε ασιατισες τώρα με τίποτα
Να του πεις να τσονταρει το 80αρι διαφορά για τη μαλάκια που έκανε!Ακόμα υπάρχουν Βιετνάμ , Νεπάλ που δέχονται με 20. Φυσικά πρέπει να προσεχεται που της δείνετε γιατί άμα βρεθεί κανένας ανοιχτοχερης, θα ζητάνε και αυτές 100 το μισάωρο. Εγώ έχω μια Νεπάλ 20 ευρώ όσες ώρες θέλω. Παλιά είχα και μια Ινδή, αλλά έκανα το λάθος και έδωσα σε συναγωνιστή, μετά ήθελε 100 την ώρα!
Χαχα μακάρι να ήταν τόσο ευκολοΝα του πεις να τσονταρει το 80αρι διαφορά για τη μαλάκια που έκανε!
were to find a nice nepalese or indian one in limassol? i can share number of young asian in returnThere are also Vietnamese and Nepalese who accept 20. Of course, you have to be careful where you show her because if you find someone open-handed, they will also ask for 100 per half hour. I have a Nepalese woman for 20 euros for as many hours as I want. I used to have an Indian woman, but I made the mistake of giving it to a competitor, then she wanted 100 per hour!
Δηλαδή εν ο συναγωνιστής που αυξησε την τιμη; Εν σου επερασε που το νου ότι επειενε με αλλο 100 αρσενικουςΑκόμα υπάρχουν Βιετνάμ , Νεπάλ που δέχονται με 20. Φυσικά πρέπει να προσεχεται που της δείνετε γιατί άμα βρεθεί κανένας ανοιχτοχερης, θα ζητάνε και αυτές 100 το μισάωρο. Εγώ έχω μια Νεπάλ 20 ευρώ όσες ώρες θέλω. Παλιά είχα και μια Ινδή, αλλά έκανα το λάθος και έδωσα σε συναγωνιστή, μετά ήθελε 100 την ώρα!
Εγώ θα τους έλεγα μαλακες.Μπορεί αυτος, μπορεί και όχι. Δεν ήταν σε site. Αυτό που ξέρω είναι όσο ποιο πολλοί πηγαίνουν , τόσο ποιο εύκολο να ανέβει η τιμή. Υπάρχουν πολλοί ανοιχτοχεριδες που μοιράζουν 100 ευρω σε ασσιατισες
Τελικά πέρασα, ναι κάνει καλό πρόγραμμα.ροταο ανεν καλη στο προγραμα που κανει οχι αν κανει σεξ
Προσέχω τι δίνω και πουΑκόμα υπάρχουν Βιετνάμ , Νεπάλ που δέχονται με 20. Φυσικά πρέπει να προσεχεται που της δείνετε γιατί άμα βρεθεί κανένας ανοιχτοχερης, θα ζητάνε και αυτές 100 το μισάωρο. Εγώ έχω μια Νεπάλ 20 ευρώ όσες ώρες θέλω. Παλιά είχα και μια Ινδή, αλλά έκανα το λάθος και έδωσα σε συναγωνιστή, μετά ήθελε 100 την ώρα!
Μετάφραση σε σύγχρονα Ελληνικά παίζει;
Kseroume kati gia touti?
Episis, kapios dame pou tou areskoun ta pothkia eshi kamia na protini pou en omorfa?
Υπάρχει κανείς εδώ που του αρέσουν τα πόδια να μου προτείνει κάποια με ωραίαΜετάφραση σε σύγχρονα Ελληνικά παίζει;
Τώρα μάλιστα.Υπάρχει κανείς εδώ που του αρέσουν τα πόδια να μου προτείνει κάποια με ωραία
En kalitera etsi?