Τι ξερουμε για την κοπελλα; Αξιζει να παω;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Από ότι θυμάμαι εν κοντούλα κι χρεώνει 130 + 60 πίσω πόρτα. Βάλει κι μια μάσκα του Ζορό τωρά που εν καρναβάλια . Κι δεν αντέχει πολύ άσχετα με τον αν θα πληρωθεί. *Για κουβεντούλα προστάτη κτλ εν κάμνει. 1-2 μόνο μες την Λεμεσό ξέρουν που τούτα. 50/50 η περίπτωση της.
Έχει αναφερθεί πολλές φορές.καμια με δικο της χωρο για μασαζ -φραπε κ οτι προκυψει;;
εχω βρει μονο κατι ουκρανοβιζιτακια τα περισσοτερα πανακριβα για να κανω τον κασκαντερ..
Δεν κατάλαβες. Φραπέ κανονικό θέλει ο άνθρωπος. Καφέ.Έχει αναφερθεί πολλές φορές.
Καμία δε κάνει φραπέ από όσες δηλώνουν ότι προσφέρουν μόνο μασάζ.
Και αν κάποια το κάνει δεν πρόκειται κανείς να το αναφέρει.
Και οικονομικά να το πάρεις δεν έχει νόημα.
70-80€ ξεκινάνε τα μασάζ και πες ότι κάνει και έξτρα.
Δηλαδή θα δώσεις 100-120€ για μασαζ-πιπα;
Έχει λογική αυτό που λες αλλά πάνω κάτω όλες έχουν κάποια πονηριά. Η κουβέντα όλη είναι να ικανοποιηθείς. Εγώ προσωπικά προτιμώ άλλου είδους επικοινωνία. Να πάω να κάτσω 2-3 ώρες να το απολάυσω, να έχει κουβέντα το ποιο σημαντικό, διάλειμμα, κανένα τσιαρούι, να πληρώσω κι να ξέρω περνώ καλά. Σίγουρα πρέπει να βαστάς για να το κάνεις τούτο αλλά οπωσδήποτε. Ολοκληρωμένη δουλειά.Έχει αναφερθεί πολλές φορές.
Και οικονομικά να το πάρεις δεν έχει νόημα.
70-80€ ξεκινάνε τα μασάζ και πες ότι κάνει και έξτρα.
Δηλαδή θα δώσεις 100-120€ για μασαζ-πιπα;
Παίξε τον καλυτερα
2,3 ώρες σε γκόμενα στην Κύπρο;Έχει λογική αυτό που λες αλλά πάνω κάτω όλες έχουν κάποια πονηριά. Η κουβέντα όλη είναι να ικανοποιηθείς. Εγώ προσωπικά προτιμώ άλλου είδους επικοινωνία. Να πάω να κάτσω 2-3 ώρες να το απολάυσω, να έχει κουβέντα το ποιο σημαντικό, διάλειμμα, κανένα τσιαρούι, να πληρώσω κι να ξέρω περνώ καλά. Σίγουρα πρέπει να βαστάς για να το κάνεις τούτο αλλά οπωσδήποτε. Ολοκληρωμένη δουλειά.
2-3 ώρες μονο με κάποια δοκιμασμένη, αλλιώς παίζεις Ρώσικη ρουλέταΈχει λογική αυτό που λες αλλά πάνω κάτω όλες έχουν κάποια πονηριά. Η κουβέντα όλη είναι να ικανοποιηθείς. Εγώ προσωπικά προτιμώ άλλου είδους επικοινωνία. Να πάω να κάτσω 2-3 ώρες να το απολάυσω, να έχει κουβέντα το ποιο σημαντικό, διάλειμμα, κανένα τσιαρούι, να πληρώσω κι να ξέρω περνώ καλά. Σίγουρα πρέπει να βαστάς για να το κάνεις τούτο αλλά οπωσδήποτε. Ολοκληρωμένη δουλειά.
ExpiredΚοπελια ελατε στο telegram να κοψουμε τες κουβέντες μας τζαι δαμεσα τρωμε 2 μερες να μιλήσουμε τζαι να ξηγηθούμε
Ο καθένας πάει όπου του αρέσει. Κι το daihatsu terios εν 4x4. Εγώ προτιμώ toyota land cruiser v8 4x4. Αν είναι ποτέ δυνατόν να θες να αγοράσεις με τιμή trios, το Land Cruiser. Έτσι είναι κι κοπέλες. Κι μην μου πεις ότι εν γνωρίζεις πιες εν οι καλές. Όλοι ξέρουμε τες. Απλά εκεί εν πιο ακριβές οι τιμές.2,3 ώρες σε γκόμενα στην Κύπρο;
Πού νομίζεις ότι είσαι;
Στην Ταυλανδη;
Που με 55ευρω γαμας για 2 ώρες;
Εκτός αν είσαι τόσο large και σκας 300ρια ένα συνάντηση στη Λεμεσό.
Κατάλαβα.Ο καθένας πάει όπου του αρέσει. Κι το daihatsu terios εν 4x4. Εγώ προτιμώ toyota land cruiser v8 4x4. Αν είναι ποτέ δυνατόν να θες να αγοράσεις με τιμή trios, το Land Cruiser. Έτσι είναι κι κοπέλες. Κι μην μου πεις ότι εν γνωρίζεις πιες εν οι καλές. Όλοι ξέρουμε τες. Απλά εκεί εν πιο ακριβές οι τιμές.
Και που ήρθαμε μετα απο 2 μέρες να πέταξαν εξω γιατι δεν σχολιάζαμε.Expired
Προσχάρη, γεμάτη ενέργεια και πολύ καλή στη δουλειά. Εμφάνιση δεν είναι 100% το ίδιο στις εικόνες αλλά πολυ χαριτωμένο πλάσμα.
Γνωρίζουμε κάτι για τη κοπέλα ή το γραφείο;
ισως δε διατυπωσα σωστα το ερωτημα απολογουμαι..Έχει αναφερθεί πολλές φορές.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει από γραφόμενα μου ότι και εγώ Ελλαδίτης είμαι.ισως δε διατυπωσα σωστα το ερωτημα απολογουμαι..
εγω ειμαι "καλαμαρας" οπως λετε ,που μετακομιζω Λεμεσο ..
εδω Αθηνα παιζουν διαφορα μασαζ σε δικο τους χωρο που στο τελος φραπεδιαζουν.. αυτο ρωτησα αν καποια το κανει αυτο στανταρ,οχι κρυφα ή μετα απο 25 επισκεψεις αν σε γουσταρει κιολας..
οπως κ να χει θα φυγω κασκαντερ στο μπαραζακι σε 2-3 κ θα ενημερωσω αν βρω κατι..