Πηγε κανενας σε αυτη; Να μας πει γνωμη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Από Λεμεσό;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 2.101
- Πόντοι
- 456
Έχεις μπερδέψει τις Ουκρανες με Ρουμάνες ή έχεις πάρει μόνο 1-2 κοπέλες και έβγαλες άποψη για όλες.Αυστηρά ουκρανική νοοτροπία
9/10 έχω περάσει τέλεια με Ουκρανες και έχω δοκιμάσει δεκάδες από εκεί.
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 2.101
- Πόντοι
- 456
Σε τι τιμές παίζει αυτή;ετσι ειναι φιλε οπως τα λεει αλλα δεν ξερω αν της δωσεις πατραπανω λεφτα θα κανει κατι ποιο ερωτικο το μασαζ της ειναι καλο αλλα δεν ειναι κατι wow απο εμφανιση ενα 3ακι πιανει το
Γιατί αν είναι πάνω από 60€ τα 30 λεπτά για να στην παίξει απλά, τότε δεν αξίζει.
Δεν μπερδεύω κανέναν, αλλά εσείς ερμηνεύετε τα γραπτά όπως σας βολεύει και όχι όπως έχουν γραφτεί.Έχεις μπερδέψει τις Ουκρανες με Ρουμάνες ή έχεις πάρει μόνο 1-2 κοπέλες και έβγαλες άποψη για όλες.
9/10 έχω περάσει τέλεια με Ουκρανες και έχω δοκιμάσει δεκάδες από εκεί.
Είχα ένα νυχτερινό κλαμπ στο εξωτερικό, από το οποίο πέρασαν πολλές γυναίκες διαφορετικών εθνικοτήτων και χαρακτηριστικών. Το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να ελέγχει τον εαυτό του, να καταστέλλει κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του και να προσποιείται είναι μια πλευρά του, η οποία όμως δεν αλλάζει σε τίποτα τη νοοτροπία του!!!
Αν ήσουν σε επαφή με αυτά τα άτομα ως εργοδότης, μέλος της ασφάλειας ή μπάρμαν (δηλαδή όχι ως πελάτης), θα μιλούσες διαφορετικά και όχι μόνο εσύ, αλλά και οι άλλοι σε αυτό το νήμα
Και τελικά, το ότι τα πήγαινες καλά μαζί τους, ναι, κι εγώ το ίδιο, γιατί τους αρέσει το σεξ και τα λεφτά.
Πάρε για παράδειγμα τον εαυτό σου, για να πουλήσεις το προϊόν σου, είσαι πρόθυμος να το επαινέσεις ακόμα κι αν ξέρεις ότι δεν αξίζει τίποτα.
Ο κ. Elia Kazan το έγραψε σωστά στο βιβλίο του «Η σιωπηλή συμφωνία»: «Ζούμε χάρη στη σιωπηλής συμφωνίας ότι δεν θα λέμε ποτέ την αλήθεια ο ένας στον άλλο!»
mamiastisgeitonias
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2019
- Like
- 822
- Πόντοι
- 86
Δηλαδη εβγαλες συμπερασμα για τη νοοτροπια μιας ολοκληρης χωρας μεσα απο τη νυχτερινο σου κεντρο.Δεν μπερδεύω κανέναν, αλλά εσείς ερμηνεύετε τα γραπτά όπως σας βολεύει και όχι όπως έχουν γραφτεί.
Είχα ένα νυχτερινό κλαμπ στο εξωτερικό, από το οποίο πέρασαν πολλές γυναίκες διαφορετικών εθνικοτήτων και χαρακτηριστικών. Το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να ελέγχει τον εαυτό του, να καταστέλλει κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του και να προσποιείται είναι μια πλευρά του, η οποία όμως δεν αλλάζει σε τίποτα τη νοοτροπία του!!!
Αν ήσουν σε επαφή με αυτά τα άτομα ως εργοδότης, μέλος της ασφάλειας ή μπάρμαν (δηλαδή όχι ως πελάτης), θα μιλούσες διαφορετικά και όχι μόνο εσύ, αλλά και οι άλλοι σε αυτό το νήμα
Και τελικά, το ότι τα πήγαινες καλά μαζί τους, ναι, κι εγώ το ίδιο, γιατί τους αρέσει το σεξ και τα λεφτά.
Πάρε για παράδειγμα τον εαυτό σου, για να πουλήσεις το προϊόν σου, είσαι πρόθυμος να το επαινέσεις ακόμα κι αν ξέρεις ότι δεν αξίζει τίποτα.
Ο κ. Elia Kazan το έγραψε σωστά στο βιβλίο του «Η σιωπηλή συμφωνία»: «Ζούμε χάρη στη σιωπηλής συμφωνίας ότι δεν θα λέμε ποτέ την αλήθεια ο ένας στον άλλο!»
Επετρεψε μας και μας στη Λεμεσο που ζουμε μαζι τους τα τελευταια χρονια να εχουμε διαφορετικη αποψη.
Και πιστεψε με δεν θελεις καν να μαθεις τι στερεοτυπα εχουν οι ξενοι για κυπριους και ελληνες. Μερικα απο αυτα:
Χωριατες
Αμορφωτοι
Συντηρητικοι σε επιπεδο μουσουλμανων
Ψευτες
Μαμακιες
Πουλαμε τη πατριδα μας για να βγαλουμε λεφτα ή να γλιτωσουμε λεφτα
Αν τα δεχεσαι ολα αυτα για μας να δεχτω και γω την κακια νοοτροπια των ουκρανιδων
Studentgigolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2013
- Like
- 321
- Πόντοι
- 21
Χαιρετίζω μετά από καιρό,
Επίσκεψη πριν μερικές μέρες εδώ:
Μένει στο Κορίνα.
Τουμπανογυναίκα με περιφέρεια τύπου Καρντάσιαν, ναζιάρα και στρινιάρα ταυτόχρονα για να βγάλεις ωραία γούστα. Ακάποτο χρεώνει έξτρα αλλά μου το έκανε δώρο στην ώρα.
Ακριβή αλλα για μένα τα αξίζει. Στο τέλος της ώρας δεν με άφηνε να φύγω και μου έλεγε για 3ο γύρο. Θα κάτσει 1 μήνα
Επίσκεψη πριν μερικές μέρες εδώ:
Μένει στο Κορίνα.
Τουμπανογυναίκα με περιφέρεια τύπου Καρντάσιαν, ναζιάρα και στρινιάρα ταυτόχρονα για να βγάλεις ωραία γούστα. Ακάποτο χρεώνει έξτρα αλλά μου το έκανε δώρο στην ώρα.
Ακριβή αλλα για μένα τα αξίζει. Στο τέλος της ώρας δεν με άφηνε να φύγω και μου έλεγε για 3ο γύρο. Θα κάτσει 1 μήνα
Καλημερα
Εχουμε κατι για την κοπελια
Της εστειλα μνμ και μου εστειλε αυτο
GFE 100%
THE BEST Blowjob without condom 100%
Sex in shower
Shower together
French kiss
Rimming
Foot fetish
Erotic massage
Body to body massage
Position 69
PRICE
€120 1 hour
€ 60 30minutes
Revolut payment
accepted
Cash payment
accepted
GFE 100%
Sex in shower
Shower together
French kiss
Rimming
Foot fetish
Erotic massage
Body to body massage
Position 69
PRICE
€120 1 hour
€ 60 30minutes
Revolut payment

Cash payment

Καλησπέρα, ξέρουμε κάτι για αυτήν? https://www.bazaraki.com/adv/6030703_mirra/
kastrishis
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2017
- Like
- 108
- Πόντοι
- 1
Ξέρουμε κάτι για την κοπέλα ;
Καλησπέρα, ξέρουμε κάτι για αυτήν? https://www.bazaraki.com/adv/6030703_mirra/
sex,bj, massage
30min 130
45min 175
1hour 200
Νομιζω ειναι φιλεναδα με τις Κατια, Βικι, Κριστι, Νικα που βαζουν συχνα αγγελιες αλλα εχουν χαθει το τελευταιο διαστιμα.
Panospanxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2024
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα φίλε είναι διαφορετική από τις φωτογραφίες είναι μαύρηΚαλημερα
GFE 100%
Sex in shower
Shower together
French kiss
Rimming
Foot fetish
Erotic massage
Body to body massage
Position 69
PRICE
€120 1 hour
€ 60 30minutes
Revolut paymentaccepted
Cash paymentaccepted
Έχω κάνει και πιο παλιά την κρητική μου. Καμία σχέση με τις photo. Ρωσσίδα γύρο στα 45-50. Λεπτή. Μασάζ κάτω που μέτριο και hjSofia MayMassage δοκίμασε κανείς;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 110
- Εμφανίσεις
- 35K
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 63