Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.101
Πόντοι
456
Αυστηρά ουκρανική νοοτροπία
Έχεις μπερδέψει τις Ουκρανες με Ρουμάνες ή έχεις πάρει μόνο 1-2 κοπέλες και έβγαλες άποψη για όλες.

9/10 έχω περάσει τέλεια με Ουκρανες και έχω δοκιμάσει δεκάδες από εκεί.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.101
Πόντοι
456
ετσι ειναι φιλε οπως τα λεει αλλα δεν ξερω αν της δωσεις πατραπανω λεφτα θα κανει κατι ποιο ερωτικο το μασαζ της ειναι καλο αλλα δεν ειναι κατι wow απο εμφανιση ενα 3ακι πιανει το
Σε τι τιμές παίζει αυτή;
Γιατί αν είναι πάνω από 60€ τα 30 λεπτά για να στην παίξει απλά, τότε δεν αξίζει.

User159

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
75
Πόντοι
0
Έχεις μπερδέψει τις Ουκρανες με Ρουμάνες ή έχεις πάρει μόνο 1-2 κοπέλες και έβγαλες άποψη για όλες.

9/10 έχω περάσει τέλεια με Ουκρανες και έχω δοκιμάσει δεκάδες από εκεί.
Δεν μπερδεύω κανέναν, αλλά εσείς ερμηνεύετε τα γραπτά όπως σας βολεύει και όχι όπως έχουν γραφτεί.

Είχα ένα νυχτερινό κλαμπ στο εξωτερικό, από το οποίο πέρασαν πολλές γυναίκες διαφορετικών εθνικοτήτων και χαρακτηριστικών. Το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να ελέγχει τον εαυτό του, να καταστέλλει κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του και να προσποιείται είναι μια πλευρά του, η οποία όμως δεν αλλάζει σε τίποτα τη νοοτροπία του!!!

Αν ήσουν σε επαφή με αυτά τα άτομα ως εργοδότης, μέλος της ασφάλειας ή μπάρμαν (δηλαδή όχι ως πελάτης), θα μιλούσες διαφορετικά και όχι μόνο εσύ, αλλά και οι άλλοι σε αυτό το νήμα

Και τελικά, το ότι τα πήγαινες καλά μαζί τους, ναι, κι εγώ το ίδιο, γιατί τους αρέσει το σεξ και τα λεφτά.

Πάρε για παράδειγμα τον εαυτό σου, για να πουλήσεις το προϊόν σου, είσαι πρόθυμος να το επαινέσεις ακόμα κι αν ξέρεις ότι δεν αξίζει τίποτα.

Ο κ. Elia Kazan το έγραψε σωστά στο βιβλίο του «Η σιωπηλή συμφωνία»: «Ζούμε χάρη στη σιωπηλής συμφωνίας ότι δεν θα λέμε ποτέ την αλήθεια ο ένας στον άλλο!»

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
822
Πόντοι
86
Δεν μπερδεύω κανέναν, αλλά εσείς ερμηνεύετε τα γραπτά όπως σας βολεύει και όχι όπως έχουν γραφτεί.

Είχα ένα νυχτερινό κλαμπ στο εξωτερικό, από το οποίο πέρασαν πολλές γυναίκες διαφορετικών εθνικοτήτων και χαρακτηριστικών. Το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να ελέγχει τον εαυτό του, να καταστέλλει κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του και να προσποιείται είναι μια πλευρά του, η οποία όμως δεν αλλάζει σε τίποτα τη νοοτροπία του!!!

Αν ήσουν σε επαφή με αυτά τα άτομα ως εργοδότης, μέλος της ασφάλειας ή μπάρμαν (δηλαδή όχι ως πελάτης), θα μιλούσες διαφορετικά και όχι μόνο εσύ, αλλά και οι άλλοι σε αυτό το νήμα

Και τελικά, το ότι τα πήγαινες καλά μαζί τους, ναι, κι εγώ το ίδιο, γιατί τους αρέσει το σεξ και τα λεφτά.

Πάρε για παράδειγμα τον εαυτό σου, για να πουλήσεις το προϊόν σου, είσαι πρόθυμος να το επαινέσεις ακόμα κι αν ξέρεις ότι δεν αξίζει τίποτα.

Ο κ. Elia Kazan το έγραψε σωστά στο βιβλίο του «Η σιωπηλή συμφωνία»: «Ζούμε χάρη στη σιωπηλής συμφωνίας ότι δεν θα λέμε ποτέ την αλήθεια ο ένας στον άλλο!»
Δηλαδη εβγαλες συμπερασμα για τη νοοτροπια μιας ολοκληρης χωρας μεσα απο τη νυχτερινο σου κεντρο.

Επετρεψε μας και μας στη Λεμεσο που ζουμε μαζι τους τα τελευταια χρονια να εχουμε διαφορετικη αποψη.

Και πιστεψε με δεν θελεις καν να μαθεις τι στερεοτυπα εχουν οι ξενοι για κυπριους και ελληνες. Μερικα απο αυτα:

Χωριατες
Αμορφωτοι
Συντηρητικοι σε επιπεδο μουσουλμανων
Ψευτες
Μαμακιες
Πουλαμε τη πατριδα μας για να βγαλουμε λεφτα ή να γλιτωσουμε λεφτα

Αν τα δεχεσαι ολα αυτα για μας να δεχτω και γω την κακια νοοτροπια των ουκρανιδων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom