Νέα

Απεβίωσε η Μαρινέλλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.824
Πόντοι
6.246
Ευτυχώς όμως δεν φτάσαμε σε καταστάσεις Αμερικής με γλωσσοφιλα Μαντονα-Μπριτνε'υ' Σπίαρς .
Ούτε φτάσαμε σε σημείο ώστε σε συναυλία της Μαρινέλλας να πλακώνει όλο το αδελφατο όπως γίνεται σε συναυλίες της Κα'ι'λι Μινόγκ.
Για το δεύτερο μην ορκίζεσαι, η Μαρινέλλα ήταν πάντα η αγαπημένη των γκέι, όπως αντίστοιχα η Βουγικουκλάκη ως ηθοποιός.

peresvet

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2022
Κριτικές
27
Like
1.306
Πόντοι
2.411
Rip στην καλύτερη

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.063
Πόντοι
16.235
Για το δεύτερο μην ορκίζεσαι, η Μαρινέλλα ήταν πάντα η αγαπημένη των γκέι, όπως αντίστοιχα η Βουγικουκλάκη ως ηθοποιός.
Άρα θα είναι λογικό να περιμένουμε άφιξη της Κα'ι'λι Μινόγκ η της Μαντόνα στην κηδεία της Μαρινέλλας...

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.626
Πόντοι
206
Ρε σεις δεν υπάρχουν και πολλές τραγουδίστριες υψηλού επιπέδου στην γενιά της. Μοσχολιού, Κουμιώτη, Μούσχουρη, Γαλάνη, Τζένη Βάνου, άντε και Δούκισσα. Τραγουδίστρια, όχι τραγουδιάρα... Τραγουδιάρες άπειρες. Τι να λέμε;!
Ακόμα και τα μέτρια τραγούδια που ερμήνευσε είναι διαμάντια μπροστά στην σημερινή κατάντια.

Ήταν ένα από τα καλά κεφάλαια του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. .
Σ' ευχαριστώ που υπήρξες στο μουσικό στερέωμα της Ελλάδας. Ας είναι αναπαυμένη η ψυχή σου.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.324
Πόντοι
28.246
καλή ήταν , θεός σχωρέστην

Οι φωνές είναι και λίγο υποκειμενικές τι μας αρέσει κ τι δεν
Εμένα η φωνή της Μαρινέλλας με απωθούσε , ποτέ δεν την άκουγα αλλά την εκτιμούσα
Αντιθέτως με τρελαίνει η χροιά της Σαμίου και σαν πρώτη θεωρώ τη Λαίδη που έχει δεκάδες κομματάρες κ φωνάρα

Δυνατή και η Χάρις
Για εμένα πλέον μόνο Η Αλεξίου και η Βιτάλη έμειναν από μεγάλες φωνές. Φωναρες που λέμε.

Τσάρκας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.351
Πόντοι
216
Καλή τραγουδίστρια που μεσουράνησε σε μια εποχή που υπήρχε καλό ελληνικό τραγούδι (εμπορικό και ποιοτικό). Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.063
Πόντοι
16.235

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.509
Πόντοι
9.931
Της Δόμνας ή της Άντζυς; :grin:
έψαξα να δώ ποιά Δόμνα λες και μου έπεσε με τη μία :2funny:
Για εμένα πλέον μόνο Η Αλεξίου και η Βιτάλη έμειναν από μεγάλες φωνές. Φωναρες που λέμε.
ε ναί η Αλεξίου είναι κορυφή , έντεχνο τοπ επίπεδο,
την είδα πέρυσι στη συναυλία του Λεξ , υπέροχη κυρία !!!

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
26.274
Πόντοι
24.596
Για την Μπελου υπήρχαν σχετικές αναφορές,άλλωστε είχε πολύχρονη σχέση με γυναίκα .
Για την Μαρινέλλα ουδέν σχετικόν είχε ειπωθεί .
Μπέλλου πέθανε λένε από πρόβλημα στον προστατη:huh:
Μαρινέλλα γαμουσε κατά σειρά Καζαντζίδη, Βοσκόπουλο και στα γεράματα Ρέμο :pipa2::confused::confused::confused:

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
1.626
Πόντοι
206
έψαξα να δώ ποιά Δόμνα λες και μου έπεσε με τη μία :2funny:
Έλα, πονηρούλη, που περίμενες να "πάρεις μάτι"!!! :wink: Να σε αποζημιώσω με το "πονηρούλικο διονυσιακό-αποκριάτικο" άσμα "πώς το τρίβουν το πιπέρι", σε ερμηνεία τής Δόμνας Σαμίου. [Πώς το τρίβουν το πιπέρι; Με τον πούτσο τους το τρίβουν και το ψωλοκοπανίζουν].:grin:

Πέραν του αστείου, η Δόμνα Σαμίου ήταν "ογκόλιθος" του Δημοτικού τραγουδιού, που σε όλη την ζωή της, εκτός από την ερμηνεία, διέσωσε πάμπολλα παραδοσιακά τραγούδια, που άκουγε από γιαγιάδες και παππούδες στα χωριά, οπότε (μαζί με την Μαρινέλλα) υπήρξε μία μεγάλη μορφή τού ελληνικού τραγουδιού.

"Τζιβαέρι". Θα το τραγουδάνε τώρα μαζί στον άλλο κόσμο με την Μαρινέλλα....

Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.509
Πόντοι
9.931
Έλα, πονηρούλη, που περίμενες να "πάρεις μάτι"!!! :wink: Να σε αποζημιώσω με το "πονηρούλικο διονυσιακό-αποκριάτικο" άσμα "πώς το τρίβουν το πιπέρι", σε ερμηνεία τής Δόμνας Σαμίου. [Πώς το τρίβουν το πιπέρι; Με τον πούτσο τους το τρίβουν και το ψωλοκοπανίζουν].:grin:

Πέραν του αστείου, η Δόμνα Σαμίου ήταν "ογκόλιθος" του Δημοτικού τραγουδιού, που σε όλη την ζωή της, εκτός από την ερμηνεία, διέσωσε πάμπολλα παραδοσιακά τραγούδια, που άκουγε από γιαγιάδες και παππούδες στα χωριά, οπότε (μαζί με την Μαρινέλλα) υπήρξε μία μεγάλη μορφή τού ελληνικού τραγουδιού.

"Τζιβαέρι". Θα το τραγουδάνε τώρα μαζί στον άλλο κόσμο με την Μαρινέλλα....
δεν τα ακούω ρε αυτά αλλά τα σέβομαι !!
κανά Κωνσταντινόπουλο σε κανά γλέντι ναί ..
από μπουζουξίδες Μελά-Άντζελα-Καρρά και Τόλη ,αυτά τα λίγα ..
από πολύ παλιούς μου αρέσει η φωνή του Τσαουσάκη

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.063
Πόντοι
16.235

TASOSDRIVER

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
1.218
Πόντοι
206
Και η Γλυκερία. Αυτεs είναι Συμφωνώ. Αλεξίου, Βιτάλη και η Γλυκερία. Άντρες τραγουδιστές από νέους άστο μηδέν κανένας. Ρέμος τον σπρώχνει το σύστημα, μόνο Οικονομόπουλος

• Like
Αντιδράσεις: Zebu
OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
49.324
Πόντοι
28.246
Και η Γλυκερία. Αυτεs είναι Συμφωνώ. Αλεξίου, Βιτάλη και η Γλυκερία. Άντρες τραγουδιστές από νέους άστο μηδέν κανένας. Ρέμος τον σπρώχνει το σύστημα, μόνο Οικονομόπουλος
Έχεις δίκιο. Ντρέπομαι που ξέχασα την Γλυκερία.
Μιλάμε για την Αγία Τριάδα του λαϊκού.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.892
Πόντοι
8.595
Έχεις δίκιο. Ντρέπομαι που ξέχασα την Γλυκερία.
Μιλάμε για την Αγία Τριάδα του λαϊκού.
Νομίζω πως ξεχνάτε και Πίτσα Παπαδοπούλου... Στο λαϊκό καθαρά μιλάμε. Σοβαρό λαρύγγι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom