Νέα

Απεβίωσε η Μαρινέλλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 111
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aidiogliftis

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
5.653
Πόντοι
1.056
Θυμάμαι την δεκαετία του '70 τα καλοκαίρια στις καμπάνες στα αστέρια της Γλυφάδας που ήταν πολύ της μόδας τότε περνάγαμε μπροστά απο τη καμπάνα της και σχεδόν μας έβριζε μη πω τώρα καμιά κακή κουβέντα βραδυάτικα γιατί λέει της χαλάγαμε την ησυχία.

Απο τότε τη σιχαινόμουν.

Ενώ ο Φίλιππος Νικολάου ήταν πάντα χαμογελαστός και συμπαθέστατος.
Εγώ θείο την δεκαετία του 70 ήμουν στις καμπάνες του πατέρα μου :tooth:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
33.511
Πόντοι
9.931
Ούτε και μένα μου άρεσε…καθώς την είχα σχολιάσει άσχημα πρόπερσι που έπεσε στην σκηνή!

Οφείλω όμως να παραδεχτώ πως ζηλεύω αυτούς που πεθαίνουν όπως αγαπούν,αυτή πέθανε τραγουδώντας

Εχω απο την άλλη τρελό ρισπεκτ στην Χαρις Αλεξιου
καλή ήταν , θεός σχωρέστην

Οι φωνές είναι και λίγο υποκειμενικές τι μας αρέσει κ τι δεν
Εμένα η φωνή της Μαρινέλλας με απωθούσε , ποτέ δεν την άκουγα αλλά την εκτιμούσα
Αντιθέτως με τρελαίνει η χροιά της Σαμίου και σαν πρώτη θεωρώ τη Λαίδη που έχει δεκάδες κομματάρες κ φωνάρα

Δυνατή και η Χάρις

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.367
Πόντοι
48.917
Εκει ψηλά ας προσέχει τον Παντέλο...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
Ούτε μισό ωραίο τραγούδι δεν είχε πει. Ας είναι ελαφρύ.
Ένα εκπληκτικό τραγούδι,
(ως ερμηνεία περισσότερο) είναι αυτο. Βέβαια απόψεις είναι αυτά - αλλά η ερμηνεία της είναι σε αυτό πάντα συγκλονιστική. Και ομολογώ δεν την ακούω ποτέ.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.942
Πόντοι
3.656

Εμένα η φωνή της Μαρινέλλας με απωθούσε , ποτέ δεν την άκουγα αλλά την εκτιμούσα
Αντιθέτως με τρελαίνει η χροιά της Σαμίου και σαν πρώτη θεωρώ τη Λαίδη που έχει δεκάδες κομματάρες κ φωνάρα

Δυνατή και η Χάρις

τυπε πρεπει να εισαι ο μονος μυστης που κοιταει την φωνη της σαμιου :confused::confused::confused:

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.825
Πόντοι
6.246
Η άρθρωσή της απλά αψεγάδιαστη και πολύ δυνατή φωνή με μεγάλη γκάμα. Σκηνική παρουσία πολύ καλή δεν το έπαιξε ποτέ ξέκωλο. Όπως και αυτός που την έβγαλε στο τραγούδι έχει πει πάρα πολλά ηλίθια τραγούδια (παιδί απ' την Ανάβυσσο, πρέπει να σπάσουμε τις αλυσίδες, εγώ θα πάρω καπετάνιο κάτι τέτοια είναι μόνο για γέλια κατά τη γνώμη μου και μάλιστα και όταν βγήκαν τα κοροϊδευαν όπως και το τρανζιστοράκι) γιατί ξεκίνησε από το μηδέν και κυνηγούσε το χρήμα. Έχει πει και όμορφα τραγούδια. Σίγουρα πάντως χαρακτηριστική φωνή που την καταλαβαίνεις από την πρώτη νότα.

Πάει και αυτή...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.323
Πόντοι
46.423
Εγώ θείο την δεκαετία του 70 ήμουν στις καμπάνες του πατέρα μου :tooth:

Και εγώ ρε θείο το ίδιο.

Αλλά μου την είχε σπάσει γιατί έβγαινε με τις κελεμπίες και μας έκανε παρατηρήσεις γιατί πιτσιρικάδες περνάγαμε μπροστά απο τη καμπάνα της.

Ήταν και σα σκιάχτρο.

:zombie:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.068
Πόντοι
16.235
Η άρθρωσή της απλά αψεγάδιαστη και πολύ δυνατή φωνή με μεγάλη γκάμα. Σκηνική παρουσία πολύ καλή δεν το έπαιξε ποτέ ξέκωλο. Όπως και αυτός που την έβγαλε στο τραγούδι έχει πει πάρα πολλά ηλίθια τραγούδια (παιδί απ' την Ανάβυσσο, πρέπει να σπάσουμε τις αλυσίδες, εγώ θα πάρω καπετάνιο κάτι τέτοια είναι μόνο για γέλια κατά τη γνώμη μου και μάλιστα και όταν βγήκαν τα κοροϊδευαν όπως και το τρανζιστοράκι) γιατί ξεκίνησε από το μηδέν και κυνηγούσε το χρήμα. Έχει πει και όμορφα τραγούδια. Σίγουρα πάντως χαρακτηριστική φωνή που την καταλαβαίνεις από την πρώτη νότα.

Πάει και αυτή...

Γιατί ηλίθια;
Αυτό ήταν το κλίμα την δεκαετία του '70.
Ήταν ένα κομμάτι της μουσικής μας ιστορίας αλλά και της ιστορίας του καθενός που νιωθει.

billias °

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
30
Like
2.943
Πόντοι
1.196

Δεν την είχα ακούσει πότε live , αλλά και δεν θα πήγαινα ποτέ να την ακουσω σε μαγαζί.
Παρόλα αυτά άφησε και αυτή το όποιο αποτύπωμα της στην Ελληνική μουσική βιομηχανία.

R.I.P

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.117
Πόντοι
12.756
Τα λόγια είναι περιττά...
Ναι το πιο ωραίο που μπορούσαμε να πούμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δυνατή και η Χάρις
Αντζυ άλογο πολύ,εκεί που καίγεσαι πολύ κτλ:sopase:

billGor

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
6.905
Πόντοι
9.345
ενα μοναδικό ντουέτο με την Μπελλου, αν και πολύ παλια εκπομπή το ειχα πρωτοδει τυχαία την εποχή του κορώνα
μου ειχε κανει εντύπωση η απλότητα και άνεση και των δυό τους

Alexis_cool

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.889
Πόντοι
1.056
πολύ μεγάλη τραγουδίστρια ερμηνευτικά.
Άφησε κάποια πολύ όμορφα τραγούδια με Ζαμπέτα κλπ.
Επίσης το Ρεσιτάλ με Κώστα Χατζή, άφησε ένα ισχυρό αποτύπωμα στην εποχή του.
Τραγούδησε πολλά μέτρια ή συνηθισμένα τραγούδια. Διαφωνώ με το συχνά πομπώδες ύφος της.
Σίγουρα πέρασε και αυτή στην Ιστορία της ελληνικής μουσικής.
Καλό ταξίδι κυρία Μαρινέλλα.
Χαιρετισμούς στον Στέλιο και στους άλλους εκεί ψηλά.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.825
Πόντοι
6.246
Γιατί ηλίθια;
Αυτό ήταν το κλίμα την δεκαετία του '70.
Ήταν ένα κομμάτι της μουσικής μας ιστορίας αλλά και της ιστορίας του καθενός που νιωθει.
Το τι αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό. Και την εποχή που έβγαινε το παιδί απ΄την Ανάβυσσο και το εγώ θα πάρω καπετάνιο οι άνθρωποι τα κοροϊδευαν για τους στίχους τους και τα θεωρούσαν πολύ σαχλά (αντίστοιχα όταν έλεγε ο Ξανθόπουλος πετραδάκι πετραδάκι και ο Μπιθικώστης θα πουλήσω το ρολόι). Με κάτι τέτοια κομμάτι η Μαρινέλλα έγινε gay icon.
Κάνε τη σύγκριση με τη Μοσχολιού που είχε βαριά φωνή αλλά έλεγε πολύ πιο σοβαρά κομμάτια που δεν την ακούν οι gay.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.068
Πόντοι
16.235
Το τι αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό. Και την εποχή που έβγαινε το παιδί απ΄την Ανάβυσσο και το εγώ θα πάρω καπετάνιο οι άνθρωποι τα κοροϊδευαν για τους στίχους τους και τα θεωρούσαν πολύ σαχλά (αντίστοιχα όταν έλεγε ο Ξανθόπουλος πετραδάκι πετραδάκι και ο Μπιθικώστης θα πουλήσω το ρολόι). Με κάτι τέτοια κομμάτι η Μαρινέλλα έγινε gay icon.
Κάνε τη σύγκριση με τη Μοσχολιού που είχε βαριά φωνή αλλά έλεγε πολύ πιο σοβαρά κομμάτια που δεν την ακούν οι gay.
Ευτυχώς όμως δεν φτάσαμε σε καταστάσεις Αμερικής με γλωσσοφιλα Μαντονα-Μπριτνε'υ' Σπίαρς .
Ούτε φτάσαμε σε σημείο ώστε σε συναυλία της Μαρινέλλας να πλακώνει όλο το αδελφατο όπως γίνεται σε συναυλίες της Κα'ι'λι Μινόγκ.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
26.276
Πόντοι
24.596
ενα μοναδικό ντουέτο με την Μπελλου, αν και πολύ παλια εκπομπή το ειχα πρωτοδει τυχαία την εποχή του κορώνα
μου ειχε κανει εντύπωση η απλότητα και άνεση και των δυό τους

Παλαίμαχες dykes και οι δύο,ακούγεται ότι είχαν εμφυτεψει τσαπου:huh::confused::confused::confused:

memphis75

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
353
Πόντοι
21
Η Μαρινέλλα δεν ήταν απλώς μια μεγάλη φωνή. Ήταν συναίσθημα, ήταν μνήμη, ήταν κομμάτι της ζωής μας.

dleivas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
2.198
Πόντοι
456
η αντιληψη που εχει ο καθενας για τη μουσικη ειναι κατι εντελως προσωπικο.για παραδειγμα θεωρω τους the rolling stones και τους pink floyd ως τις πιο υπερεκτιμημενες μετριοτητες.αλλοι τους εχουν για θεους.
η μαρινελλα με 10 τραγουδια σοβαρα,ειναι η σημαντικοτερη ερμηνευτρια της ελληνικης μουσικης οχι μονο φωνητικα αλλα και στον τροπο που αντιμετωπισε και εξελιξε το επαγγελμα της.σε μια εποχη που ολες τραγουδουσαν καθιστες οπως η μπελλου,αυτη πηγε 30 χρονια μπροστα και εφηυρε τη σκηνικη παρουσια και το σοου.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom