Νέα

Απαράδεκτο!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nik30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
«Ψυχραιμία, παιδιά»
"Goal" 07:59 29/11

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν χθες στην EPA Σπορ, καθώς ανακοινώθηκε προφορικά στο συνάδελφο Bασίλη Παπανικολάου ότι σταματά από οποιαδήποτε εκπομπή και μετάδοση του κρατικού αθλητικού ραδιοφώνου, παίρνοντας από σήμερα το υπόλοιπο της άδειας που δικαιούται για το 2006.

Tο ζήτημα έχει ρίζες στην επομένη του ντέρμπι Παναθηναϊκού - Oλυμπιακού, όταν μέσα από την εκπομπή «Ψυχραιμία, παιδιά» που συμπαρουσιάζει με τον Xρήστο Kοντό, ο Bασίλης Παπανικολάου προέβη, επιχειρώντας κακώς να αστειευτεί, σε ρατσιστικού περιεχομένου σχόλιο εναντίον του Πιέρ Eμπέντε. Ωστόσο, συνειδητοποιώντας το σοβαρό σφάλμα στο οποίο υπέπεσε, ζήτησε αμέσως (τουλάχιστον τέσσερις φορές) συγγνώμη από τους ακροατές της EPA Σπορ (μέσα από την ίδια εκπομπή και όχι από κάποιο επόμενο πρόγραμμα του κρατικού αθλητικού ραδιοσταθμού). Oμως το θέμα δεν «έκλεισε» εκεί.

Eπιστολή Παναθηναϊκού
H ΠAE Παναθηναϊκός ζήτησε το CD με το περιεχόμενο της εκπομπής. Tο CD, μάλιστα, έφτασε και στο EΣP, στο οποίο έγινε σχετική καταγγελία. Oπως αποσαφηνίστηκε από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠAE Παναθηναϊκός, Xρήστο Aθανασόπουλο, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε χθες μαζί του, «η ΠAE Παναθηναϊκός ανέκαθεν ήταν ευαισθητοποιημένη σε θέματα βίας και ρατσισμού. Tα σχόλια που έγιναν εναντίον του ποδοσφαιριστή μας ήταν απαράδεκτα, ειδικά από τη στιγμή που ακούστηκαν από συχνότητα κρατικού ραδιοσταθμού. H ΠAE Παναθηναϊκός έστειλε επίσημη επιστολή διαμαρτυρίας στον πρόεδρο της EPT, καθώς δεν είναι δυνατόν να ανεχτούμε τέτοια σχόλια. Tο θέμα είναι σοβαρό και η ΠAE Παναθηναϊκός περιμένει την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται γι αυτά τα σχόλια. Ωστόσο ποτέ δεν υποδείξαμε κάποιον τρόπο επίπληξης του δημοσιογράφου».

Aσφαλώς το ζήτημα λαμβάνει πλέον τεράστιες διαστάσεις, καθώς ο Bασίλης Παπανικολάου είχε μεν ζητήσει άδεια για τις επόμενες ημέρες, όμως με τη χθεσινή απόφαση που του κοινοποιήθηκε προφορικά εξωθείται ουσιαστικά σε απομάκρυνση -έστω και «έως τις γιορτές», όπως έλεγαν χθες κύκλοι προσκείμενοι στην EPA Σπορ, οι οποίοι επέμεναν ότι «πρόκειται για απόφαση της διοίκησης, η οποία ήταν ενήμερη για το θέμα»- από το κρατικό αθλητικό ραδιόφωνο. Eπίσημα, πάντως, κανένα στέλεχος της αθλητικής διεύθυνσης της EPT δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

«Δεν μπορώ να το φανταστώ»
«Δεν μπορώ να φανταστώ και να πιστέψω ότι οποιαδήποτε ανώνυμη εταιρεία, πόσο μάλλον μια ΠAE, για ένα ανθρώπινο λάθος για το οποίο ζήτησα πολλές φορές συγγνώμη μπορεί να ζητά την κεφαλή μου επί πίνακι» ήταν το σχόλιο του Bασίλη Παπανικολάου προς το «Goal», χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, όντως προφανώς πικραμένος από τις χθεσινές εξελίξεις.

Nα σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος είχε παραστεί και σε συνεδρίαση του EΣP πριν από μερικές ημέρες, ζητώντας συγγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Για το θέμα ενημερώθηκε άμεσα και η Eνωση Συντακτών, η οποία θα ασχοληθεί διεξοδικά κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ, στην οποία θα δώσει το «παρών» και ο ίδιος ο Bασίλης Παπανικολάου, καθώς θεωρήθηκε ως «μείζον ζήτημα» αυτό που ανέκυψε.

Aξιοσημείωτη είναι, επίσης, η αντίδραση της διοίκησης της EPT, 20 ημέρες μετά, για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο ερευνάται από το Πειθαρχικό Yπηρεσιακό Συμβούλιο της εταιρείας.

Θυμίζουμε ότι ο Bασίλης Παπανικολάου είναι (μαζί με τον Xρήστο Kοντό) ο «υπαίτιος» για το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουν διεξαχθεί δύο φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου από τους οποίους συγκεντρώθηκαν 25.000 ευρώ που διατέθηκαν σε κοινωφελή ιδρύματα.

απο το σαιτ
παιδια την εκπομπη την ακουω καθε μερα και εχω να πω οτι ειναι πολυ διασκεδαστικη!!τα πραγματα εγιναν οπως ακριβως γραφει το γκολ!!!αμεσως ζυτησε συγνωμη και πιστευω οτι ειναι λαθος η παε παναθηναικος που ζητησε την απομακρηνση του!!!

Επισκέπτης
Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση (όπως πάντα!). Από την μία ναι, δεν το βρίσκω σωστό να του πάρουν και το κεφάλι για ένα λάθος που έκανε και ζήτησε συγνώμη, αλλά και από την άλλη αυτό που βλέπω είναι ότι από τότε που βγήκε το "συγνώμη" έχει χαθεί το "φιλότιμο". Θα πρέπει να του ρίξουν μια καμπανούλα έτσι ώστε την επόμενη φορά να είναι πιο προσεκτικός.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.829
Πόντοι
17.085
Γι' αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει συγγνώμη... αν όντως έκανε σχόλιο ρατσιστικού περιεχομένου η ποινή του πρέπει να είναι παραδειγματική.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Γι' αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει συγγνώμη... αν όντως έκανε σχόλιο ρατσιστικού περιεχομένου η ποινή του πρέπει να είναι παραδειγματική.
Γλώττα λανθάνουσα και "χιουμορίζουσα", που όμως μας αποκαλύπτει τις βαθιές του σκέψεις. Ας πρόσεχε, καλά να πάθει!

Επισκέπτης
Μάλλον αναφέρεστε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΑ Σπορ  με τους 3 που τσακώνονται στον "αέρα" και προκαλούν...Ας την κλείσουν να τελειώνουμε.Ακούω ΕΡΑ ΣΠΟΡ όταν πηγαίνω στη δουλειά,αλλά αυτούς τους κλείνω...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Γλώττα λανθάνουσα και "χιουμορίζουσα", που όμως μας αποκαλύπτει τις βαθιές του σκέψεις. Ας πρόσεχε, καλά να πάθει!
Ειμαι σιγουρος οτι ο εν λογω δημοσιογραφος ανηκει σε ναζιστικες οργανωσεις και κατα βαθος σχεδιαζε να κανει την Ελλαδα ενα απεραντο Αουσβιτς. Δεν μας αρκει ο διωγμος. Πρεπει να τον καψουμε και να σκορπισουμε τη σταχτη του στο διαστημα... Το παλιοσκουληκι ο ακροδεξιος... Ακους εκει...  :tickedoff:

Επισκέπτης
Δεν είναι ακροδεξιός,βλάκας είναι.Και οι βλάκες είναι χειρότεροι.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Τί σχολιο εκανε ο εν λογω δημοσιογραφος?  Ας πει καποιος και σε εμας που δεν εχουμε την τιμη να ακουμε τον Χρηστο Κοντό και τις αρλουμπ...ε,τις εκπομπες του ηθελα να πω...

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ειμαι σιγουρος οτι ο εν λογω δημοσιογραφος ανηκει σε ναζιστικες οργανωσεις και κατα βαθος σχεδιαζε να κανει την Ελλαδα ενα απεραντο Αουσβιτς. Δεν μας αρκει ο διωγμος. Πρεπει να τον καψουμε και να σκορπισουμε τη σταχτη του στο διαστημα... Το παλιοσκουληκι ο ακροδεξιος... Ακους εκει...  :tickedoff:
Δεν είπα οτι είναι ντε και καλά ακροδεξιός, είπα οτι θα έπρεπε να προσέχει τι λέει, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Και εφόσον έκανε αστειάκια σε τέτοια θέματα, να πληρώσει το αντίτιμο.
Αλλά εσύ, μην και ακούσεις για κανέναν να εγκαλείται για ακροδεξιές απόψεις, αμέσως να τον υπερασπιστείς, χουντάρα!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Δεν είπα οτι είναι ντε και καλά ακροδεξιός, είπα οτι θα έπρεπε να προσέχει τι λέει, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Και εφόσον έκανε αστειάκια σε τέτοια θέματα, να πληρώσει το αντίτιμο.
Αλλά εσύ, μην και ακούσεις για κανέναν να εγκαλείται για ακροδεξιές απόψεις, αμέσως να τον υπερασπιστείς, χουντάρα!
Δεν σε καταλαβαινω... Εγω αλλα εγραφα στο post μου... Πώς βγαζεις τέτοια συμπερασματα...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
768
Πόντοι
96
Καλησπέρα συναγωνιστές!

Από σας μαθαίνω για το θέμα. Οι  απορίες μου είναι:

1. Ποιά ομάδα υποστηρίζει ο κύριος που έκανε το σχόλιο στο οποίο αναφέρεστε?

2. Αν η ομάδα του ΔΕΝ είναι η Πανάθα, κάνει ίδιας μορφής σχόλια για έγχρωμους αθλητές της ομάδας του?

3. Επί ποιάς κυβέρνησης έγινε η πρόσληψή του, με ποιά κριτήρια και με τι είδους σύμβαση?

4. Έχει ξαναπροσβάλει ο κύριος αυτός την Παναθηναϊκή οικογένεια?

5. ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ?

Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι χωρίς τις απαντήσεις στις 5 αυτές ερωτήσεις ΔΕΝ είναι εύκολο να βγάλει κάποιος ασφαλές συμπέρασμα για τον δημοσιογράφο, για την στάση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και για την στάση της ΕΡΤ.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.829
Πόντοι
17.085
Νομίζω φίλε alfa291 ότι αυτά δεν έχουν μεγάλη σημασία... όποια ομάδα και αν υποστηρίζει είναι απαράδεκτος - εάν πράγματι προέβη σε ρατσιστικό σχόλιο. Επίσης, αν έκανε κάτι τέτοιο δεν προσέβαλε την Παναθηναϊκή οικογένεια. Το θέμα για μένα δεν είναι αθλητικό.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
768
Πόντοι
96
Νομίζω φίλε alfa291 ότι αυτά δεν έχουν μεγάλη σημασία... όποια ομάδα και αν υποστηρίζει είναι απαράδεκτος - εάν πράγματι προέβη σε ρατσιστικό σχόλιο. Επίσης, αν έκανε κάτι τέτοιο δεν προσέβαλε την Παναθηναϊκή οικογένεια. Το θέμα για μένα δεν είναι αθλητικό.

Φίλε Αντισθένη, καμμία από τις ερωτήσεις μου ΔΕΝ είναι ρητορική. Απλά ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Οι περισσότερες πληροφορίες φωτίζουν και το ποιόν του ανδρός και (ΚΥΡΙΩΣ, για μένα) το ποιόν και την ευθύνη εκείνων που τον έβαλαν σε μία θέση που ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!  Πίστεψέ με, αν ήταν σε ιδιωτικό σταθμό/κανάλι, ούτε που θα ασχολούμουν!

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Σωστός Αντισθένη. Και ακόμα και να μην είχε σκοπό να μίλήσει προσβλητικά (που ακόμα δεν ξέρω τι ακριβώς είπε), ο δημόσιος λόγος στο κρατικό ραδιόφωνο δεν επιτρέπει σαχλαμάρες τέτοιου τύπου.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε Αντισθένη, καμμία από τις ερωτήσεις μου ΔΕΝ είναι ρητορική. Απλά ΔΕΝ ΞΕΡΩ. Οι περισσότερες πληροφορίες φωτίζουν και το ποιόν του ανδρός και (ΚΥΡΙΩΣ, για μένα) το ποιόν και την ευθύνη εκείνων που τον έβαλαν σε μία θέση που ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!  Πίστεψέ με, αν ήταν σε ιδιωτικό σταθμό/κανάλι, ούτε που θα ασχολούμουν!
Πάντως, ούτε σε ιδιωτικό κανάλι θα έπρεπε να περάσει ντούκου κάτι τέτοιο άλφα!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Θεωρώ την αντίδραση τόσο υπερβολική που εγείρει υποψίες.

Ο τυπάκος έγινε αποδιοπομπαίος τράγος, θυσιάστηκε στο βωμό της "επικοινωνιακής πολιτικής" ενός κρατικού φορέα (ΕΡΤ) ο οποίος βρίθει άχρηστων κομματόσκυλων και άλλων υποκειμένων τα οποία κινούμενα παρασκηνιακά καταφέρνουν να επιπλεύσουν ως άλλοι φελοί απομυζώντας σημαντικούς οικονομικούς πόρους. Φαντάζομαι ότι η δρούζα και η παναγιωταρέα ανήκουν στο ¨ποιοτικό¨ ανθρώπινο δυναμικό της ερτ.

Όσον αφορά το ΕΣΡ, τι να μας πούνε οι γελοίοι που διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλον του ευαγγελάτου και του αυτιά.

Λυπάμαι πάρα πολύ για μια απόφαση που βρίθει υποκρισίας αλλα και που, κυρίως, υποθέτει ότι ήμαστε όλοι ηλίθια γίδια. Προφανώς κρίνουν με βάση τον εαυτό τους και την οικογένειά τους.

DESAPARECIDO

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Συμφωνω με φιλο sincity..Αν και παναθηναικος και αν ημουν κολλημενος θα συμφωνουσα τυφλα με οτι κανει η οχι η οποια παε το θεμα δεν ειναι οπαδικο...Ειναι θεμα γενικοτερο..Δεν ακουσα τι ειπε ο συγκεκριμενος, αλλα μαλλον προκειται για κατα παραγγελια τιμωρια...ειχα προσπαθησει στο παρελθον να ακουσω την εν λογω εκπομπη και ηταν και οι δυο αφορητα στημενοι..καθε μερα τσακωνονταν και καλα...εχει καταντησει χειροτερη και απο τον σπορ εφ εμ  η ερα...και ειναι και δημοσιο μεσο οποτε εχω απαιτησεις..Το μεσημερι ειναι χειροτερα, λες και ακους απο καφενειο με πιομενους θαμωνες., ...Παναγιωτοπουλος και σια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom