Νέα

Αντιμετώπιση ξεπέτας - προτεινόμενες μεθοδολογίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου,

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ και στα κορίτσια του πεζοδρομίου!
για τους πρώτους δεν πρέπει να αγωνιούμε, "εξαργύρωσαν" τον αγώνα τους με βουλευτικές θέσεις, υπουργικά χαρτοφυλάκια, μίζες κτλ
οι άλλες όλες είναι στην κατηγορία της κάθε ιερόδουλης...είσαι καλή, εύγε, όχι οκ καλές εισπράξεις.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.121
Πόντοι
446
Πάντως ως πελάτης μπορείς να κάνεις προκαταρκτικά και ξαπλωμένος στο κρεββάτι του πόνου και του ακόρεστου πόθου!

Γιατί να κάνεις κάτι όρθιος όταν μπορείς να το κάνεις ξαπλωμένος;
Εξ' άλλου η ορθοστασία θυμίζει τιμωρία άτακτου μαθητή δημοτικού σχολείου και αποτελεί δοκιμασία για όσους έχουν υπερβεί τα ...άντα έτη.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
3.399
Πόντοι
456
Ο αγοραιος ερωτας ειναι τζογος, δεν ξερεις τι θα παρεις καθε φορα απο την ιεροδουλη και ας εισαι τακτικος πελατης της.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.362
Πόντοι
2.916
Πού θέλω να καταλήξω;
Μήπως πρέπει να απαιτήσουμε, μαζικά και δυναμικά, να κοπεί αυτή η στέρηση προκαταρκτικών και σε αντίθετη περίπτωση να διώχνουμε την κοπέλα και να ζητάμε τα λεφτά μας πίσω ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ (άρα και δικαιολογία μη αποζημίωσης);
Το εφαρμόζει κανείς από σας;
Σας αποζημιώνουν;

Bro, πρέπει να κατέβουμε οι παίκτες που ρίχνουμε κανένα πληρωμένο που και που σε κοινή πορεία με τη ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ, την ΟΛΜΕ και το φοιτητικό κίνημα. Χωρίς συνδικαλιστική τεγχνογνωσία και οργάνωση θα τον πιούμε.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Nubic

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.121
Πόντοι
446
Bro, πρέπει να κατέβουμε οι παίκτες που ρίχνουμε κανένα πληρωμένο που και που σε κοινή πορεία με τη ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ, την ΟΛΜΕ και το φοιτητικό κίνημα. Χωρίς συνδικαλιστική τεγχνογνωσία και οργάνωση θα τον πιούμε.

Αν θέλουμε ν' αποκτήσουμε συνδικαλιστική τεκνογνωσία, καλύτερα να πάμε με το ΠΑΜΕ !!!

Τα έχει όλα και συμφέρει!

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Ο αγοραιος ερωτας ειναι τζογος, δεν ξερεις τι θα παρεις καθε φορα απο την ιεροδουλη και ας εισαι τακτικος πελατης της.
Αν αργήσω να πάω στο στανταρακι μου κάνει καλύτερο κρεβάτι.Ακομα και η πουτανα αν σε έχει δεδομένο θα σου φερθεί αναλόγως... γυναίκες

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936
Ναι για έναν άντρα είναι σημαντικό θυμάμαι στη καραντίνα δεν με ενοχλούσε η Κλεισούρα αλλά το ότι ήταν κλειστά τα μπουρδέλα.Δεν είχα και γκόμενα τοτε.Εκανα μια- δύο μαλακίες εκεί στο τιντερ αλλά τίποτα το σπουδαίο.
Στην καραντίνα να έβλεπες πηγαίναμιε σαν αντάρτες της κατοχής στους οίκους συνωμοτικα (σε κάποιους που ήταν ανοικτοί παρανομίξ) αλλά με ενδοεπικοινωνια με αυτους- σχεδόν μέρα παρα μέρα -μόνο και μόνο επειδή υπήρχε η απαγόρευση. Και τόνοι οι βιταμίνες για την δήθεν πρόληψη του κοροδοιού. Βέβαια δεν έλλειπε και η θαυματουργή Φαντα για τους ασκεπείς καταδρομείς .

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Πάντως ως πελάτης μπορείς να κάνεις προκαταρκτικά και ξαπλωμένος στο κρεββάτι του πόνου και του ακόρεστου πόθου!

Γιατί να κάνεις κάτι όρθιος όταν μπορείς να το κάνεις ξαπλωμένος;
Εξ' άλλου η ορθοστασία θυμίζει τιμωρία άτακτου μαθητή δημοτικού σχολείου και αποτελεί δοκιμασία για όσους έχουν υπερβεί τα ...άντα έτη.
Αν δεν ζητάει και Kamasutra ο άλλος εντάξει...ένα στα όρθια δεν είναι και μεγάλη αγγαρεία για τη γκόμενα.Αλλα που μυαλό...μετά χάνουν τη πελατεία και κλαίγονται ότι δεν έχει δουλειά.

batraxos!!

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
6.430
Πόντοι
1.206
Κωνσταντινουπόλεως 166Β πολυ καλες πιπαρες υδικα απο τ χοντρουλα κυρια συνιστω ανεπφλκτα !!!!!!!!και ορθιο σ τσιμπουκονει και καθηστο οπου σ πετιχει !!!!!!πολυ τυμιο μπουρδελο

Eros82

Ανώτατος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
63
Like
20.332
Πόντοι
13.636
Στις σχεδόν δυο δεκαετίες που κινούμαι στον (υπο)κοσμο του αγοραίου σεξ, διακρίνω ξεκάθαρα ένα μοτίβο στη συμπεριφορά της πόρνης που ετοιμάζεται να φολέψει:
Εισβάλλει αγέλαστη, βλοσυρή στο δωμάτιο, αποτρέπει πάση θυσία την επαφή στα όρθια (για να σκοτώσει εν τη γενέσει τα προκαταρκτικά) κι απαιτεί σε επιτακτικό τόνο να ξαπλώσεις. Ιδίως αυτό το "ξάπλωσε" με αυστηρό ύφος είναι σαν κώδικας επερχόμενης φόλας, και μάλλον στερεί κάθε νόημα απ' την περαιτέρω παραμονή σου στο δωμάτιο.
Οπότε σκεφτόμουν το εξής: ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ; Δηλαδή ΟΚ, μου το είπες ως πρόταση, δεν το δέχτηκα, πάμε παρακάτω. Θα κάτσεις να σε χουφτώσω στα όρθια ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΚΑΥΛΩΝΩ ΕΓΩ, ή μήπως να πας από κει που 'ρθες, να πάρω πίσω το 20ευρω και να πω χαλάλι και για το χρόνο που έχασα μαζί σου;
Πού θέλω να καταλήξω;
Μήπως πρέπει να απαιτήσουμε, μαζικά και δυναμικά, να κοπεί αυτή η στέρηση προκαταρκτικών και σε αντίθετη περίπτωση να διώχνουμε την κοπέλα και να ζητάμε τα λεφτά μας πίσω ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ (άρα και δικαιολογία μη αποζημίωσης);
Σας αποζημιώνουν;
Πιπα στα όρθια εγώ κ αυτή γονατιστη. Έτσι ξεκινώ. Αν αρνηθεί κ κανει υποδείξεις, φεύγει.

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.898
Πόντοι
7.636
Δεν ξαναπας...αυτη ειναι η μονη ενδεδειγμενη συνταγη, γραφεις κι ενα σχολιο - χωρις πολλα-πως σε ξεπεταξε.

Hase

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
90
Like
6.898
Πόντοι
7.636
Τωρα αυτο βεβαια ειναι αφου φυγεις απ τον οικο...αν το νημα εννοει τι μπορεις να κανεις κατα τη διαρκεια της συνεδριας αν δεις τασεις ξεπετας...για να το " διορθωσεις" ...εξηγεις πως θες απ την αρχη...αλλα η γνωμη μου ειναι πως δεν υποδεικνυεις ποτε σε μια κοπελα του χωρου τι θα κανετε...ας σε " διαβασει"... εμπειρια εχουν...δε παρακαλαμε για το αυτονοητο...απλα αποχωρεις ( αν δε γουσταρεις δε συνεχιζεις καν..)και δε ξαναπας, γραφεις κι ενα σχολιο κι εισαι οκ. Καποιοι ζητουν χρηματα πισω, εδω ουτε συμφωνω ουτε διαφωνω. Βεβαια οταν προπληρωνεις σε αυτα...επιστροφη δυσκολα γινεται...

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Like
258
Πόντοι
21
Στις σχεδόν δυο δεκαετίες που κινούμαι στον (υπο)κοσμο του αγοραίου σεξ, διακρίνω ξεκάθαρα ένα μοτίβο στη συμπεριφορά της πόρνης που ετοιμάζεται να φολέψει:
Εισβάλλει αγέλαστη, βλοσυρή στο δωμάτιο, αποτρέπει πάση θυσία την επαφή στα όρθια (για να σκοτώσει εν τη γενέσει τα προκαταρκτικά) κι απαιτεί σε επιτακτικό τόνο να ξαπλώσεις. Ιδίως αυτό το "ξάπλωσε" με αυστηρό ύφος είναι σαν κώδικας επερχόμενης φόλας, και μάλλον στερεί κάθε νόημα απ' την περαιτέρω παραμονή σου στο δωμάτιο.
Οπότε σκεφτόμουν το εξής: ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ; Δηλαδή ΟΚ, μου το είπες ως πρόταση, δεν το δέχτηκα, πάμε παρακάτω. Θα κάτσεις να σε χουφτώσω στα όρθια ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΚΑΥΛΩΝΩ ΕΓΩ, ή μήπως να πας από κει που 'ρθες, να πάρω πίσω το 20ευρω και να πω χαλάλι και για το χρόνο που έχασα μαζί σου;
Πού θέλω να καταλήξω;
Σας αποζημιώνουν;
Το έμπειρο ματι του βετεράνου μπουρδελιαρη μπορει να κόψει μεσα στα 5 δευτερολεπτα της παρουσίασης της κοπέλας
Βέβαια ακομα και ο έμπειρος μπορει να την πατήσει αλλα πολυ σπάνια.
Ο βετεράνος ειναι εξοικειωμένος μεσα στα 5 δευτερόλεπτα να δει εμφάνιση να ψυχολογισει χαρακτήρα να δει σεξ απιλ και να κρίνει αν θα περασει η αν όχι με λίγα λογια αν αξίζει η επένδυση αυτή

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Το έμπειρο ματι του βετεράνου μπουρδελιαρη μπορει να κόψει μεσα στα 5 δευτερολεπτα της παρουσίασης της κοπέλας
Βέβαια ακομα και ο έμπειρος μπορει να την πατήσει αλλα πολυ σπάνια.
Ο βετεράνος ειναι εξοικειωμένος μεσα στα 5 δευτερόλεπτα να δει εμφάνιση να ψυχολογισει χαρακτήρα να δει σεξ απιλ και να κρίνει αν θα περασει η αν όχι με λίγα λογια αν αξίζει η επένδυση αυτή
Για μενα ενα καραμπινατο στοιχειο ειναι κατα ποσο γρηγορα θα μπει και θα βγει απο το σαλονι.Τιποτα δεν ειναι νομος βεβαια.Ενα αλλο ειναι το υφος..να το παιζει ιστορια.
Απο κει και περα ειναι καποιες λεπτομερειες που εχουν να κανουν με το ενστικτο και δεν μπορω να τις εξηγησω..αλλα οποτε δεν το ακουσα,την πατησα.

OP
OP
K

kosamf

Μέγας
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
26
Like
2.336
Πόντοι
4.705
Για μενα ενα καραμπινατο στοιχειο ειναι κατα ποσο γρηγορα θα μπει και θα βγει απο το σαλονι.Τιποτα δεν ειναι νομος βεβαια.Ενα αλλο ειναι το υφος..να το παιζει ιστορια.
Απο κει και περα ειναι καποιες λεπτομερειες που εχουν να κανουν με το ενστικτο και δεν μπορω να τις εξηγησω..αλλα οποτε δεν το ακουσα,την πατησα.

Πάμπολλες ελεεινές ξεπέτες νομίζεις πως θα σε παντρευτούν στο σαλονάρισμα...

Με το που ανοίξει η πόρτα του δωματίου αντικρίζεις την αλήθεια κατάματα.

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Πάμπολλες ελεεινές ξεπέτες νομίζεις πως θα σε παντρευτούν στο σαλονάρισμα...

Με το που ανοίξει η πόρτα του δωματίου αντικρίζεις την αλήθεια κατάματα.
Ναι είναι και πολλές ευχάριστες στο σαλοναρισμα και όταν μπει στο δωμάτιο είναι λες και της σκότωσες το σόι

• Like
Αντιδράσεις: kosamf

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom