Νέα

Αντιμετώπιση ξεπέτας - προτεινόμενες μεθοδολογίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Μέγας
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
26
Like
2.336
Πόντοι
4.705
Στις σχεδόν δυο δεκαετίες που κινούμαι στον (υπο)κοσμο του αγοραίου σεξ, διακρίνω ξεκάθαρα ένα μοτίβο στη συμπεριφορά της πόρνης που ετοιμάζεται να φολέψει:
Εισβάλλει αγέλαστη, βλοσυρή στο δωμάτιο, αποτρέπει πάση θυσία την επαφή στα όρθια (για να σκοτώσει εν τη γενέσει τα προκαταρκτικά) κι απαιτεί σε επιτακτικό τόνο να ξαπλώσεις. Ιδίως αυτό το "ξάπλωσε" με αυστηρό ύφος είναι σαν κώδικας επερχόμενης φόλας, και μάλλον στερεί κάθε νόημα απ' την περαιτέρω παραμονή σου στο δωμάτιο.
Οπότε σκεφτόμουν το εξής: ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ; Δηλαδή ΟΚ, μου το είπες ως πρόταση, δεν το δέχτηκα, πάμε παρακάτω. Θα κάτσεις να σε χουφτώσω στα όρθια ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΚΑΥΛΩΝΩ ΕΓΩ, ή μήπως να πας από κει που 'ρθες, να πάρω πίσω το 20ευρω και να πω χαλάλι και για το χρόνο που έχασα μαζί σου;
Πού θέλω να καταλήξω;
Μήπως πρέπει να απαιτήσουμε, μαζικά και δυναμικά, να κοπεί αυτή η στέρηση προκαταρκτικών και σε αντίθετη περίπτωση να διώχνουμε την κοπέλα και να ζητάμε τα λεφτά μας πίσω ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ (άρα και δικαιολογία μη αποζημίωσης);
Το εφαρμόζει κανείς από σας;
Σας αποζημιώνουν;

Elampra

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
24
Like
2.662
Πόντοι
2.591
Στις σχεδόν δυο δεκαετίες που κινούμαι στον (υπο)κοσμο του αγοραίου σεξ, διακρίνω ξεκάθαρα ένα μοτίβο στη συμπεριφορά της πόρνης που ετοιμάζεται να φολέψει:
Εισβάλλει αγέλαστη, βλοσυρή στο δωμάτιο, αποτρέπει πάση θυσία την επαφή στα όρθια (για να σκοτώσει εν τη γενέσει τα προκαταρκτικά) κι απαιτεί σε επιτακτικό τόνο να ξαπλώσεις. Ιδίως αυτό το "ξάπλωσε" με αυστηρό ύφος είναι σαν κώδικας επερχόμενης φόλας, και μάλλον στερεί κάθε νόημα απ' την περαιτέρω παραμονή σου στο δωμάτιο.
Οπότε σκεφτόμουν το εξής: ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΞΑΠΛΩΣΩ; Δηλαδή ΟΚ, μου το είπες ως πρόταση, δεν το δέχτηκα, πάμε παρακάτω. Θα κάτσεις να σε χουφτώσω στα όρθια ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΚΑΥΛΩΝΩ ΕΓΩ, ή μήπως να πας από κει που 'ρθες, να πάρω πίσω το 20ευρω και να πω χαλάλι και για το χρόνο που έχασα μαζί σου;
Πού θέλω να καταλήξω;
Μήπως πρέπει να απαιτήσουμε, μαζικά και δυναμικά, να κοπεί αυτή η στέρηση προκαταρκτικών και σε αντίθετη περίπτωση να διώχνουμε την κοπέλα και να ζητάμε τα λεφτά μας πίσω ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ (άρα και δικαιολογία μη αποζημίωσης);
Σας αποζημιώνουν;
Ωραίο θέμα.

Το έχω ζήσει κανά 2 φορές και είναι αστείο (εξ'ου και η αντίδραση) αλλά και λυπηρό γιατί σκοτώνει την εμπειρία.

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ιδιοι. Αλλοι βλεπουν μπούτι και τους σηκώνεται. Αλλοι θελουν προκαταρκτικά, χούφτωματα, φασώματα κτλ για να πάρουν μπρος.

Καλύτερη πρόταση είναι 20αρικο και να φύγει από το δωμάτιο.

Αν χαλάσει το vibe στην αρχή, εμένα προσωπικά δεν μου σηκώνεται καν.

Magi

Mistress
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
16.839
πιπα -μουνακι πισωκολλητο... χρονια ολοκληρα κελαηδάει η τσατσα του 20αρικου..

αλλα αμα σκυλοβρωμας δεν εισαι για πουθενα ..τα κοριτσια μας εχουν αποδείξει οτι κανουν δωρακια εκει που θελουν ..:coffee:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
Πού θέλω να καταλήξω;
Σας αποζημιώνουν;
(Σχόλιό μου στα σοβαρά και χωρίς ίχνος πλακίτσας: Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι από το 2003 την βρήκαμε με τα τραβέλια - όσο αστείο ή και τραγικό αν σας φαίνεται σε ορισμένους. Και δεν το έχουμε μετανιώσει.)

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Θα πάρουν 20-30-40 πελάτες...
Παρόλες, τις οποίες καλές προθέσεις, μαζί με τα ξερά θα κάνουν και τα χλωρά, δυστυχώς.
Δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση τους επουδενί.
Εξ αυτού αισθάνομαι μονο σεβασμό για την "θυσία" τους.

Μου έχει συμβεί να φαω ξεκάθαρη φολα κανα δυο φορές. Αλλά γενικά, αισθάνομαι τυχερός στο θέμα αυτό σε σχέση με άλλους.
Το προσπαθώ όμως. Να γοητεύσω...να γαμησω λίγο εγκέφαλο γενικά στην αρχή. Μιλάω στην γλώσσα τους κ.α.

Μου έχει τύχει εκδιδόμενη με 20ετη εμπειρία και "βαρύ" όνομα, με το που μπει στο δωμάτιο να μου πει:

-"Ξάπλωσε στο κρεβάτι σε παρακαλώ , να σε Εξυπηρετήσω ".-

Η χειρότερη εμπειρία ever ...

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
7.227
Πόντοι
1.336
Θα πάρουν 20-30-40 πελάτες...
Παρόλες, τις οποίες καλές προθέσεις, μαζί με τα ξερά θα κάνουν και τα χλωρά, δυστυχώς.
Δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση τους επουδενί.
Εξ αυτού αισθάνομαι μονο σεβασμό για την "θυσία" τους.

Μου έχει συμβεί να φαω ξεκάθαρη φολα κανα δυο φορές. Αλλά γενικά, αισθάνομαι τυχερός στο θέμα αυτό σε σχέση με άλλους.
Το προσπαθώ όμως. Να γοητεύσω...να γαμησω λίγο εγκέφαλο γενικά στην αρχή. Μιλάω στην γλώσσα τους κ.α.

Μου έχει τύχει εκδιδόμενη με 20ετη εμπειρία και "βαρύ" όνομα, με το που μπει στο δωμάτιο να μου πει:

-"Ξάπλωσε στο κρεβάτι σε παρακαλώ , να σε Εξυπηρετήσω ".-

Η χειρότερη εμπειρία ever ...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου με την προσπάθεια "κατάκτησης" του μυαλού τους. Να προσπαθήσεις όσο γίνεται να ξεχαστούν από το ότι κάνουν μια δουλειά εκείνη την στιγμή μια δουλειά και να νιώσουν απλώς ως ποθητές γυναίκες.

Αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις σαν αυτή που περιγράφεις στο τέλος, που μάλλον έχουν νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
2.661
Πόντοι
456
Εμένα μου έχει συμβεί αρκετές φορές, μετά από τα χαμόγελα στο σαλονάρισμα και με τις διαβεβαιώσεις ότι θα περάσω καλά. Έχω χρόνια να πάω σε μπορδέλο. Τώρα θα δώσω κάτι παραπάνω για συνάντηση σε ξενοδοχείο και με περισσότερο χρόνο

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435
Πού θέλω να καταλήξω;
Σας αποζημιώνουν;
Οι πουτάνες ζουν στην αυταπάτη τους, στο μικρόκοσμό τους, στη σιγουριά που τους παρέχει το "κλειστό" τους επάγγελμα. Η πουτάνα θέλει αν είναι εφικτό να την πάρεις 2-3 φορές μέσα στο χρόνο. Πέρα από τον αριθμό αυτό θεωρεί ότι την γαμάς. Μέχρι κάποιες φορές είσαι καλός είσαι η οικονομική της ευημερία, χαίρεται που σε έχει πελάτη. Μετά είναι στη φάση ότι...ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΓΑΜΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑ 20 ΕΥΡΩ. ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΞΩ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝ. Θα μου πεις καλά που θα βρει πελάτες να συνεχίσει να βγάλει λεφτά? Θεωρούνε οι πουτάνες και οι λοιποί ότι 1) θα γαμήσω/φολιάσω/κάψω τον πελάτη ώστε να κρατήσω την "τιμή" μου αλώβητη και 2) θα έρθει ο επόμενος. Ένα ηλίθιο maturation system με άλλα λόγια. Στη θεωρία ναι ίσως είναι καλό, θα έπρεπε όμως να είναι ο πληθυσμός στην Ελλάδα/Αθήνα κάπου 800κ με ένα μύριο παραπάνω για να έβγαιναν οι αριθμοί με τρόπο ευνοϊκό για αυτές. Έτσι λοιπόν όταν εύστοχα βλέπεις την πουτάνα να χαλάει σημαίνει πως ξεμένεις από χρόνο μαζί της. Είναι φυσιολογικά θλιβερό. Είναι σαν τις ιστορίες που κυκλοφορούν εκεί έξω...Πήρε κάποιος έναν μικρό βόα, ήταν όλα υπέροχα μα ο βόας μεγάλωσε...μια μέρα ήρθε δίπλα του στο κρεβάτι και τεντώθηκε για να μετρήσει αν ήρθε η ώρα να τον φάει! Όλα κάποτε τελειώνουν. Όλα έρχονται κάποια στιγμή που είναι "εγώ ή αυτός". Πήγαινε με μια πουτάνα, πέρνα καλά, κράτα τις καλές αναμνήσεις και φύγε...Μην το πιέσεις παραπάνω, μη χαλάσεις τις αναμνήσεις αυτές...απλά φέρσου σαν άντρας...δώσε τους αυτό που θέλουν...μην ξαναπάς...εσύ θα βρεις άκρη, αυτές ΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ, ΑΣΤΕΣ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ. Μην ξεχνάτε, μη δίνετε τόπο στην οργή, αφήστε τις να λουστούν τις επιλογές τους, γαμήστε όπου βρείτε. Όταν σας φέρονται έτσι ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ. Γαμήστε τις και μετά αφήστε τις...
Θες εσύ εκεί έξω να βγάζεις 2,3 χιλιάδες ευρώ όταν ο μέσος εργαζόμενος ματώνει για τα μισά και ούτε χρήματα? Που έχεις το μαξ απολυτήριο λυκείου, που είσαι χωρισμένη, με παιδιά, που είσαι καμιά χαζοπιτσιρίκα με ανάγκη για εύκολο χρήμα, συνήθως ξένη, που δε δίνεις μια στο κράτος αυτό, που κουβαλάς τον κάθε μαλάκα κομπλεξικό μαζί σου που τρώει και ντύνεται από τις ψωλιές που τρώς εσύ και που ΑΦΟΥ χορτάσει και ντυθεί του πέφτει ΒΑΡΥ, με άλλα λόγια είσαι ένα όμορφο ΤΙΠΟΤΑ που στην τελική κοροϊδεύει και δεν δουλεύει. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ και ηθική! Θες ήθος? Τράβα δούλεψε όπως ο κάθε άνθρωπος εκεί έξω και "σήκωσε τον σταυρό σου" Όταν πουλάς το κορμί σου ΗΘΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, αυτό που νοιώθεις δεν είναι κάποια ηθική αδικία που συντελείται εις βάρος σου μα ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ που αναδύεται από την συνειδητοποίηση της εσωτερικής σου αξιολόγησης και αυτοεκτίμησης! ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στις ιερόδουλες που συνειδητοποιημένα κάνουν τη δουλειά αυτή για τα λεφτά και όχι για κάποια ψεύτικη ανάγκη, κακομοιριά και δράματα.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Πού θέλω να καταλήξω;
Σας αποζημιώνουν;
Το εχω κανει.
Μπηκα στο δωματιο ηρθε η κοπελα εβγαλε τα ρουχα και πριν κανουμε οτιδηποτε, την ρωταω αν κανει προκαταρκτικα..οχι μου λεει, ενταξει της λεω.. ντυνομαι βγαινω εξω λεω την τσατσα ευγενικα τι εγινε μου εδωσε τα λεφτα πισω και εφυγα.

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
524
Πόντοι
21
Λογική , ψύχραιμη και απλή αντιμετώπιση...σωστός...

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Πού θέλω να καταλήξω;
Σας αποζημιώνουν;
Επειδή έχω δει πουστιες και πουστιες και επειδή φαίνονται εξ αρχής οι περισσότερες με το που θα μπουν στο δωμάτιο,δε ξέρω πες ότι θες αλλά εγώ για κάποιο λόγο την φολα την καταλαβαίνω από πολύ νωρίς, σηκώνομαι την σταματάω και περνω τα λεφτά μου πίσω πλέον.Αν καθυστέρησεις με φασαρίες,διαφωνίες και μαλακίες μέσα στο δωμάτιο με τη πουτανα, δε θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω γιατί θα σου πει η τσατσά " και τι έκανες 7 λεπτά μέσα με την άλλη" άντε μετά να αποδείξεις ότι προσπαθούσες να την πείσεις να κάνει τα προβλεπόμενα.

• Like
Αντιδράσεις: kosamf

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.536
Πόντοι
3.936
Πού θέλω να καταλήξω;
Σας αποζημιώνουν;

Τα έχουμε πει και παλιότερα -ο Νομος της προσφοράς και της ζήτησης. Δηλαδή εχει χιλιάδες λάθρο πελάτες που περιμένουν απ' έξω μόνο και μόνο για να τον χώσουν σε μια τρύπα. Τώρα αυτοί από την τρύπα της καμήλας βρέθηκαν εδώ στην γυναικεία κ για αυτούς είναι κάτι το εξωπραγματικό. Επομένως δεν έχουν απαιτήσεις. Και κροκόδειλο να βάλεις να σαλοναρει θα τον πηδήξουν.- Από την άλλη όταν όλοι αυτοί είναι ψεκαστε σκουπίστε τελειωσατε- μην περιμένουμε εμείς η σεξεργατρια να κάνει σκηνικά αλά Κατσούμι για να κερδίσει Έλληνες πελατες- γιατί απλούστατα απέξω την περιμένουν άλλοι 50 λαθρο κοκορες για να τον βρέξουν. Επομένως ανεβαίνει η ζήτηση κατεβαίνει η ποιότητα, το σέρβις και ο χρόνος.

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Αυτό είναι μεγαλείο .
Γίνεσαι άνθρωπος με 10€ και 20€ .

Από εκεί που θα ήσουν σκουλήκι .... ζώο ..... στις σπηλιές .... στη λάσπη ....
Αποκτάς ύπαρξη με τέτοια ευτελές τίμημα.
Ενώ αλλιώς θα ήσουν ανύπαρκτος.

Tony111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Κριτικές
16
Like
1.635
Πόντοι
491
Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Διαβάζετε ενημερώσεις και όπου βλέπετε φόλα μην πατάτε ούτε από έξω . Ως ότου να βάλουνε μυαλό

Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Αυτό είναι μεγαλείο .
Γίνεσαι άνθρωπος με 10€ και 20€ .

Από εκεί που θα ήσουν σκουλήκι .... ζώο ..... στις σπηλιές .... στη λάσπη ....
Αποκτάς ύπαρξη με τέτοια ευτελές τίμημα.
Ενώ αλλιώς θα ήσουν ανύπαρκτος.
Καλά δεν σε κάνουν μάγκα τα μπουρδέλα...ενέσεις είναι

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
Εγγρ.
10 Απρ 2026
Like
151
Πόντοι
1
Που σε κρατάνε στη ζωή.
Ναι για έναν άντρα είναι σημαντικό θυμάμαι στη καραντίνα δεν με ενοχλούσε η Κλεισούρα αλλά το ότι ήταν κλειστά τα μπουρδέλα.Δεν είχα και γκόμενα τοτε.Εκανα μια- δύο μαλακίες εκεί στο τιντερ αλλά τίποτα το σπουδαίο.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
3.121
Πόντοι
446
Οι πουτάνες ζουν στην αυταπάτη τους, στο μικρόκοσμό τους, στη σιγουριά που τους παρέχει το "κλειστό" τους επάγγελμα. ...........................................................................................................................................................................................................................

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στις ιερόδουλες που συνειδητοποιημένα κάνουν τη δουλειά αυτή για τα λεφτά και όχι για κάποια ψεύτικη ανάγκη, κακομοιριά και δράματα.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου,

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ και στα κορίτσια του πεζοδρομίου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom