Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 25.968
- Πόντοι
- 8.296
ωωω μετά πού θα διακοπάρεις Αννούλα;;;Όχι ακόμη ενεργή μέχρι δέκα Αυγούστου!!
ωωω μετά πού θα διακοπάρεις Αννούλα;;;Όχι ακόμη ενεργή μέχρι δέκα Αυγούστου!!
Μυστικόωωω μετά πού θα διακοπάρεις Αννούλα;;;
Μηπως ειχε παιξει στοιχημα και μπηκε να κανει cash out?Μια διευκρίνιση γιατί κάπου έχετε μπερδευτεί κάποιοι, δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι που θα ανεχθώ όσο εγώ κάνω πχ στοματικό να κάθεται ο πελάτης στο κινητό του σκρολαροντας η κάνοντας οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων, α) γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά υποτιμητικό and I'm not the kind of girl (even when working) that will put up with that και β) όταν κρατάς το κινητό σου πως μπορώ εγώ να ξέρω φίλε μου ότι δεν με βιντεοσκοπεις?
Ευτυχώς δεν είναι κάτι που μου έχει τύχει συχνά αλλά επειδή προέκυψε μια περίπτωση που του φάνηκε κ περίεργο κιόλας όταν του ζήτησα να το αφήσει για να συνεχίσουμε ξεκαθαρίζω ότι αυτή η συμπεριφορά ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΉ για μένα.

Στην υπογραφή της ίσως;δεν το βρισκω
(παμε να ριξουμε 5αρα σε Παξι σε λιγες ημερες)
....μ'αρεσει που καθεσαι και απαντας κιολας!!!!Στην υπογραφή της ίσως;
Είπα να είμαι ευγενικός, έστω και με μια μικρή δόση ειρωνείας…....μ'αρεσει που καθεσαι και απαντας κιολας!!!!![]()
αυτο σκεφτηκα και εγωΜηπως ειχε παιξει στοιχημα και μπηκε να κανει cash out?![]()

σιγα μην παρετε και ευρωλιγκα μεσα στην εδρα σας (στο οακα).....ααααα το ξεχασα το καναμε εμειςδεν το βρισκω
(παμε να ριξουμε 5αρα σε Παξι σε λιγες ημερες)
Πότε θα μας ανέβεις πάλι καβλα μου?Μυστικό![]()
Χάνετε την ουσία του τι είπα και εσύ και οι υπόλοιποι παρόλο που δεν είναι πυρηνική φυσική, αλλά οκ συνεχίστε την κουβέντα.Φιλε στη κριτικη σου γραφεις και λες οτι πηρε το κινητο μετα οχι κατα τη διαρκεια οποτε δε κολλαει αυτο που λες ειναι εντελως ακυρο
Σεπτέμβρη κούκλε! Θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μια εβδομάδα πρινΠότε θα μας ανέβεις πάλι καβλα μου?