Που να δεις και τις άλλες φωτογραφίες που ανέβασε η Αννούλα.Αχχχχχχχ, έχυσαααααα
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Που να δεις και τις άλλες φωτογραφίες που ανέβασε η Αννούλα.Αχχχχχχχ, έχυσαααααα
Για ακόμα μια φορά... είσαι μεγάλη καύλα, Άννα.Έλα καλή εβδομάδααααα![]()
Κωλάρα και ματάρες που έχεις!Έλα καλή εβδομάδααααα![]()

Δεν ξέρω αν περισσότερο με καβλωνεις με την κωλαρα σου η με την ματαρα σου ρε μωρό μουΈλα καλή εβδομάδααααα![]()
Να διαβάζουμε βιβλίο μπορούμε?Μια διευκρίνιση γιατί κάπου έχετε μπερδευτεί κάποιοι, δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι που θα ανεχθώ όσο εγώ κάνω πχ στοματικό να κάθεται ο πελάτης στο κινητό του σκρολαροντας η κάνοντας οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων, α) γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά υποτιμητικό and I'm not the kind of girl (even when working) that will put up with that και β) όταν κρατάς το κινητό σου πως μπορώ εγώ να ξέρω φίλε μου ότι δεν με βιντεοσκοπεις?
Ευτυχώς δεν είναι κάτι που μου έχει τύχει συχνά αλλά επειδή προέκυψε μια περίπτωση που του φάνηκε κ περίεργο κιόλας όταν του ζήτησα να το αφήσει για να συνεχίσουμε ξεκαθαρίζω ότι αυτή η συμπεριφορά ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΉ για μένα.
Κ πάλι δεν είναι κάτι που θα μου άρεσε μιας κ θεωρώ το σεξ κάτι που απαιτεί αλληλεπίδραση αλλά αν είχε προσυζητηθεκ σαν συγκεκριμένο kink i would considerΝα διαβάζουμε βιβλίο μπορούμε?
Να βρίσκεται κάποιος μαζί σου στο ίδιο δωμάτιο, όντας γυμνοί και οι δύο, και να υπάρχει κάτι σημαντικότερο από αυτό εκείνη τη στιγμή; Μήπως έπαθε κανένα εγκεφαλικό ο τύπος και έκανε ακούσιες κινήσεις;Μια διευκρίνιση γιατί κάπου έχετε μπερδευτεί κάποιοι, δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι που θα ανεχθώ όσο εγώ κάνω πχ στοματικό να κάθεται ο πελάτης στο κινητό του σκρολαροντας η κάνοντας οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων, α) γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά υποτιμητικό and I'm not the kind of girl (even when working) that will put up with that και β) όταν κρατάς το κινητό σου πως μπορώ εγώ να ξέρω φίλε μου ότι δεν με βιντεοσκοπεις?
Ευτυχώς δεν είναι κάτι που μου έχει τύχει συχνά αλλά επειδή προέκυψε μια περίπτωση που του φάνηκε κ περίεργο κιόλας όταν του ζήτησα να το αφήσει για να συνεχίσουμε ξεκαθαρίζω ότι αυτή η συμπεριφορά ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΉ για μένα.
Όχι απλά είναι ο λόγος που λέω ότι δεν προτιμώ πιτσιρικάδες, περίσσιο θράσοςΝα βρίσκεται κάποιος μαζί σου στο ίδιο δωμάτιο, όντας γυμνοί και οι δύο, και να υπάρχει κάτι σημαντικότερο από αυτό εκείνη τη στιγμή; Μήπως έπαθε κανένα εγκεφαλικό ο τύπος και έκανε ακούσιες κινήσεις;
Για μένα ο τύπος είναι ΓΚΕΙΝα βρίσκεται κάποιος μαζί σου στο ίδιο δωμάτιο, όντας γυμνοί και οι δύο, και να υπάρχει κάτι σημαντικότερο από αυτό εκείνη τη στιγμή; Μήπως έπαθε κανένα εγκεφαλικό ο τύπος και έκανε ακούσιες κινήσεις;
Υπάρχουν και εξαιρέσεις @Anna24. Άκου με και εμένα.Όχι απλά είναι ο λόγος που λέω ότι δεν προτιμώ πιτσιρικάδες, περίσσιο θράσος
Έχεις δίκιο απόλυτα !!!Αν είναι δυνατόν τι να πω...κάποιοι έχουν λαλήσει ..Μια διευκρίνιση γιατί κάπου έχετε μπερδευτεί κάποιοι, δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι που θα ανεχθώ όσο εγώ κάνω πχ στοματικό να κάθεται ο πελάτης στο κινητό του σκρολαροντας η κάνοντας οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων, α) γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά υποτιμητικό and I'm not the kind of girl (even when working) that will put up with that και β) όταν κρατάς το κινητό σου πως μπορώ εγώ να ξέρω φίλε μου ότι δεν με βιντεοσκοπεις?
Σωστή εγώ πιστεύω πως ο τύπος ήθελε να βγάλει βιντεάκι.Αλλα θα έπρεπε να σέ ρωτήση πρώτα για κάτι τέτοιο.Μια διευκρίνιση γιατί κάπου έχετε μπερδευτεί κάποιοι, δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι που θα ανεχθώ όσο εγώ κάνω πχ στοματικό να κάθεται ο πελάτης στο κινητό του σκρολαροντας η κάνοντας οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων, α) γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά υποτιμητικό and I'm not the kind of girl (even when working) that will put up with that και β) όταν κρατάς το κινητό σου πως μπορώ εγώ να ξέρω φίλε μου ότι δεν με βιντεοσκοπεις?
Μήπως έπαθε κανένα εγκεφαλικό ο τύπος και έκανε ακούσιες κινήσεις;
Πάντα, δεν προτιμώ είπα όχι ότι ρίχνω μπαν
...θα 'κανε check-in βρεεεεεεεε!!!!Μια διευκρίνιση γιατί κάπου έχετε μπερδευτεί κάποιοι, δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι που θα ανεχθώ όσο εγώ κάνω πχ στοματικό να κάθεται ο πελάτης στο κινητό του σκρολαροντας η κάνοντας οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων, α) γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά υποτιμητικό and I'm not the kind of girl (even when working) that will put up with that και β) όταν κρατάς το κινητό σου πως μπορώ εγώ να ξέρω φίλε μου ότι δεν με βιντεοσκοπεις?
Μπορει να κλεινει κανενα κουπονι ο τυπος εκεινη την ωρα καιΜια διευκρίνιση γιατί κάπου έχετε μπερδευτεί κάποιοι, δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι που θα ανεχθώ όσο εγώ κάνω πχ στοματικό να κάθεται ο πελάτης στο κινητό του σκρολαροντας η κάνοντας οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων, α) γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά υποτιμητικό and I'm not the kind of girl (even when working) that will put up with that και β) όταν κρατάς το κινητό σου πως μπορώ εγώ να ξέρω φίλε μου ότι δεν με βιντεοσκοπεις?
Με κιμά ή κανονικά;μπορει να του εστειλε η μαμα του, οτι εχει γεμιστα μετα, να ρθει να φαει, δεν θα απαντησει ο ανθρωπος? δεν μπορω να καταλαβω αυτους τους ενδοιασμους.