- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 630
- Like
- 101.742
- Πόντοι
- 125.067
Μικρό προσωρινό comeback για να ενημερώσω ότι θα βρίσκομαι ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ την επόμενη ΤΡΊΤΗ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ![]()
Α ρε καρντάσια τι μωρό σας έρχεται πάνω! Να την προσέχετε!
Μικρό προσωρινό comeback για να ενημερώσω ότι θα βρίσκομαι ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ την επόμενη ΤΡΊΤΗ ΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ![]()
Sod off!Α ρε καρντάσια τι μωρό σας έρχεται πάνω! Να την προσέχετε!
ΟΚ. Ευχαριστώ. Αν βρεθώ κάποια απ'αυτές τις μέρες εκεί κι έχω λίγο αβάντζο, θα προσπαθήσω να σε δω.Όχι δεν θα έχω δικό μου χώρο, η τοποθεσία του ραντεβού θα είναι αρμοδιότητα του πελάτη, για περιοχές εκτός κέντρου θα υπάρχει έξτρα χρέωση ταξί
Κατά τα άλλα οι τιμές μου θα είναι ίδιες!
Θα χαρώΟΚ. Ευχαριστώ. Αν βρεθώ κάποια απ'αυτές τις μέρες εκεί κι έχω λίγο αβάντζο, θα προσπαθήσω να σε δω.
Για αυτό είναι τόσο μεγάλα μετά;Εξυπακούεται!
Φοβερός γαμίκουλας ο Μητσάρας. Να φανταστείτε πως το καλοκαίρι που πάει στα νησιά με πλοίο, αφού πηδήξει επιβάτες και πλήρωμα, γαμεί και τα φουγάρα του πλοίου από τις καύλες.![]()
Για αυτό είναι τόσο μεγάλα μετά;

Άννα είσαι σκέτη καύλα.Να ενημερώσω πως όλα τα διαθέσιμα κενά για ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ καλύφθηκαν ήδη ευχαριστώ πολύ για την τόσο μεγάλη άμεση ανταπόκριση, όσοι στείλετε από εδώ κ πέρα μπαίνετε σε λίστα αναμονής σε περίπτωση που προκύψει κάποια ακύρωση! Τα φιλιά μου
Πω πω πω ρε Αννούλα μας αναστώτωσες και σήμερα. Φοράς και αυτά τα καυλωτικά τα εσώρουχα, πύραυλο μας τον έκανες.Να ενημερώσω πως όλα τα διαθέσιμα κενά για ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ καλύφθηκαν ήδη ευχαριστώ πολύ για την τόσο μεγάλη άμεση ανταπόκριση, όσοι στείλετε από εδώ κ πέρα μπαίνετε σε λίστα αναμονής σε περίπτωση που προκύψει κάποια ακύρωση! Τα φιλιά μου
Όλα όμορφα αλλά αυτά τα νύχια βρε παιδάκι μου την μαγισα βαντα από τον σπορτ Μπίλι μου θύμισαν. Απορώ γιατί και πως σας αρέσει αυτό το πράγμα
Ναι ρε φιλενάδα δεν νομίζεις ότι είναι λίγο μεγάλα και δείχνουν άσχημα?
Το υπόλοιπο είναι οκ δηλαδή;Όλα όμορφα αλλά αυτά τα νύχια βρε παιδάκι μου την μαγισα βαντα από τον σπορτ Μπίλι μου θύμισαν. Απορώ γιατί και πως σας αρέσει αυτό το πράγμα
Αν πίστευα ότι είναι άσχημα θα τα έκανα έτσι? You're sillyΝαι ρε φιλενάδα δεν νομίζεις ότι είναι λίγο μεγάλα και δείχνουν άσχημα?
Τέλεια είναι
Εγώ σίγουρα όχι σε διαβεβαιώνω...Αν πίστευα ότι είναι άσχημα θα τα έκανα έτσι? You're silly![]()
Υπάρχει κάποιο σενάριο να κατέβεις και προς Λάρισα;Να ενημερώσω πως όλα τα διαθέσιμα κενά για ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ καλύφθηκαν ήδη ευχαριστώ πολύ για την τόσο μεγάλη άμεση ανταπόκριση, όσοι στείλετε από εδώ κ πέρα μπαίνετε σε λίστα αναμονής σε περίπτωση που προκύψει κάποια ακύρωση! Τα φιλιά μου
Ναι μαν, κατεβαίνοντας θα οργώσει χωράφια με τα νύχια, στείλε της συντεταγμένες και αν είναι ποτιστικό.Υπάρχει κάποιο σενάριο να κατέβεις και προς Λάρισα;
Ή Θεσσαλονίκη και επιστροφή στην βάση ;
...Ναι μαν, κατεβαίνοντας θα οργώσει χωράφια με τα νύχια, στείλε της συντεταγμένες και αν είναι ποτιστικό.