....αφηνω την κριτικη με τον κοριτσαρο και εδω
"Το λοιπον μαγκες μου, συναντηση με την καβλα μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα και με αυτα που ειχα διαβασει στο νημα της τελευταιως ειχα καποιες επιφυλαξεις.
Κατ'αρχην ναι εχει παρει ελαχιστα κιλα, σωστα κατανεμημενα, και θεωρω οτι τωρα ειναι στα σωστα κιλα της σε σχεση με το υψος-σωμα της. Νομιζω ειναι πιο καβλωτικη η εικονα της τωρα, ειδικα στα τεσσερα οπου το κωλαρακι της σχηματιζει μια τελεια "καρδια"!!! Απο φιλια δεν ξερω, δεν δοκιμασα γτ δεν φιλαω γενικα τα κοριτσια του χωρου. Τελος οσον αφορα την εμφανιση-περιποιηση της "κατω" περιοχης, ηταν ξυρισμενη και πεντακαθαρη πραγμα που σε προκαλουσε να ασχοληθεις με τις ωρες μαζι της!
Απο υπηρεσιες τωρα, ηταν ακριβως οι υπηρεσιες που ειχα και στα υπολοιπα ραντεβου μου, αψογες και μεσα στην καβλα. Πιπα για σεμιναριο που κρατιεσαι να μην τελειωσεις, πηδημα ομοιως μεσα στην καβλα με αψογη συμμετοχη της και μονιμως μουσκεμα το μουνακι και ορθιες οι ρωγες της!
Εν κατακλειδι, αυτο που συναντησα ηταν μια επαναληψη των πολυ καλων προηγουμενων ραντεβου μου χωρις να δω κατι απο τα αρνητικα που ειχαν αναφερθει (ισως να αλλαξε κατι μετα τις κριτικες ή να ηταν κατι της στιγμης).
Αυτα μαγκες μου απο εμενα, το μωρο θα παραμεινει "αδυναμια" οσο καιρο χαριζει τετοιες καβλες! "