georgekp34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.631
- Πόντοι
- 1.336
Να προτείνω duo με Dior?Δίνω 0,003 δευτερόλεπτα για να αρχίσει το κράξιμο για τα προσωπικα δεδομένα πελατών χαχαχαχαχαχα
Χεχε
Να προτείνω duo με Dior?Δίνω 0,003 δευτερόλεπτα για να αρχίσει το κράξιμο για τα προσωπικα δεδομένα πελατών χαχαχαχαχαχα
Να προτείνω duo με Dior?
Χεχε
Απλώς έχει ειπωθεί πολλάκις κ από τις δύο πως δεν κάνουμε ντούο. Plus it's just kinda annoying making every interaction about "that" (ναι ξέρω που βρισκόμαστε) but stillΩχ
Τι
Μαλάκια είπα?
Χαχα
ΧμΑπλώς έχει ειπωθεί πολλάκις κ από τις δύο πως δεν κάνουμε ντούο. Plus it's just kinda annoying making every interaction about "that" (ναι ξέρω που βρισκόμαστε) but still
Γι'αυτό τους κράζω, ο νεοέλληνας θα τα σκάσει στα μπουζούκια, στα έσκορτ και στα "χαιλίκια" όταν είναι όμως να τα δώσει στον ταξιτζή του κακοφαίνεται...Φαντάσου να θέλεις να κλείσεις ραντεβού με εσκορτ και να της λες δεν πληρώνω ταξί πάρε μετρόπάτε καλά ρε μαλακες
![]()
Κλέφτες να γίνουμε και εμείς δηλαδη? Έχουμε και εμείς ανάγκη για ραντεβουδάκι με τo Αννιώ! Έχουμε και εμείς ανάγκη για ραντεβουδάκι με τo Αννιώ!![]()
Σου έχει τύχει ραντεβού μόνο για γλυφομούνι...?Το mouth fuck είναι κάτι που δύσκολα θα επιτρέψω
Αλλά ναι πολλές φορές μου έχει τύχει ραντεβού μόνο για στοματικό
Απλώς έχει ειπωθεί πολλάκις κ από τις δύο πως δεν κάνουμε ντούο. Plus it's just kinda annoying making every interaction about "that" (ναι ξέρω που βρισκόμαστε) but still

α.. κριμαΤο mouth fuck είναι κάτι που δύσκολα θα επιτρέψω
Σοβαρά τώρα υπάρχει αυτός ο κωλος;Άντε κ καλή μας εβδομάδα αγόριααα
Γενικά σου αρέσουν οι γυναίκες; Αλλά με την συγκεκριμένη όχι;Απλώς έχει ειπωθεί πολλάκις κ από τις δύο πως δεν κάνουμε ντούο. Plus it's just kinda annoying making every interaction about "that" (ναι ξέρω που βρισκόμαστε) but still
Yes it's alive....Σοβαρά τώρα υπάρχει αυτός ο κωλος;
Κανεις τουρ θεσσαλονικη ? ή μονο αθηνα μονιμαΤο mouth fuck είναι κάτι που δύσκολα θα επιτρέψω
Καταρχάς είναι ότι πιο ντεκαβλε να σου κάνει κάποιος θέμα για 10-20 ευρώ, αν τα έχεις τόσο ανάγκη άστο ρε φίλε το άθλημαΓι'αυτό τους κράζω, ο νεοέλληνας θα τα σκάσει στα μπουζούκια, στα έσκορτ και στα "χαιλίκια" όταν είναι όμως να τα δώσει στον ταξιτζή του κακοφαίνεται...Κλέφτες να γίνουμε και εμείς δηλαδη? Έχουμε και εμείς ανάγκη για ραντεβουδάκι με τo Αννιώ!
![]()
Όχι και δεν θα το δεχομουνΣου έχει τύχει ραντεβού μόνο για γλυφομούνι...?