Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 32.230
Γκιουζελ?Tamam.
Γκιουζελ?Tamam.
Παιδιά τι γίνεται όλοι polyglotsУ меня нет связи. Я из России.
Ντα.Παιδιά τι γίνεται όλοι polyglots
Τσοκ γκιουζελ...Γκιουζελ?
Μάλλον τάμαΡε παιδιά, η Άννα γενικά απαντάει Viber ή πρέπει να κάνεις τάμα στον άγιο φανούριο;
Καλέ καθημερινά απαντιουνται όλα τα μηνύματα!Ρε παιδιά, η Άννα γενικά απαντάει Viber ή πρέπει να κάνεις τάμα στον άγιο φανούριο;
Τα κάνετε και στο κρεβάτι αυτά τα κόλπα κύριε?Ντα.
Μου το κόψανε θα το συνέχιζα στα Γαλλικά μετά τα Ισπανικά που έπιασα.
Oui, mademoiselle. Avec grand plaisir. Surtout pour vous.Τα κάνετε και στο κρεβάτι αυτά τα κόλπα κύριε?
Μου απάντησες Άννα! Ευχαριστώ!Καλέ καθημερινά απαντιουνται όλα τα μηνύματα!
Τώρα αν θα βρεις ραντεβού σύντομα είναι θέμα και λίγης τύχης αλλά αλλά απάντηση θα πάρεις το μόνο σίγουρο
Αν μου έχεις στείλει κ δεν σου έχω απαντήσει κάτι πάει στραβά και δεν έχει έρθει το μήνυμα σου. Στείλε μου πμ αριθμό να το δω αν θέλεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα κάνετε και στο κρεβάτι αυτά τα κόλπα κύριε?
Ρε παιδιά, η Άννα γενικά απαντάει Viber ή πρέπει να κάνεις τάμα στον άγιο φανούριο;
Καλ΄ώς το φίλο τον καλό. Με συγχωρείτε αλλά θα την ξανα φέρω στον αφρό την Αννούλα με τον ωραίο κώλο και την προσωπάρα της.
Επειδή την εχω συναντήσει την Αννα θα επιβεβαιώσω τα παραπάνω!!!!Καλ΄ώς το φίλο τον καλό. Με συγχωρείτε αλλά θα την ξανα φέρω στον αφρό την Αννούλα με τον ωραίο κώλο και την προσωπάρα της.
![]()
Για να μάθεις να ακούς τον φίλο σου τον Ζεμπού. Από τότε που την είδα πρώτη φορά σου τα έλεγα. Άργησες αλλά είδες το φως το αληθινό.Επειδή την εχω συναντήσει την Αννα θα επιβεβαιώσω τα παραπάνω!!!!
Παναγία μου βοηθαΚαλ΄ώς το φίλο τον καλό. Με συγχωρείτε αλλά θα την ξανα φέρω στον αφρό την Αννούλα με τον ωραίο κώλο και την προσωπάρα της.
![]()
Το καλο πράγμα αργεί να γίνει φιλε μου!!!!Για να μάθεις να ακούς τον φίλο σου τον Ζεμπού. Από τότε που την είδα πρώτη φορά σου τα έλεγα. Άργησες αλλά είδες το φως το αληθινό.
Ενδιαφέρον, πολύ ενδιαφέρονOui, mademoiselle. Avec grand plaisir. Surtout pour vous.
Καλλιω αργάΤο καλο πράγμα αργεί να γίνει φιλε μου!!!!
Έτσι ακριβως Αννουλα...και η επανάληψη μήτηρ μαθησεως!!!Καλλιω αργά