Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 78.925
- Πόντοι
- 23.656
....αρχοντα, σ'αυτο συμφωνουμε!!!Έτσι ακριβως Αννουλα...και η επανάληψη μήτηρ μαθησεως!!!
....αρχοντα, σ'αυτο συμφωνουμε!!!Έτσι ακριβως Αννουλα...και η επανάληψη μήτηρ μαθησεως!!!
Καλησπέρα Αννα, σου έχει τύχει ραντεβού να πάει μόνο πίπα/mouthfuck?
Έχω ακούσει τα καλύτερα και το σκέφτομαι
Το mouth fuck είναι κάτι που δύσκολα θα επιτρέψωΚαλησπέρα Αννα, σου έχει τύχει ραντεβού να πάει μόνο πίπα/mouthfuck?
Έχω ακούσει τα καλύτερα και το σκέφτομαι
ΑααααχχχχχχχχΤο mouth fuck είναι κάτι που δύσκολα θα επιτρέψω
Αλλά ναι πολλές φορές μου έχει τύχει ραντεβού μόνο για στοματικό
Έλα ρε εσύ very good idea indeedΦαντάσου να θέλεις να κλείσεις ραντεβού με εσκορτ και να της λες δεν πληρώνω ταξί πάρε μετρόπάτε καλά ρε μαλακες
![]()
Ναι καλέ απορώ πως δεν το σκέφτηκαΈλα ρε εσύ very good idea indeed
...συμβαινουν τετοια πραγματα?!?!?Φαντάσου να θέλεις να κλείσεις ραντεβού με εσκορτ και να της λες δεν πληρώνω ταξί πάρε μετρόπάτε καλά ρε μαλακες
![]()

Ναι γιατί μας λέει ο τύπος στη δικιά του δουλειά δεν του πληρώνουν ταξί και ένιωσε αδικημένος...συμβαινουν τετοια πραγματα?!?!?![]()
....αϊ μωρε η πσ΄χουλα!Ναι γιατί μας λέει ο τύπος στη δικιά του δουλειά δεν του πληρώνουν ταξί και ένιωσε αδικημένος
Παρήγγειλέ του αυτά, χωρίς να ρωτήσεις νούμερο.. και μεγαλύτερο, όσο μεγαλύτερο, τόσο το καλύτερο..Ναι γιατί μας λέει ο τύπος στη δικιά του δουλειά δεν του πληρώνουν ταξί και ένιωσε αδικημένος
ΓαμανεΠαρήγγειλέ του αυτά, χωρίς να ρωτήσεις νούμερο.. και μεγαλύτερο, όσο μεγαλύτερο, τόσο το καλύτερο..
Να κάνει και αντίθεση στη δουλειά του..
Φαντάσου να μη χρειάζεσαι καν να κάνεις roleplay clown επειδή είσαι ήδη. Wacked.
![]()
Έπος.Φαντάσου να θέλεις να κλείσεις ραντεβού με εσκορτ και να της λες δεν πληρώνω ταξί πάρε μετρόπάτε καλά ρε μαλακες
![]()
Θα σου παραγγείλω ένα άμα ψήνεις..Γαμανε
Την τρώει ο κωλος της μάλλον.Δίνω 0,003 δευτερόλεπτα για να αρχίσει το κράξιμο για τα προσωπικα δεδομένα πελατών χαχαχαχαχαχα

Καλά αν ήσασταν ακομπλεξαριστοι απλά θα γελούσαμε όλοι μαζί αλλά αυτό είναι άλλη κουβένταΤην τρώει ο κωλος της μάλλον.![]()