Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.893
- Πόντοι
- 4.696
...καμια 30αρια χρόνιαμηπως χρειαζεται κατινα??? γιατι εχει πολυ καιρο να![]()
...καμια 30αρια χρόνιαμηπως χρειαζεται κατινα??? γιατι εχει πολυ καιρο να![]()
Πάρτου μια καντίνα να παίζει μπας και ησυχάσουμε λίγες μέρες...
Σε λίγο θα σε καλέσει λεόντιο για αγώνα...Λέω να του πάρω μια τηλεκατευθυνόμενη BMW από τον Μουστάκα, να την πηγαίνει μύτη τακουνάκι.![]()
Μονο αληθειες στο σαη.Η ερώτηση κύριε είναι καθαρά ενός ταπεινούκλωνου απο τους χιλιαδες αλλους του ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΒΑΝΤΑΜΑμέλους του σαιτ αλλά δεν απαντήσατε εις το ερώτημα?
ΟΧΙ!κ. @Zebu ,
ο κ. @troubakhs μου είναι ανεψιός μου πλην όμως ΠΕΝΟΜΑΙ και τούτος ουδέν πρέπει να προσδοκά εκ της κληρονομίας μου.
Ως λύσιν προτείνω την υιοθέτησιν του ανεψιού μου υπό του κ. The Saint*.
Τριπλόν θα είναι το αποτέλεσμα και δηλαδή:
1. Εγώ θα απαλλαγώ εκ του παρασίτου.
2. Ο δισεκατομμυριούχος κ. The Saint* θα αποκτήσει επιτέλους διάδοχον - διαχειριστήν της αμυθήτου περιουσίας του.
3. Αφού απαλλαχθώ εκ του παρασίτου, θα δύναμαι να αφιερώσω όλην μου την ενέργειαν ίνα κατανοήσω διατί ούτε θηλυκός κώνωψ με πλησιάζει.
Φευ!
....."μωρη κωλαρου"Δεν έχω κοινοποιήσει ποτέ μου ως τώρα τον αριθμό κανενός όσο μαλακισμενα μηνύματα και αν έχω δεχθεί αλλά ο συγκεκριμένος είναι άρρωστος και ψυχοπαθής και θέλω να προειδοποιησω οποιαδήποτε κοπέλα το δει
+306941628529
(Αυτά είναι μόνο λίγα από όσα είπε)
Αδιαφορώ ποιος το θεωρεί λάθος μου που το μοιράζομαι τέτοια άτομα δεν αξίζουν καμία απολύτως προστασία.
....Ζανκλω season8/ep35Σε λίγο θα σε καλέσει λεόντιο για αγώνα...
Το μπούλινγκ έχει πάρει άλλη διάσταση, από τότε που το διαδίκτυο, έδωσε σε κάθε θρασίμι αυτή τη δυνατότητα.![]()
....εισαι τρελη?!?!!?!?Εμένα αυτό μου το πούλησαν για φόρεμα πάντως.... ζητάω τα λεφτά μου πίσω?![]()
Λειπει καμποσο υφασμα αλλα μια χαρα ειναι, γιατι να το πεταξεις;Εμένα αυτό μου το πούλησαν για φόρεμα πάντως.... ζητάω τα λεφτά μου πίσω?![]()
Νιώθω ότι με κλέψανε...Λειπει καμποσο υφασμα αλλα μια χαρα ειναι, γιατι να το πεταξεις;
Οχι οχι.Νιώθω ότι με κλέψανε...
Είναι τέλειοΕμένα αυτό μου το πούλησαν για φόρεμα πάντως.... ζητάω τα λεφτά μου πίσω?![]()
Ναι θεώρησα ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω accesorizingΟχι οχι.
Και τωρα που ξανα βλέπω καλύτερα, δεν φορας ουτε σουτιεν, ουτε κιλοτακι. Μεσα στη καυλα εισαι...
Σωστα θεωρησες.Ναι θεώρησα ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω accesorizing
Είναι για την ζέστη, να αερίζεται καλύτερα το σώμα.Εμένα αυτό μου το πούλησαν για φόρεμα πάντως.... ζητάω τα λεφτά μου πίσω?![]()
Αν βγεις έτσι έξω να πας να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω, το μονο σίγουρο είναι ότι θα σε πάρουν από πίσω.... (και δεν εννοώ να σε ακολουθούν....)Εμένα αυτό μου το πούλησαν για φόρεμα πάντως.... ζητάω τα λεφτά μου πίσω?![]()
Μήνυση και αγωγή στους παλιανθρώπους που τολμάνε να πουλάνε τέτοιου είδους ρούχα. Πήγες κι εσύ να ντυθείς και στην κυριολεξία σε γδύσανε οι αναίσχυντοι...Εμένα αυτό μου το πούλησαν για φόρεμα πάντως.... ζητάω τα λεφτά μου πίσω?![]()
Δεν υπάρχειςΕμένα αυτό μου το πούλησαν για φόρεμα πάντως.... ζητάω τα λεφτά μου πίσω?![]()