Λογική απορία.
Να σας εκφράσω κι εγώ τη δική μου.
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάθε φορά που ένα 15-16χρονο πιτσιρίκι (πιθανότατα καρπαζοεισπράκτορας στο σχολείο του) που συμμετέχει λάθρα στον παρόντα, μαζεύει τηλέφωνα από ανεξάρτητες σεξεργάτριες και κατόπιν τους στέλνει μηνύματα με μαλακίες (γιατί κατά την δική μου εκτίμηση βλέποντας αυτά που ανάρτησαν οι δύο δεσποινίδες για πιτσιρικά καρπαζοεισπράκτορα πρόκειται) η δικαιολογημένη και καθόλα θεμιτή αναφορά του περιστατικού από την παθούσα, εκτός από την κοινή παραδοχή όλων μας ότι πρόκειται για κάτι το σκαιότατο, πρέπει να γίνεται πάντα και εφαλτήριο δραματικών λυρικών λογυδρίων για τους κινδύνους που ενέχει αυτό το λειτούργημα, και για το πόσο δύσκολο και ψυχοφθόρο είναι. Πράγματα που λίγο - πολύ όλοι τα ξέρουμε και τα παραδεχόμαστε.
Εξίσου κατανοητή η απορία.
Θα σας απαντήσω λοιπόν holy man με τη προσωπική καθαρά οπτική μου.
tldr: δε παθαίνει κανείς κάτι από τα λογύδρια, τα κορίτσα(sic) από την άλλη τραβάνε τα τυχόν λούκια.
Δεν βλάπτουν κανέναν απολύτως - τα λογύδρια - πέραν ίσως μιας στιγμιαίας ενόχλησης του τύπου «γάμησε με το δράμα, 5Κ το μήνα κάνεις κάβα» για κάποιους. Το κονσεπτ από την άλλη, «αυτό διάλεξες σκάσε και κολύμπα» το βρίσκω έτσι, πως να το πω, δυσανάλογα και τσάμπα δηκτικό.
Εξάλλου παίζει να είναι αναγκαία που και που γιατί, είμαι καθ’ όλα σίγουρος πως κι εσύ γνωρίζεις, καν δε το σκέφτονται / νοιάζονται/ κατανοούν αρκετοί το περί ψυχοφθόρου & κινδύνων κλπ. Εδώ μπαίνουν συχνά συγκρίσεις με πηλοφόρι και μυστρί, κυριολεκτικά βούρτσες με πούτσες.
Θετικό λοιπόν να χαμπαριάζουν που και που κι άλλοι (όσοι μπορούν και θέλουν) τι ίσως παίζει από την άλλη μεριά.
Over and out από μένα, μερσί για το discourse και σόρι για την κατάχρηση του thread.