pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.716
- Πόντοι
- 5.946
Δεν είναι δουλειά σου..Ποια είναι αυτά πράγματα;
Δεν είναι δουλειά σου..Ποια είναι αυτά πράγματα;
Τι να κάνουμε... αφού φοράει αέρινα φουστανακια....Έχει γερά κρατήματα η μηχανή του Μπορμπι. Άλλο είναι το πρόβλημα. Ότι αν δεν έχει την μπαγαζιέρα θα έχει πρόβλημα ο οδηγός που είναι από πίσω. Θα ξεχάσει να πατήσει φρένο ο φουκαράς.
Τα κομματικά...μάλλον...δεν ξέρω...έχω μπερδευτεί...Ποια είναι αυτά πράγματα;
Ε, χέσε μας και τράβα στο καλό επιτέλους.Δεν είναι δουλειά σου..
Τον ενοχλεί που ψηφίζω αυτό εδώ..Τα κομματικά...μάλλον...δεν ξέρω...έχω μπερδευτεί...
Τα κομματικά...μάλλον...δεν ξέρω...έχω μπερδευτεί...
Μεσάζων...λόγω του ντόρου, η εταιρεία θέλησε να το εκμεταλλευτεί διαφημιστικά! Κι επειδή εδώ είναι της Άννας...I 'm just the messenger!Σε όλα τα νήματα τάζεις κεράσματα εσύ...
Αυτό το λύσαμε. Η Άννα και η Μαλβίνα θα ψηφίσουν το δικό μου κόμμα και μάλιστα σημαδεμένο θα τους δοθεί. Δεν είχε κάποια ένσταση ο Παστέλης όταν ρωτήθηκε.Τα κομματικά...μάλλον...δεν ξέρω...έχω μπερδευτεί...
Δεν είναι δουλειά σου..
Όχι όντως δεν θέλουμε, καλά το παςΔεν θέλουν να με δουν??? Δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα.... Δεν κράζω τις υπηρεσίες τους....αντίθετα σε όποιον με έχει ρωτήσει έχω πει τα καλύτερα.... Άλλα πράγματα είναι....
Μαλβιναρα τα σπάσαμε γιατί είπες ότι προσέβαλα τα κοριτσια όταν είπα την γνώμη μου για κάτι και με μανία πήρες το μέρος τους και με έκραξες..... Τώρα που ο φίλος σου ο zedu προσβάλει και πετάει σπόντες τι έχεις να πεις θα υπερασπιστείς η.....Εγώ είμαι η σκάρτη να ξέρεις..
Μπορεί κάποιος να μου πει αν η προϋπηρεσία σε τσίρκο βοηθάει στη σύνταξη μετέπειτα? Αν ναι, κάποιοι θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί καιρό..![]()
Εδώ ΄έχουμε ένα θέμα είναι η αλήθεια. Η Μαλβίνα είναι βάζελος. Η Άννα δεν έχει δηλώσει ακόμα τα οπαδικά της αισθήματα.Ποδοσφαιρικά, κύριε.
Χαχαχαχα.... Ξέρεις πως έγιναν τα πράγματα.... Χαχαχαχα.... Μόλις κατάλαβες ότι έπεσε μαύρο και τρολαρισμα άρχισες την παραμύθα....Όχι όντως δεν θέλουμε, καλά το πας
Zebu*Μαλβιναρα τα σπάσαμε γιατί είπες ότι προσέβαλα τα κοριτσια όταν είπα την γνώμη μου για κάτι και με μανία πήρες το μέρος τους και με έκραξες..... Τώρα που ο φίλος σου ο zedu προσβάλει και πετάει σπόντες τι έχεις να πεις θα υπερασπιστείς η.....
Όχι όντως δεν θέλουμε, καλά το πας
Και εμένα μου έχει μπει στο μάτι ετουτος εδώΣε όλα τα νήματα τάζεις κεράσματα εσύ...
![]()
Οκ ναι έκανα λάθος... O zebu.... Για πες θα κάνεις τον δικηγόρο τώρα η μπααααααZebu*
O Ζεντού ποιός είναι?
Zebu*
O Ζεντού ποιός είναι?
Πάει καιρός από την τελευταία μας συνεύρεση (πάντα ερωτικού περιεχομένου) αλλά παραμένω παλιοχαρακτήρας, άκαρδη και άσπλαχνη γαϊδούρα σλαβικής προέλευσης..Εσείς τελικά είστε μόνον αχάριστη ή παλιοχαρακτήρας γενικώς κι απροσδιορίστως;![]()