pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.716
- Πόντοι
- 5.946
Εχεις ναι...χαχαχαχα ... Δεν σου βγήκε Άννα....Το ποιος έλεγε μαλακίες ας το αφήσουμε γιατί δεν θέλω να καταλήξω στα λεξοτανιλ
Πελάτες έχω
Εχεις ναι...χαχαχαχα ... Δεν σου βγήκε Άννα....Το ποιος έλεγε μαλακίες ας το αφήσουμε γιατί δεν θέλω να καταλήξω στα λεξοτανιλ
Πελάτες έχω
Όχι ακομηηηΣε έχει κάνει ήδη βόλτα, ε; Ρε την κουφάλα!![]()
το αλλου φαν παρκ εκλεισε φιλε γιατι βρηκανε κατι σωληνες σπασμενες
Α δεν έχω? Άντε καλαΕχεις ναι...χαχαχαχα ... Δεν σου βγήκε Άννα....
τι μου θυμισες τωρα ρε φιλεΈχουνε βγάλει την Οξφόρδη τα κοριτσια....
Δεν είχε καλό υδραυλικο.... Χαχαχαχατο αλλου φαν παρκ εκλεισε φιλε γιατι βρηκανε κατι σωληνες σπασμενες
ουτε ενα δροσερο βυζι δεν βλεπουμεΚαψωνας και σήμερα![]()
![]()
Ναι ρε συ... Τον zedu και τον john 100 που έκανε πλάκα με μια παιδική φανέλα.... Να τους χαίρεσαι!!!!Α δεν έχω? Άντε καλα
Το πρώτο πράγμα που μου μάθανε ήταν πάντα να πληρώνω για να έχω και τον τελευταίο λόγο, Παστέλη.Τι λες βρε μαλακιαδη.... Κοιμάσαι όρθιος.... Μην μου σπας τον πούτσο.... Μαλακα είσαι το τοπ σκουπίδι εδώ μέσα και μιλάς κιόλας??? Η νομίζεις ότι εδώ θα φας τσάμπα??? Ε ρε κουνια που σε κούναγε το ότι μπλέκεις αλλά άτομα δείχνει πόσο κόμπλεξ έχετε....
Εγώ νομίζω χρειάζεσαι έναν μίνι πύραυλο..Α δεν έχω? Άντε καλα
Εσύ τι ρωτάς;ποια λετε χονδρη;
Τι έγινε σου έσπασε το λουράκι??? Η έλαβες εντολές??Το πρώτο πράγμα που μου μάθανε ήταν πάντα να πληρώνω για να έχω και τον τελευταίο λόγο, Παστέλη.
Εσένα μάλλον ξεχάσανε να σου το διδάξουν οι δικοί σου.
Σταμάτα πρώτος να σπάς εσύ πούτσες για να συνεχίσουμε με την ενημέρωση. Και μετά θα το βουλώσω και εγώ.
και ο μνηστευμενος εχει ψυχηΕσύ τι ρωτάς;
Αφού είσαι αρραβωνιαστικός![]()
Πως είναι τοβυζι
![]()
Είμαι και νηστικός και όχι στα καλά μου λόγω αυτού. Ο μεγάλος το βράδυ θα κάνει τεστ πείνας και πρέπει να πάω νηστικός.Είσαι ντιπ χαζός... Χαχαχαχα
....σε μικρο παλιακο τσιπουραδικο διπλα στη θαλασσαΜε το μεζεδακιιι γιαμ
Όπα.... Τι έγινε?? Κάτσε στην γωνία σου τότε η τράβα και... Ξέρεις....Είμαι και νηστικός και όχι στα καλά μου λόγω αυτού. Ο μεγάλος το βράδυ θα κάνει τεστ πείνας και πρέπει να πάω νηστικός.
Το νού σου γιατί δεν είμαι στα καλά μου όπως σου είπα.
ρε μουνηδες με δουλευετε....![]()