DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 61.537
Όσο πιο μεγάλο τόσο το καλύτερο, got youοτι γουσταρεις...........το αφηνω πανω σου !!!!!
Όσο πιο μεγάλο τόσο το καλύτερο, got youοτι γουσταρεις...........το αφηνω πανω σου !!!!!
για να δωσω εμφαση στο οτι δεν ειναι καλο το body shamingΕγώ ως κλασική βλαμμενη να ρωτήσω γιατί τόσα πολλά τα θαυμαστικά?
ειδες που με ξερεις..........Όσο πιο μεγάλο τόσο το καλύτερο, got you
Το παράπονο που ακριβώς το είδες.....?παιδι μου εσυ δεν ειπες οτι πηρες κιλα και το εγραψες και με παραπονο???...ρε συ μηπως εχει προβλημα με εμας που εχουμε παραπανω κιλα???Αννα αυτο που κανεις ειναι body shaming...δεν ειναι καλο!!!!!!!!
Σπρώξε γλύψε να πάρεις εσύΚορίτσια θέλω και εγω να έρθω, τρώω και παγωτό χωρίς τύψεις...

δηλαδη υπεθεσες τι θα σου λεγανε ορισμενοι ????.........οντως ???? αρα οπως ακανες υποθεση εσυ ετσι εκανα και εγω....(προφανως δεν ειναι ετσι απλα τωρα προσπαθεις κατι)Το παράπονο που ακριβώς το είδες.....?
Έκανα address το θέμα απλώς γιατί κάποιος θα το έλεγε αργά η γρήγορα ΠΟΥΘΕΝΆ δεν υπήρξε κανένα παράπονο, ξαναδιάβασε το ποστ μου γιατί προφανώς ήσουν τόσο σίγουρος ότι θα έχω παράπονο που το έκανες project μόνος σου τελείως
Μηχανής τρώει η δεσποσυνη??
Σε περιμένουμε να μας φτιάξεις το πιο παχυντικό γιατί είμαστε γουρουνίτσες..Το παγωτό ένα είναι......το δικό μου......παραπάνω δεν θα πω
Μη σου πω θα πάρω κι εγωSolo gelato fuck yeaaaahhh, μην σου πω θα πάρω τώρα
Υπέθεσα ότι σε κάποια μελλοντική κριτική θα αναφερόταν όπως λογικό είναι να αναφερθεί οπότε το είπα από μόνη μου μαζί με μια φωτογραφίαδηλαδη υπεθεσες τι θα σου λεγανε ορισμενοι ????.........οντως ???? αρα οπως ακανες υποθεση εσυ ετσι εκανα και εγω....(προφανως δεν ειναι ετσι απλα τωρα προσπαθεις κατι)
τελικα γιατι αλλαξες ονομα δεν μου ειπες ακομαΜηχανής τρώει η δεσποσυνη??
Πρωτα φαγητό και μετά γλυκό.Αααα το κρασί ξέχασαΣε περιμένουμε να μας φτιάξεις το πιο παχυντικό γιατί είμαστε γουρουνίτσες..
I say we earned itΜη σου πω θα πάρω κι εγω
You can have a little decadence, you know, as a treat![]()
τι ηταν λογικο να αναφερθει ?????? οχι Αννα δεν ειναι λογικο,,,,,τι λες??? επικροτεις δηλαδη αυτες τις συμπεριφορες???Υπέθεσα ότι σε κάποια μελλοντική κριτική θα αναφερόταν όπως λογικό είναι να αναφερθεί οπότε το είπα από μόνη μου μαζί με μια φωτογραφία
Το συμπέρασμα ότι υπήρχε παράπονο ΑΠΌ ΠΟΥ το εξάγεις
Νομίζω σου είπα.......χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο......είχα απαντήσει. Ναι???τελικα γιατι αλλαξες ονομα δεν μου ειπες ακομα
Πάρε κ ένα γλυκό κρασί για να μη χάσουμε ούτε από εκεί κάποια θερμίδα παρακαλώΠρωτα φαγητό και μετά γλυκό.Αααα το κρασί ξέχασα
Εγώ επικροτώ το να τρώμε παγωτά και ζάχαρη.τι ηταν λογικο να αναφερθει ?????? οχι Αννα δεν ειναι λογικο,,,,,τι λες??? επικροτεις δηλαδη αυτες τις συμπεριφορες???
εγινε κατι???Νομίζω σου είπα.......χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο......είχα απαντήσει. Ναι???