Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 60.657
Κορίτσια θέλω και εγω να έρθω, τρώω και παγωτό χωρίς τύψεις...Μην αγχώνεσαι έρχομαι κ εγώ είναι ωραία βραδιά για τσάρκα απόψε, και παίρνουνε και το παγωτό μας
Κορίτσια θέλω και εγω να έρθω, τρώω και παγωτό χωρίς τύψεις...Μην αγχώνεσαι έρχομαι κ εγώ είναι ωραία βραδιά για τσάρκα απόψε, και παίρνουνε και το παγωτό μας
και πολυ καλα θα εκανε..........!!!!!!!!!!!!!!!!Θα τις έλεγε να κόψει τη ζάχαρη μάλλον, για το καλό της
μην το κανεις αυτο............δεν ξερω γιατι το κανεις αλλα σταματα να το κανεις ...........δεν ειναι καλο ..........Ότι είμαι για το δρόμο μάλλον..![]()
Δεν με νοιάζει που έγινε στο νήμα μου, η Μαλβίνα μπορεί να αράζει στο νήμα μου σαν το σπίτι της, της αφήνω και τα κλειδιά φεύγονταςΑννα συγνωμη που εγινε ολο αυτο στο νημα σου........η Μαλβινα ξερει ποιος ειμαι και τι εχει γινει απλα εχει τοσο εγωισμο που δεν βλεπει καθαρα ωρες ωρες........
καυλωσαΚορίτσια θέλω και εγω να έρθω, τρώω και παγωτό χωρίς τύψεις...
Μου αρέσει όταν με παρακαλάνε..έλα να σε κεράσω παγωτάκι.μην το κανεις αυτο............δεν ξερω γιατι το κανεις αλλα σταματα να το κανεις ...........δεν ειναι καλο ..........
The more the merrier! Η ζωή είναι πολύ πολύ μικρή για τέτοιες τύψειςΚορίτσια θέλω και εγω να έρθω, τρώω και παγωτό χωρίς τύψεις...
Όχι?? Πχ εσύ που το λες σε μένα δεν κάνεις κανένα καλό διότι έχω πολύ χαμηλό ζάχαρο. Αν σταματήσω να τρώω ζάχαρη ξέρεις τι θα γίνει? Νοσοκομειο, λολ.και πολυ καλα θα εκανε..........!!!!!!!!!!!!!!!!
η αληθεια ειναι οτι καταλαβα οτι εδωσε τα στοιχεια μου σε αλλη κοπελα.......απλα νομιζε οτι δεν θα το καταλαβω........αλλα οκΔεν με νοιάζει που έγινε στο νήμα μου, η Μαλβίνα μπορεί να αράζει στο νήμα μου σαν το σπίτι της, της αφήνω και τα κλειδιά φεύγοντας
Κάτι σε ρώτησα όμως
The sluttiest thing a man can do is begΜου αρέσει όταν με παρακαλάνε..έλα να σε κεράσω παγωτάκι.
Today on things that never happened.. Παστέλι μου καλό, δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω από εμάς, το αντίθετο συμβαίνει..η αληθεια ειναι οτι καταλαβα οτι εδωσε τα στοιχεια μου σε αλλη κοπελα.......απλα νομιζε οτι δεν θα το καταλαβω........αλλα οκ
εσυ το ειπες μετρον αριστον....και δεν μπορω να ξερω τι εχεις και τι δεν εχεις ..........μιλαμε με τα δεδομενα που εχουμε...........Όχι?? Πχ εσύ που το λες σε μένα δεν κάνεις κανένα καλό διότι έχω πολύ χαμηλό ζάχαρο. Αν σταματήσω να τρώω ζάχαρη ξέρεις τι θα γίνει? Νοσοκομειο, λολ.
Οπότε ας αφήσουμε τις ιατρικές συμβουλές για τους γιατρούς
Προφανώς οι κοπέλες μιλάνε μεταξύ τους για πελάτες όπως οι πελάτες μιλάνε για κοπέλες, that's common sense. Αν κάποιος δεν έχει κάνει κάτι στραβά δεν έχει και κάτι να φοβάταιη αληθεια ειναι οτι καταλαβα οτι εδωσε τα στοιχεια μου σε αλλη κοπελα.......απλα νομιζε οτι δεν θα το καταλαβω........αλλα οκ
Ναι εσύ μου είπες να κόψω τη ζάχαρη με ποιο δεδομένο? Ότι είμαι χοντρή?εσυ το ειπες μετρον αριστον....και δεν μπορω να ξερω τι εχεις και τι δεν εχεις ..........μιλαμε με τα δεδομενα που εχουμε...........
Μόνο το υπερβολικό sex κάνει καλό σε όλα....... και κυρίως στα νευράκια....Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΉ ζάχαρη κάνει κακό όπως και οτιδήποτε άλλο σε υπερβολή
Όταν οι γλάροι ακολουθούν τις βάρκες, το κάνουν επειδή θεωρούν πως οι σαρδέλες θα πεταχτούν ξανά στη θάλασσα..........Σε αυτό το τελευταίο που είπες συμφωνώ και επαυξάνω!!!!Today on things that never happened.. Παστέλι μου καλό, δεν περιστρέφεται ο κόσμος γύρω από εμάς, το αντίθετο συμβαίνει..
Ακόμα κ αυτό θέλει το μέτρο τουΜόνο το υπερβολικό sex κάνει καλό σε όλα....... και κυρίως στα νευράκια....
Βάζω το παγωτόThe more the merrier! Η ζωή είναι πολύ πολύ μικρή για τέτοιες τύψεις
οχι ..εσυ εθεσες οτι πηρες κιλα.........και απλα ειπα εναν ευκολο τροπο να χασεις μερικα(αν θελεις φυσικα)Προφανώς οι κοπέλες μιλάνε μεταξύ τους για πελάτες όπως οι πελάτες μιλάνε για κοπέλες, that's common sense. Αν κάποιος δεν έχει κάνει κάτι στραβά δεν έχει και κάτι να φοβάται
Κ αυτό είναι καθ όλα άσχετο με το θέμα συζήτησης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι εσύ μου είπες να κόψω τη ζάχαρη με ποιο δεδομένο? Ότι είμαι χοντρή?
με ξερεις και εσυ και η Μαλβινα και η αλλη κοπελα οπως και πολλες αλλες......εχεις εσυ ασχημη γνωμη ??για την συμπεριφορα μου??????? ρωτα και την αλλη κοπελα αν θελεις.....Προφανώς οι κοπέλες μιλάνε μεταξύ τους για πελάτες όπως οι πελάτες μιλάνε για κοπέλες, that's common sense. Αν κάποιος δεν έχει κάνει κάτι στραβά δεν έχει και κάτι να φοβάται
Κ αυτό είναι καθ όλα άσχετο με το θέμα συζήτησης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι εσύ μου είπες να κόψω τη ζάχαρη με ποιο δεδομένο? Ότι είμαι χοντρή?