Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.388
- Πόντοι
- 42.528
Στείλε φωτό να καυλωσουμε τώραΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΉ ζάχαρη κάνει κακό όπως και οτιδήποτε άλλο σε υπερβολή
ομορφιά
Στείλε φωτό να καυλωσουμε τώραΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΉ ζάχαρη κάνει κακό όπως και οτιδήποτε άλλο σε υπερβολή
έλα ρε, σταματήστε!!
Μια φωτογραφιάρα έβαλε το κορίτσι και χάθηκε στον τσακωμό σας!!
Είναι αυτό που λέμε κωλοκατάσταση μνπνα...Ουτε ενα κωλο με την ησυχία μας δεν μπορούμε να δουμε πχια![]()
φιλε ακου να δεις σταμάτα να φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν..........μυρωδια ε μυρωδια............έχεις πλακα τυπε...στειλε λεω κι εγώ το δικό σου..
χρειάζονται κινητα? γινεται κι αλλιως
Α δεν κατάλαβες θα σε βάλουμε να μας το φτιάξεις! Με σουφλε σοκολάτα μμμμμμΕλάτε κερναω εγω .....
Χρυσό παιδιιι
Σεμναααα χαχαχαχαΤώρα βέβαια στο νήμα αυτό δεν έχουμε Ζωή έχουνε Άννα να γ...........λεντήσουμε.
Τύπε σηκωσε το χερι και πες έγραψα μαλακία και πήγα να προσβάλω με τον χειροτερο τρόπο...φιλε ακου να δεις σταμάτα να φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν..........μυρωδια ε μυρωδια............
Θα βρουν και μια ωρίτσα μέσα στον Ιούλιο οι παντρεμένοι όταν τους στείλουν σε καμία παραλίαΑύγουστο όμως στέλνουν οι παντρεμένοι γυναίκα και παιδιά στο χωριο
υποψιάζομαι...ότι δεν αναφέρεσαι σε μένα!!Χρυσό παιδιιι

Θα τις έλεγε να κόψει τη ζάχαρη μάλλον, για το καλό τηςη Μαλβινα οπως όπως άφησε να εννοηθεί ειμαι χαλια οποτε δεν θα δειτε υπερθεαμα..............Μαλβιναρα αν πετάγανε αυτό το υπονοούμενο για μια φιλεναδα σου τι θα εκανες???
Μην πεινάσουν οι ζαχαροπλαστες μαζευτείτε....τρώτε ελεύθεραΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΉ ζάχαρη κάνει κακό όπως και οτιδήποτε άλλο σε υπερβολή
Ποια είναι η αλήθεια δηλαδή που δεν αντέχεται γιατί μας το πας γύρω γύρωγιατι παντα το γυρνας στην πορνεια και κανεις την κατατρεγμενη πορνη???......ξερεις τι γνωμη εχω για εσενα και για ολα τα κοριτσια........απλα κοριταρα δεν μπορεις να αντεξεις την αληθεια αυτο ειναι ολο και παντα το γυρνας τουμπα................μια χαρα τα βρισκαμε και μια χαρα τα λεγαμε απλα δεν αντεξες .....ολα τα αλλα τα ξερεις και τα ξερω.............
Ότι είμαι για το δρόμο μάλλον..Ποια είναι η αλήθεια δηλαδή που δεν αντέχεται γιατί μας το πας γύρω γύρω
Kinda hot nglέχεις πλακα τυπε...στειλε λεω κι εγώ το δικό σου..
χρειάζονται κινητα? γινεται κι αλλιως
Άσε καλύτερα μια ανέβασα κ είδες που κατέληξε χαχαχαΣτείλε φωτό να καυλωσουμε τώρα
ομορφιά
Μην αγχώνεσαι έρχομαι κ εγώ είναι ωραία βραδιά για τσάρκα απόψε, και παίρνουνε και το παγωτό μαςΌτι είμαι για το δρόμο μάλλον..![]()
Έχει ωραία βραδιά..Μην αγχώνεσαι έρχομαι κ εγώ είναι ωραία βραδιά για τσάρκα απόψε, και παίρνουνε και το παγωτό μας

Δεν ήταν κωλοςΆσε καλύτερα μια ανέβασα κ είδες που κατέληξε χαχαχα

Αννα συγνωμη που εγινε ολο αυτο στο νημα σου........η Μαλβινα ξερει ποιος ειμαι και τι εχει γινει απλα εχει τοσο εγωισμο που δεν βλεπει καθαρα ωρες ωρες........Ποια είναι η αλήθεια δηλαδή που δεν αντέχεται γιατί μας το πας γύρω γύρω