Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 28.096
ΚαλησπέραααΚαλημέρα Άννα
ΚαλησπέραααΚαλημέρα Άννα
Good evening!!Καλησπέρααα
Καλησπέρα στην σταρΚαλησπέρααα
Δεν είναι της Βίσση το θρεντ μαι μανΚαλησπέρα στην σταρ
Εγώ και η Τζούλια χαχαχαΚαλησπέρα στην σταρ
Εγώ και η Τζούλια χαχαχα
Ισχύει από τι βλέπω εδώ μέσα δεκάδες τύπου ψάχνουν αξύριστο μουνι με τρίχα και πληρώνουν πλ περισσότερα απ μια ωραία τυπισσα με ξυρισμένοθα μπορούσες να καθιερωθείς ως το πρώτο αξύριστο cg. Μπορεί να έχανες κάποιους πελάτες αλλά πιστεύω θα αποκτούσες νέους
Πιστεύω θα ήταν πιο value αν δεν το έκανες… ψάχνουν όλοι μέρα και ανεβάζουν πόσα σχόλια για αξύριστο… μπορείς να τ τσεκάρεις μόνη σου…Σωστά. Not a bush, trimmed and groomed ofc
Ξυριζομαι μόνο λόγω δουλειάς
Που καλέΠιστεύω θα ήταν πιο value αν δεν το έκανες… ψάχνουν όλοι μέρα και ανεβάζουν πόσα σχόλια για αξύριστο… μπορείς να τ τσεκάρεις μόνη σου…
Πιστεύω θα ήταν πιο value αν δεν το έκανες… ψάχνουν όλοι μέρα και ανεβάζουν πόσα σχόλια για αξύριστο… μπορείς να τ τσεκάρεις μόνη σου…
Η αλήθεια είναι ότι το 69 είναι το λιγότερο αγαπημένο μου but yes I get your pointttΣε κάποιους δίνουν γάιδαρο και τον κοιτάζουνε στα δόντια.
Ρε τύποι, έχετε ένα τέτοιο μουνακι, με τέτοια υπέροχα τσιμπουκια, και λέτε για value και παπαριες. Γυρίστε την αννουλα 69, γλειψτε και αφήστε τη να γλειφει
Το κουράζετε πολύ
Ποια Τζούλια Άννα μου αν μιλάμε για την γνωστή Τζούλια κανονικά αυτή πρέπει να μας πληρώσει για να πάμε μαζί της εν αντίθεση με εσένα που πρέπει εμείς να σε πληρώσουμεΕγώ και η Τζούλια χαχαχα
Η αλήθεια είναι ότι το 69 είναι το λιγότερο αγαπημένο μου but yes I get your pointtt
Καλημέρα Άννα, κάνεις κάποιο διάλειμμα? Σου έχω στείλει στο viper και δεν έχεις απαντήσει. Να είσαι καλά κορίτσαρε.
Μιλάω για την παλιά της περσόναΠοια Τζούλια Άννα μου αν μιλάμε για την γνωστή Τζούλια κανονικά αυτή πρέπει να μας πληρώσει για να πάμε μαζί της εν αντίθεση με εσένα που πρέπει εμείς να σε πληρώσουμε
Δεν με αφήνει να συγκεντρωθω σε καμία από τις δύο πράξεις και δεν απολαμβάνω καμία από τις δύο στο 100%, προτιμώ να γίνονται ξεχωριστά. Το παρέχω βέβαια σαν υπηρεσία no problem, απλά δεν το προτιμώΓιατί δεν το προτιμάς;