Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 28.173
Εμένα η προσωπική μου προτίμηση αυτή είναι ούτως η άλλωςΆσε λίγη τρίχα για εμάς που ψάχνουμε κάτι τέτοιο. No shave April ας πούμε
Εμένα η προσωπική μου προτίμηση αυτή είναι ούτως η άλλωςΆσε λίγη τρίχα για εμάς που ψάχνουμε κάτι τέτοιο. No shave April ας πούμε
Ρε που πάμε ρε...!!!Ο κάθε ένας με τα βίτσια του!!!
μπερδεύτηκα λίγο. αξύριστη δηλαδή;Εμένα η προσωπική μου προτίμηση αυτή είναι ούτως η άλλως
Χρειάζεσαι διευκρίνηση για αυτό που ρωτάς...????μπερδεύτηκα λίγο. αξύριστη δηλαδή;
θα μπορούσες να καθιερωθείς ως το πρώτο αξύριστο cg. Μπορεί να έχανες κάποιους πελάτες αλλά πιστεύω θα αποκτούσες νέουςΕμένα η προσωπική μου προτίμηση αυτή είναι ούτως η άλλως
θα μπορούσες να καθιερωθείς ως το πρώτο αξύριστο cg. Μπορεί να έχανες κάποιους πελάτες αλλά πιστεύω θα αποκτούσες νέους
έχω ζητήσει 2 φορές κατούρημα, και έχει πει όχι. Δεν παρακολουθείςΒλέπω ότι το πας λάου λάου... Τρίχες, τατουάζ , πατούσες κτλπ.
Τα πραγματικά γούστα σου πότε θα τα ζητήσεις;
![]()
έχω ζητήσει 2 φορές κατούρημα, και έχει πει όχι. Δεν παρακολουθείς![]()
Πες μου ότι κάνεις πλάκα..???θα μπορούσες να καθιερωθείς ως το πρώτο αξύριστο cg. Μπορεί να έχανες κάποιους πελάτες αλλά πιστεύω θα αποκτούσες νέους
Ο μπρο νομίζει οτι η αισθητική του ειναι κανονας λολΠολύ ωραίο κορμί.
Αυτή η μόδα με τα tattoo να μην υπήρχε. Χαλάει την ομορφιά που έχει δώσει η φύση
Η φυσική ομορφιά όμως δεν είναι μόνο τα τατου αν το πάρεις ολοκληρωτικά και όχι στα σημεία που συμφέρει τον καθένα. Δυσικη ομορφιά σημαίνει κάτι που μας αρέσει χωρίς τροποποιήσεις.Πολύ ωραίο κορμί.
Αυτή η μόδα με τα tattoo να μην υπήρχε. Χαλάει την ομορφιά που έχει δώσει η φύση
Σωστά. Not a bush, trimmed and groomed ofcμπερδεύτηκα λίγο. αξύριστη δηλαδή;
Άμα την κεράσεις κανά κοκορέτσι ή της σκάσεις κανά μωβ ολόκληρη φάντα πορτοκάλι θα σου ρίξει μέσα στο στόμα.
ΈστωΣωστά. Not a bush, trimmed and groomed ofc
Ξυριζομαι μόνο λόγω δουλειάς
And he actually thought we'd care, adorableΟ μπρο νομίζει οτι η αισθητική του ειναι κανονας λολ
Of courseofc ???
Τι να κάνουμε αναγκάζομαι να go with the flow. Είναι μικρό τίμημα δεν με πειράζειΈστω
Μη καταπιέζεσαι. Εκφράσου ελεύθερα![]()
Πέθανα με το prepubescent! Αλήθεια λατρεία!Και το γεγονός ότι για κάποιο λόγο θεωρείτε ότι το γυναικείο κορμί πρέπει να είναι ΆΤΡΙΧΟ like we're prepubescent να το κοιτάξετε κάποια στιγμή γκαιζ
Πρότυπα ομορφιάς που "επιβάλλονται" κυρίως μέσα της μόδας...μεταβόλλονται μεσα στο χρόνο...άλλοι την ακολουθούν άλλοι όχι....κι εγώ ξυριζω ριπαπα και γύρω περιοχή, όχι γιατί μου το είπαν, αλλα γιατί εμένα μου αρέσει, γούστα ειναι αυτά. Το ίδιο μπορούν να κάνουν ολοι!Και το γεγονός ότι για κάποιο λόγο θεωρείτε ότι το γυναικείο κορμί πρέπει να είναι ΆΤΡΙΧΟ like we're prepubescent να το κοιτάξετε κάποια στιγμή γκαιζ