Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 32.406
Φυσικά μαστ καλτιλαΟ Τσίου πολύ καλή ταινία
Φυσικά μαστ καλτιλαΟ Τσίου πολύ καλή ταινία
και γιατί να το καταλάβει τη 2η???Μάλλον δεν το κατάλαβες αγάπη ίσως να το ξαναδείς

Η θεία απ' το Σικάγο δες..Αυτήν την ώρα,
Μπριζ - Άστον Βίλα και Σάλκε - Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Γκελζενκίρχεν.
Τι να δω;
Έχουν μια "μαγεία" πολλά μέλη του μπου και θέλουν να τη μοιραστούν, μην τους πυροβολάς όμορφηΌσοι μου στέλνετε άσχετες dick pics και βίντεο να τον παίζετε ελπίζω να ξέρετε ότι είστε απίστευτα pathetic και σιχαμενοι και δεν θα με γαμησετε ούτε με τάμα![]()
Τύπε να το προσέξεις αυτό...Κυνόδοντας....ισως η καλυτερη ταινια ever....!!!!!!!!!!!
Τελικα θα ερθεις στο γαμο??Τύπε να το προσέξεις αυτό...
Ε με περισσότερη ηρεμία, ξέρω γω?και γιατί να το καταλάβει τη 2η???![]()
Ναι όχι θα ξερασωΈχουν μια "μαγεία" πολλά μέλη του μπου και θέλουν να τη μοιραστούν, μην τους πυροβολάς όμορφη![]()
Ε δεν έχει ωραία κρούσταΝα πω και εγω την μαλακια μου
![]()
....ναι αλλα η πολυ "μαγεια" μπουκωνει το mailbox/messageboxΈχουν μια "μαγεία" πολλά μέλη του μπου και θέλουν να τη μοιραστούν, μην τους πυροβολάς όμορφη![]()
Ας τα παιδια να "εκτονωθούν"....ναι αλλα η πολυ "μαγεια" μπουκωνει το mailbox/messagebox![]()
αυτό...δεν με γελούν τα μάτια μου, είναι παστίτσιο! Εσείς για μουσακά δεν μιλούσατε ή με γελά η μνήμη μου???Να πω και εγω την μαλακια μου
![]()
Εγω για κωλους μιλαω παντα αλλα απο το τιποτα ας μου φτιαξει κανα παστιτσιοαυτό...δεν με γελούν τα μάτια μου, είναι παστίτσιο! Εσείς για μουσακά δεν μιλούσατε ή με γελά η μνήμη μου???![]()

ΌχιΑς τα παιδια να "εκτονωθούν"
αποστομωτική!

Άλλο που δεν θέλετε
Δείξε ρε μικρή κατανόηση.