Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 37.328
Την έχω δει και εγώ,και πραγματικά σαν τέρμα καθυστερημένα κανανε τα παιδιάΚυνόδοντας....ισως η καλυτερη ταινια ever....!!!!!!!!!!!
Την έχω δει και εγώ,και πραγματικά σαν τέρμα καθυστερημένα κανανε τα παιδιάΚυνόδοντας....ισως η καλυτερη ταινια ever....!!!!!!!!!!!
Καπως ετσι δηλΌσοι μου στέλνετε άσχετες dick pics και βίντεο να τον παίζετε ελπίζω να ξέρετε ότι είστε απίστευτα pathetic και σιχαμενοι και δεν θα με γαμησετε ούτε με τάμα![]()
Έφτιαξα συκώτι από τα γέλια.Όσοι μου στέλνετε άσχετες dick pics και βίντεο να τον παίζετε ελπίζω να ξέρετε ότι είστε απίστευτα pathetic και σιχαμενοι και δεν θα με γαμησετε ούτε με τάμα![]()
Καί πώς τήν λένε τήν κοπέλα τού παρόν νήματος;Απ'ότι φαίνεται είναι νήμα ποικίλης ύλης. Μαγειρική, ταινίες κλπ. Απ'όλα τα καλά έχει ο μπαξές
Αστους ρε φίλε.Καί πώς τήν λένε τήν κοπέλα τού παρόν νήματος;![]()
Απ'το σχόλιο που έγραψα αυτό κατάλαβες εσύ;Καί πώς τήν λένε τήν κοπέλα τού παρόν νήματος;![]()
Έλα μωρέ παιδιαααα μην μου το φτηναινετεεεεΣε βρίσκω σωστό. Επίσης άλλος ένας τίτλος ρομαντικής ταινίας με πρωταγωνίστρια την κοπέλα είναι βοήθεια γειτόνοι η τρύπα μου δε γλυτώνει
Λες και δεν έχει ξαναδεί η κοπέλα...αν γουστάρει κάποιος κλείνει ραντεβού μαζί της και δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσει καλά...!!!Έφτιαξα συκώτι από τα γέλια.
Πόσο καθυστερημενος πρέπει να είσαι για να στέλνεις τέτοιες φωτογραφίες.
Έλα μωρέ παιδιαααα μην μου το φτηναινετεεεε
Το είδα προχθές. Του δίνω ένα 3,5/5. Μετά το μισό της ταινίας άρχισα να το απολαμβάνω. Περίμενα ότι έχει περισσότερο shock value and I was pleasantly surprised με το καλό balance σάτιρας action meaning goreΑννα το substunce το χεις δει? Αν ναι , πως σου φανηκε?
ναι αστο εχω δει κατι παραπανω απο τη λιστα τοπ-100 ταινιες του imdb.να προτεινεις τη #1 ψηφισμενη πιο δημοφιλη ταινια ever στο imdb ε δεν κρατηθηκα να μη σχολιασωΈχω παρακολουθήσει αρκετές ταινίες η αλήθεια είναι. Δε θα με έλεγα όμως σινεφιλάκια γιατί είναι μία γενική έννοια η λέξη αυτή. Αν θες σου προτείνω κάποια ταινία (ανάλογα με το είδος που παρακολουθείς) αλλιώς μπορείς να επισκεφτείς το imdb που γράφει και τις ανάλογες κριτικές βάση αστεριών και να επιλέξεις από μόνος σου
Είδες λοιπόν που και αυτοί στο Imdb ξέρουν να ψηφίζουν; Και φαντάσου δεν είχε τύχει να δω το top 100 που έχουν τη συγκεκριμένη ταινία στο no1ναι αστο εχω δει κατι παραπανω απο τη λιστα τοπ-100 ταινιες του imdb.να προτεινεις τη #1 ψηφισμενη πιο δημοφιλη ταινια ever στο imdb ε δεν κρατηθηκα να μη σχολιασω
peace
ηταν τελικα ζητημα ισορροπιας τελικα ! οπως το πες ...ειχε τις σωστες αναλογιεςΤο είδα προχθές. Του δίνω ένα 3,5/5. Μετά το μισό της ταινίας άρχισα να το απολαμβάνω. Περίμενα ότι έχει περισσότερο shock value and I was pleasantly surprised με το καλό balance σάτιρας action meaning gore
Να μην κάνω δηλαδή το κόπο να σου στείλω βίντεο ε?Όσοι μου στέλνετε άσχετες dick pics και βίντεο να τον παίζετε ελπίζω να ξέρετε ότι είστε απίστευτα pathetic και σιχαμενοι και δεν θα με γαμησετε ούτε με τάμα![]()
Αν δεν τα καταφέρουμε να συναντηθούμε και την τέταρτη φορά είναι σίγουρο ότι θα κάνω τάμα.Όσοι μου στέλνετε άσχετες dick pics και βίντεο να τον παίζετε ελπίζω να ξέρετε ότι είστε απίστευτα pathetic και σιχαμενοι και δεν θα με γαμησετε ούτε με τάμα![]()
Μάλλον δεν το κατάλαβες αγάπη ίσως να το ξαναδείςΤην έχω δει και εγώ,και πραγματικά σαν τέρμα καθυστερημένα κανανε τα παιδιά
Σίγουρα δεν χάρηκα με τη νίκη του βέβαια είναι όλοι τα ίδια σκατα αλλά πάντα το μη χείρον βέλτιστοΓια πολιτικά μιλάμε εδώ ή όχι;
Χάρηκες για τη νίκη του Τραμπ, ή θα ήθελες περισσότερο να δεις γυναίκα πρόεδρο στην Αμερική, κι ας είναι κι ό,τι να ´ναι;![]()
Θα τα καταφέρουμε κύριε dilfΑν δεν τα καταφέρουμε να συναντηθούμε και την τέταρτη φορά είναι σίγουρο ότι θα κάνω τάμα.