Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 220.002
Κανει τον γαμπρό στο κοριτσάκι τ όμορφό εδω..αλλα δεν ξέρει ότι τον παρακολουθώ τον γεροξεκούτη

Κανει τον γαμπρό στο κοριτσάκι τ όμορφό εδω..αλλα δεν ξέρει ότι τον παρακολουθώ τον γεροξεκούτη

Μπα,ξέρω τι φοβάται..να τον κλειδώσω κ να του παιρνω πιπες 24 ώρες σερι χαχαχαχαχα!!!Πρέπει να τον βάλεις τιμωρία...κλειστόν σε ένα δωμάτιο και βάλτου να ακούει darkthrone στη διαπασών για 12 ώρες.![]()
εγω;;;; εγω ειμαι πιστοςΚανει τον γαμπρό στο κοριτσάκι τ όμορφό εδω..αλλα δεν ξέρει ότι τον παρακολουθώ τον γεροξεκούτη![]()

Αντε ρε,μια χαρά κοντάρι έχεις..απλα εισαι γκρινιάρης και χαδιάρης..γι αυτό σ αγαπάμε ολες..
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα είμαι ομαδική παίκτρια. Δευτέρα Τετάρτη εγώ τις υπόλοιπες εσύ κ Κυριακή όλοι παρέα χαχαχαΚανει τον γαμπρό στο κοριτσάκι τ όμορφό εδω..αλλα δεν ξέρει ότι τον παρακολουθώ τον γεροξεκούτη![]()
Αχ,η Κυριακή θα γίνει η αδυναμία μου,όλοι μαζί..χαχαχαχαχαχαΕγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα είμαι ομαδική παίκτρια. Δευτέρα Τετάρτη εγώ τις υπόλοιπες εσύ κ Κυριακή όλοι παρέα χαχαχα
Εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα είμαι ομαδική παίκτρια. Δευτέρα Τετάρτη εγώ τις υπόλοιπες εσύ κ Κυριακή όλοι παρέα χαχαχα
τα βρηκατε μια χαρα βλεπωΑχ,η Κυριακή θα γίνει η αδυναμία μου,όλοι μαζί..χαχαχαχαχαχα
απλα πειτε μου και μενα της ωρες να ξερωτα βρηκατε μια χαρα βλεπω
Α κ φτιάχνω ωραίο γαλακτομπούρεκοαπλα πειτε μου και μενα της ωρες να ξερω
οροι χρησης;
απογορευονται ρητα και κατηγορηματικα 24ωρες πιπες
πιπες στα ορθια
πιπες στο αμαξι ή σε καφετεριες και μπουζουκια
1-2 κομματια γαλακτομπουρεκο μετα το ραντεβου
καλα πιπες στα ορθια μονο κυριακεςΑ κ φτιάχνω ωραίο γαλακτομπούρεκο
Καλά όχι πίπες στα όρθια? Αυτές είναι οι πιο ωραίες:/
Σου αρέσουν οι πίπες στα όρθια?....ααα δεν μας τ είπες αυτά Αννούλα...Α κ φτιάχνω ωραίο γαλακτομπούρεκο
Ειναι μεχρι να βρεθει καποιος να την εχει 5 ωρες ορθια(αυτο εχει διττη σημασια)για να δεις ποσο ευκολα αλλαζει αποψη.Σου αρέσουν οι πίπες στα όρθια?....ααα δεν μας τ είπες αυτά Αννούλα...
Εμενα με ενδιαφέρει να φτιάχνεις ωραίες πιπες και γαλακτομπουρεκο στα όρθια... παίζει αυτό??Α κ φτιάχνω ωραίο γαλακτομπούρεκο
Αααα δεν παίρνω θέση εγώ σε αυτάΑννούλα κάνε το θαύμα σου να μη το πάρει ο γαύρος φέτος :'(((( όταν θα παίξουμε αεκ-οσφπ θα σε πάρω Μπιλ να το δούμε μαζί κ να σε γλύφω;$
Τοσο πολυ μας τρεμετε; Εσεις πηγαιντε bill.Εμεις θα παμε Φιλαδελφεια οπως τοτε που σας βγαλαμε απο τη σκεπαστη.Μεσα ημουνΑννούλα κάνε το θαύμα σου να μη το πάρει ο γαύρος φέτος :'(((( όταν θα παίξουμε αεκ-οσφπ θα σε πάρω Μπιλ να το δούμε μαζί κ να σε γλύφω;$
Κοίτα τεχνικά εγώ δεν είμαι όρθια χαχαΕιναι μεχρι να βρεθει καποιος να την εχει 5 ωρες ορθια(αυτο εχει διττη σημασια)για να δεις ποσο ευκολα αλλαζει αποψη.
Τοτε θα είμαστε γήπεδο και μετά θα κλείσει η φωνή μας...Αννούλα κάνε το θαύμα σου να μη το πάρει ο γαύρος φέτος :'(((( όταν θα παίξουμε αεκ-οσφπ θα σε πάρω Μπιλ να το δούμε μαζί κ να σε γλύφω;$