borbi2525
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 5.696
Και ο Άγιος..τον χαβά του....Κι εμένα μου έχει μείνει απωθημένο, αλλά δεν έχει σχέση με γυαλιά.

Και ο Άγιος..τον χαβά του....Κι εμένα μου έχει μείνει απωθημένο, αλλά δεν έχει σχέση με γυαλιά.

Κάτι μας είπες τώρα... μου τα έχει βάλει ήδη.Πρόσεχε..μην σου βάλει ¨γυαλιά¨ ...και δεν ξέρεις από που σου ήρθε.....![]()
Περαστικά σου....και καλή ανάρρωση....Κάτι μας είπες τώρα... μου τα έχει βάλει ήδη.
....τι να κλεισουμε βρε @Anna24 ! Εδω δεν προλαβαινουμε να γραψουμε στο νημα σου, χαρτωσια δεν πηρα με τοσα μνμ, θα καταφερουμε να κλεισουμε και ραντεβου?!?!?!Η αναμονή τελείωσε από αύριο πάλι κοντά σας. Τρέξτε να προλάβετε γιατί έτσι όπως πάνε τα μυνήματα παίζει να μαι κλεισμένη για κανένα μήνα
Ήδη μέχρι Πέμπτη δείχνει φουλ το πρόγραμμα ενημερώνω για να μην μ την λετεε

Να σου στείλω για 11 Σεπτέμβρη?Η αναμονή τελείωσε από αύριο πάλι κοντά σας. Τρέξτε να προλάβετε γιατί έτσι όπως πάνε τα μυνήματα παίζει να μαι κλεισμένη για κανένα μήνα
Υπέρτουμπανο η δεσποινίς Αννούλα μας ...Η αναμονή τελείωσε από αύριο πάλι κοντά σας. Τρέξτε να προλάβετε γιατί έτσι όπως πάνε τα μυνήματα παίζει να μαι κλεισμένη για κανένα μήνα
...την θελεις με κορδελα και σε συσκευασια δωρου ή θα την φας αμεσως?!?!!?Να σου στείλω για 11 Σεπτέμβρη?
Έχω γενέθλια κλείνω τα 65!
Τι λες?
Κάνε OF.Η αναμονή τελείωσε από αύριο πάλι κοντά σας. Τρέξτε να προλάβετε γιατί έτσι όπως πάνε τα μυνήματα παίζει να μαι κλεισμένη για κανένα μήνα
Θα βάλω επάνω στην κοιλίτσα της την τούρτα με τα κεράκια και θα τα σβήσουμε μαζι!...την θελεις με κορδελα και σε συσκευασια δωρου ή θα την φας αμεσως?!?!!?![]()
...εγω παλι γιατι βλεπω "δυσκολακι" να ΜΗΝ σου ανοιξει η ορεξη με το συγκεκριμενο αστερι!Θα βάλω επάνω στην κοιλίτσα της την τούρτα με τα κεράκια και θα τα σβήσουμε μαζι!
Αν μου ανοίξει η ορεξη (δυσκολακι) ίσως την φάω κιόλας!
...εγω παλι γιατι βλεπω "δυσκολακι" να ΜΗΝ σου ανοιξει η ορεξη με το συγκεκριμενο αστερι!![]()
Στις 11 έπεσαν οι πύργοιΝα σου στείλω για 11 Σεπτέμβρη?
Έχω γενέθλια κλείνω τα 65!
Τι λες?
Η τελευταία ερώτηση σχετικά με πορνοσταρ με ενδιαφέρει και εμένα...Έχεις κάποιο πρότυπο στο χώρο ή είσαι αυτοδίδακτη κάνοντας οτι κάνεις με δικό σου προσωπικό χαρακτήρα? Από τον χώρο των πορνοσταρ ποια έχεις ως πρότυπο?
Έχεις κάποιο πρότυπο στο χώρο ή είσαι αυτοδίδακτη κάνοντας οτι κάνεις με δικό σου προσωπικό χαρακτήρα? Από τον χώρο των πορνοσταρ ποια έχεις ως πρότυπο?
Ρε τύποι τι ρωτάτε?Η τελευταία ερώτηση σχετικά με πορνοσταρ με ενδιαφέρει και εμένα...
Ακριβώς,την ημέρα των γενεθλίων μου που ταυτίζεται με τα γενέθλια του osama bin laden!Στις 11 έπεσαν οι πύργοι
Γιατί ρε τύπε, μπορεί η κοπέλα να μεγάλωσε με αφίσα Sasha grey στο δωμάτιο τηςΡε τύποι τι ρωτάτε?
Ήμαρτον![]()