KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 14.696
- Πόντοι
- 6.166
Τιποτε κατι δικα μου ασχετα μην δινεισ σημασια μιας και μιλαμε για τσιπουραΟρίστε;;;
Τιποτε κατι δικα μου ασχετα μην δινεισ σημασια μιας και μιλαμε για τσιπουραΟρίστε;;;
Καλά θα πάει αυτόΟρίστε;;;
παντα τετοιαΚαλά θα πάει αυτό
θελει καλο μεζε και μετα μπυρα για σβησιμο νομοσΚαλά να περάσεις!!!
Χτύπατε κάτω από την ζώνη με τσιπουροκαταστάσεις. Καλοκαίρι Ελλάδα. Αχχχ
Ψήνεται όμως το business trip Ελλάδα Ιούλιο. Μόλις κλείσουν οι λεπτομέρειες θα ενημερώσω Anna![]()
Ναι μεγάλο σουργελο .. ακόμα μας χρωστάει που τον ραβαμε από τότε που έμενε Γλυφάδα. Κουβαλούσε και 2 κουμπουρια ο φλώρος χωρίς να ξέρει να τα χρησιμοποιεί.Α ρε εκει στον Βολο ειναι το καλυτερο παιδι και αλανι ο Αχιλλεασ Μπεος πανεξυπνοσ απο το μηδεν ξεκινησε καταλαβε την Ελληνικη πραγματικοτητα και προσαρμοστηκε στα δεδομενα αυτησ ωραιοσ
Πιστευεις οτι ξεχνιεσαι ευκολα?Απο αυτα που βλεπω μαλλον οχι, αλλα θελω να αποκτησω και ιδία πειρα.. Ελπιζω συντομα!Πάρτε κ μια φωτό να μην με ξεχνάτε![]()
Τωρα που εφυγε το κοριτσι ουισκι και του Καρρα οι δισκοιΠιστευεις οτι ξεχνιεσαι ευκολα?Απο αυτα που βλεπω μαλλον οχι, αλλα θελω να αποκτησω και ιδία πειρα.. Ελπιζω συντομα!
Στην ανάρρωση είσαι;ΑΧ παιδακι μου,τι μου κανεις και δεν μπορω ακομα.
Και ένα ρέψιμο μετά τη μπύραθελει καλο μεζε και μετα μπυρα για σβησιμο νομοσ
αναλογα ποσο εχεισ φαει και πιει το ρεψιμο μπορει να γινει και χεσιμο ξερεισ νεροΚαι ένα ρέψιμο μετά τη μπύρα
Βασικά, ανάλογα από ποιο σαβουρομάγαζο έχεις φάει, το χεσιμο μπορεί να γίνει νερό...αναλογα ποσο εχεισ φαει και πιει το ρεψιμο μπορει να γινει και χεσιμο ξερεισ νερο
σωστοσ ειναι και αυτοΒασικά ανάλογα, από ποιο σαβουρομάγαζο έχεις φάει, το χεσιμο μπορεί να γίνει νερό..
Viber δεν λειτουργεί?Καλη σοθ μερα ομορφη
...νομιζω ελειπε για μερες και μαλλον θα το εχει κλειστο. Οταν επιστρεψει θα το καταλαβουμε, θα κανει αισθητη την παρουσια της!!Viber δεν λειτουργεί?
Αααακριβως. Από τρίτη κλείνουμε ραντεβού...νομιζω ελειπε για μερες και μαλλον θα το εχει κλειστο. Οταν επιστρεψει θα το καταλαβουμε, θα κανει αισθητη την παρουσια της!!![]()
Ετοιμαζεσαι να πας για κυνηγι τετοια ωρα? Τι θα κυνηγησεις αληθεια?Αααακριβως. Από τρίτη κλείνουμε ραντεβού
Με ξυπνάνε οι κόκορες εδώΕτοιμαζεσαι να πας για κυνηγι τετοια ωρα? Τι θα κυνηγησεις αληθεια?